عصر کرد - فارس / با حضور میدانی مسئولان شهرستانهای صحنه و هرسین، شکستگی خط انتقال آب در مجتمع آبرسانی چغاگلان ترمیم شد.
در هفته گذشته، اهالی روستاهای گرگوند و پاتپه در بخش بیستون شهرستان هرسین با ارسال مستندات تصویری وضعیت بحرانی آب در این مناطق را اطلاعرسانی کردند.
بازار ![]()
در این کلیپها، مردم از نبود آب شرب حتی برای نیازهای ابتدایی مانند شستن دست و صورت گلایه داشتند؛ معضلی که سالها با آبرسانی تانکری و اقدامات موقتی جبران میشد اما امسال این تمر قابل تحمل نبود.
گزارشات مردمی حاکی از این بود در مسیر لوله انتقال آب به این روستاها، شکستکی بوبه رخ داده و باعث هدررفت بسیار آب میشد و از طرفی هم برخی اهالی محله هم اقدام به برداشت غیرمجاز و خارج تز نویت آب میشدند.
فرماندار هرسین: ترمیم لوله آسیبدیده در دستور کار است
در پی این پیگیریها، جهانبخش حیدر فرماندار شهرستان هرسین گفت: در پی دریافت این گزارشات از وضعیت نگرانکننده آب در روستاهای گرگوند و پاتپه، به همراه نمایندگان اداره آب و فاضلاب هرسین، صحنه و نماینده اداره کل استان از مسیر خطوط تأمین آب این مناطق بازدید میدانی انجام شد.
وی افزود: در این بازدید با یک مورد شکستگی بزرگ در مسیر لوله انتقال آب مواجه شدیم. این شکستگی که در نقطهای بین روستاهای سمنگان سفلی و سردارآباد واقع شده، سالها حجم قابل توجهی از آب منطقه را هدر میداد. اکنون این نقطه بهعنوان منشأ اصلی بحران شناسایی شده و ترمیم آن طی روزهای آینده انجام خواهد شد.