سه شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴
ورزشی

مربی تیم ملی ایتالیا روی نیمکت یوونتوس

مربی تیم ملی ایتالیا روی نیمکت یوونتوس
عصر کرد - ورزش ۳/ لوچانو اسپالتی که تا چند ماه پیش مربی تیم ملی ایتالیا بود، پاسخ مثبت اولیه را به یوونتوس داده و مذاکرات نهایی امروز انجام خواهد شد. یوونتوس در جستجوی ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3/ لوچانو اسپالتی که تا چند ماه پیش مربی تیم ملی ایتالیا بود، پاسخ مثبت اولیه را به یوونتوس داده و مذاکرات نهایی امروز انجام خواهد شد.
 یوونتوس در جستجوی سرمربی جدیدی برای جایگزینی تودور است که دوشنبه از سمت خود برکنار شد.
در همین رابطه اسکای اسپورتس ایتالیا گزارش می‌دهد که یوونتوس ممکن است امروز با لوچیانو اسپالتی دیدار حضوری داشته باشد تا احتمال انتصاب او به عنوان سرمربی بیانکونری را بررسی کند. بانوی پیر قصد دارد قراردادی کوتاه‌مدت با گزینه تمدید پیشنهاد دهد. 
این مربی کروات هشت بازی پیاپی بدون برد در همه رقابت‌ها داشت و تیمش در چهار دیدار اخیر حتی یک گل هم نزده بود. او اولین سرمربی سری آ در فصل جاری است که شغلش را از دست می‌دهد و تنها هشت هفته دوام آورد.
طبق گزارش جانلوکا دی مارتزیو و اسکای اسپورتس ایتالیا، یوونتوس ممکن است از امروز با اسپالتی مذاکرات حضوری را آغاز کند. در واقع سرمربی سابق ناپولی و ایتالیا اکنون گزینه اصلی جانشینی تودور است.
بر اساس آخرین اخبار، یوونتوس آماده ارائه قراردادی تا پایان فصل با شرط تمدید اجباری در صورت صعود بانوی پیر به لیگ قهرمانان فصل آینده است.
بازار
دی مارتزیو می‌گوید هنوز مشخص نیست تمدید خودکار برای یک سال دیگر باشد یا دو سال. گزارش دوشنبه شب حاکی از آن است که اسپالتی در هر صورت تمایل به پذیرش دارد. اسکای همچنین تأکید می‌کند که اسپالتی اخیراً پیشنهادهای خارجی از جمله فنرباغچه و چند پیشنهاد پرسود از قطر را رد کرده تا روی بازگشت به سری آ تمرکز کند.


نظرات شما