شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
ورزشی

چهار پرسپولیسی در لیست مازاد!

چهار پرسپولیسی در لیست مازاد!
عصر کرد - ورزش ۳/ فهرست خروج پرسپولیس به در حال چکش کاری است و به زودی اعلام خواهد شد. اردوی پرسپولیس در ترکیه به پایان رسید، اما موجی از تصمیمات مهم حالا پشت درهای بسته ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3/ فهرست خروج پرسپولیس به در حال چکش کاری است و به زودی اعلام خواهد شد.
اردوی پرسپولیس در ترکیه به پایان رسید، اما موجی از تصمیمات مهم حالا پشت درهای بسته منتظر امضا هستند؛ تصمیم‌هایی که آینده برخی بازیکنان را دگرگون خواهد کرد. حالا دیگر لیست مازاد باشگاه فقط یک گمانه‌زنی رسانه‌ای نیست، بلکه محصول جمع‌بندی نهایی کادرفنی و چراغ سبز اولیه مدیریت است.
شنیده‌ها حکایت از آن دارد که وحید هاشمیان پس از بررسی عملکرد بازیکنان در اردوی پیش‌فصل، به گزینه‌هایی برای کنار گذاشتن از لیست رسیده است؛ گزینه‌هایی که برخلاف تصور عمومی، هیچ‌کدامشان نام‌های پرتکرار شایعات نبودند. آن‌طور که از منابع نزدیک به کادر فنی به گوش رسیده، سه بازیکن از هم‌اکنون در آستانه خداحافظی با پیراهن پرسپولیس هستند و نام چهارمی هم مطرح شده که هنوز چکش نهایی روی آن نخورده است. 
در لیست سه‌نفره، نام‌هایی دیده می‌شود که همگی پارسال با هزاران امید به جمع سرخ‌ها اضافه شدند اما حالا دیگر جایی در چشم‌انداز تاکتیکی هاشمیان ندارند؛ منابع قابل اعتماد روی سه اسم تاکید دارند؛ سعید مهری، سردار دورسون و فرشاد احمدزاده. 
هر سه بازیکن، طبق آنچه به باشگاه اعلام شده، در لیست انتقال قرار گرفته‌اند و فرآیند رایزنی برای قطع همکاری با آن‌ها آغاز شده است.

عصر کرد

از قرار معلوم، مدیران باشگاه رویکردی مشابه با ماجرای الکسیس گندوز در پیش گرفته‌اند. همان‌طور که رئیس هیأت‌مدیره پس از رایزنی با بدنه اجرایی و مدیرعامل برای تسویه نرم با گوندوز راهی ترکیه شد تا کار را بدون چالش حقوقی تمام کند، حالا هم پرونده این سه بازیکن با وسواس و احتیاط در حال پیش رفتن است تا تجربه تلخ رادوشوویچ دوباره تکرار نشود. پرسپولیس باید با احتیاط برای جدایی گام بر دارد و حواسش به همه حقوق بازیکن قرارداد دار باشد.
اما غافلگیر کننده ترین بخش ماجرا، مربوط به نفر چهارم است؛ بازیکنی که هنوز نامش فاش نشده و برخلاف گمانه‌زنی‌ها، نه سروش رفیعی است و نه میلاد سرلک. کادر فنی نسبت به این دو هافبک نظر مثبتی دارد و آن‌ها در مسیر آماده‌سازی فصل جدید، جزو نفرات اصلی قلمداد شده‌اند.
بازار



نفر چهارم اما، موضوعی است که هنوز در سطح مدیریت نهایی نشده. شاید خروج این بازیکن همه را غافلگیر کند؛ بازیکنی که تا این‌لحظه نه تیتر رسانه‌ها شده و نه سوژه‌ شایعه‌سازان فضای مجازی، اما حالا احتمال دارد ب از لیست قرمزها کنار گذاشته شود شاید هم ماندنی شود بی آنکه اصلا نامش رسانه ای شود. یادمان نرود این حق سرمربی جدید است که تصمیم بگیرد لیستش چگونه پر شود.
در چنین فضایی، مشخص نیست هاشمیان چه برنامه‌ای برای آینده این تصمیم دارد. هرچند شنیده شده ممکن است در خصوص فرشاد احمدزاده، هنوز هم تردیدهای جدی وجود داشته باشد و این احتمال هست که او از لیست خروج کنار گذاشته شود یا نشود! 

عصر کرد


از سوی دیگر، هیچ پیام رسمی یا حتی خبر غیررسمی مبنی بر عدم دعوت به تمرین برای هیچ بازیکنی صادر نشده و تمرین امروز جمعه تیم در تهران، با حضور همه نفرات برنامه‌ریزی شده است.
با وجود قطعی شدن اسامی در ذهن کادرفنی، همچنان تا لحظه‌ای که باشگاه پرسپولیس با انتشار بیانیه رسمی فهرست را اعلام نکند، همه چیز در پرده‌ای از ابهام باقی می‌ماند. 
باید منتظر ماند و دید باشگاه در این بازی شطرنج گونه تصمیم نهایی را چه زمانی و چگونه رو خواهد کرد.
آیا پرسپولیس در روزهای آینده شاهد یکی از پرسر و صداترین خداحافظی‌هایش خواهد بود؟ یا این‌بار هم نام‌های بزرگ، از تیغ مازاد در امان می‌مانند؟


نظرات شما