شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

کردستان با کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان مواجه است

کردستان با کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان مواجه است
عصر کرد - ایرنا / معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: یکی از مهمترین چالش‌های حوزه بهداشت و درمان در استان، کمبود نیروی انسانی است که امیدواریم سریعتر ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: یکی از مهمترین چالش‌های حوزه بهداشت و درمان در استان، کمبود نیروی انسانی است که امیدواریم سریعتر برطرف شود. 
علی‌اکبر ورمقانی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان‌های قروه و دهگلان که با حضور رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: تجهیز بیمارستان‌های قروه و دهگلان نیز نیازمند اعتبارات ویژه است.
وی افزود: با توجه به جدیت هیات بازدید کننده، خوش‌بین هستیم این سفر نتایج خوبی داشته باشد و امیدواریم در آینده این مهم در عمل انجام شود.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز در این جلسه گفت: در روند بازدیدها از مراکز درمانی و بیمارستان‌های قروه و دهگلان با دیدن برخی مشکلات مردم و مراجعه کنندگان احساس شرمندگی کردم.
حسین‌علی شهریاری با بیان اینکه سومدیریت و خود تحریمی ها در برخی بخش ها باعث پس رفت حوزه بهداشت و درمان شده است، افزود: در مورد درمانگاه خیرساز دزج باید با تلاش مجموعه، خیرین جذب و ترغیب به همکاری شوند و بر اساس منابع مالی که دارند پروژه تعریف کنند که پروژه ها در پایان نیمه‌کاره نماند.
وی با اشاره به اینکه تامین موتور برق ژنراتور سریش آباد حتما باید انجام شود، ادامه داد: با توجه به بازدیدها، تمام مراکز موظفند 390 قلم دارو موجودی داشته باشند اما در 2 شهرستان مشاهده شد که کمبود دارو در داروخانه بیمارستان وجود دارد.
بازار


نظرات شما