عصر کرد

آخرين مطالب

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین! سیاسی

بازخواست سرمربی توسط مالک در زمین!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 / اونجلوس ماریناکیس، مالک باشگاه ناتینگهام فارست، پس از سوت پایان بازی مقابل لسترسیتی وارد زمین شد و با نونو اسپریتو سانتو، سرمربی تیم، برخوردی تند داشت.
در این دیدار که با تساوی 2-2 به پایان رسید، فارست در ده دقیقه پایانی گل تساوی را دریافت کرد؛ نتیجه‌ای که شانس‌های این تیم برای صعود به لیگ قهرمانان اروپا را کاهش داد. همین امر باعث شد ماریناکیس پس از پایان بازی وارد زمین شود.
بازار
در ابتدا به نظر می‌رسید ماریناکیس قصد دارد بدون توجه به نونو از کنار او عبور کند، اما ناگهان برگشت و پس از پایان گفت‌وگوی نونو با الیور اسکیپ، بازیکنی که پیش‌تر در تاتنهام زیر نظر نونو کار کرده بود، با سرمربی فارست وارد صحبت شد. ماریناکیس در حین صحبت، با حرکات دست زیاد و حالتی عصبی، به شکلی پرخاشگرانه با نونو صحبت کرد. نونو نیز در پاسخ، با حالتی بی‌تفاوت و دست‌هایی که به نشانه «چه کار می‌توان کرد؟» باز کرده بود، چند جمله‌ای به او گفت. در ادامه ماریناکیس دست‌هایش را بالا انداخت و محل را ترک کرد.
گری نویل، کارشناس شبکه اسکای اسپورتس و بازیکن پیشین منچستریونایتد، به شدت از رفتار ماریناکیس انتقاد کرد. او در توییتر نوشت:«این رفتار مالک ناتینگهام فارست، رسوایی است.»
نویل در ادامه در برنامه اسکای اسپورتس نیز گفت:«احساس می‌کنم باید بگویم که کاری که مالک فارست در زمین ورزشگاه سیتی گراند انجام داد، رسوایی کامل بود. اگر من جای نونو بودم، حتماً با او برخورد تندی می‌کردم. او به رقابت‌های اروپایی صعود کرده و می‌تواند به سی‌ال برود، این‌که مالک تیم مقابل چشم هواداران چنین رفتاری داشته باشد، واقعاً شوخی بی‌مزه‌ای است.»
نونو در کنفرانس خبری بعد از بازی توضیح داد که دلیل عصبانیت ماریناکیس، وضعیت تایوو آوونی بوده است؛ بازیکنی که پس از برخورد با تیر دروازه، آسیب دیده بود ولی اعلام کرد که می‌تواند به بازی ادامه دهد. نونو به‌جای او، جوتا سیلوا را تعویض کرد، اما مشخص شد آوونی وضعیت خوبی ندارد و همین موضوع باعث خشم مالک باشگاه شد.
نونو گفت:«فوتبال پر از احساسات است. امروز بیش از 30 هزار نفر در ورزشگاه حضور داشتند، هرکدام با احساسات خودشان. لحظه دشواری بود. پس از ماجرای آوونی، ما عملاً یک بازیکن کمتر داشتیم، فقط به‌خاطر یک سوءتفاهم. کنترل احساسات در چنین شرایطی دشوار است، به‌ویژه با این سطح از انتظارها.»
زمانی که از نونو پرسیده شد که آیا واکنش ماریناکیس به‌خاطر موضوع آوونی بود، او پاسخ داد:«بله، به‌خاطر آن بود. یک سوءتفاهم و ناهماهنگی بود. متأسفم، نمی‌توانم بیشتر توضیح بدهم. همه‌اش مربوط به احساسات است، نباید از آن یک موضوع بزرگ ساخت. چنین اتفاقاتی می‌افتد و در آینده هم تکرار خواهد شد. با توجه به احساساتی که امروز وجود داشت، قابل درک است.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/999327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از اعلان همایش ملی بزرگداشت فردوسی

ضربه ایستگاهی زیبای رامین رضاییان در تمرینات استقلال

حق انتخاب با چلسی؛ لیگ قهرمانان یا لیگ اروپا!

خلیج فارس نماد هفته پایانی لیگ برتر شد

فوتسال زنان رو دست بدی از ژاپن خورد!

سفر کوتاه اشلوت جشن و استراحت در اسپانیا

درخواست برای ارسال فیلم فینال سنگین‌وزن به اتحادیه جهانی کشتی

رودریگو به خودش و به رئال خیانت کرد!

دادرس: استیناف رأی بیرانوند را صادر کرد

پاس گل طارمی سه میلیون یورو ارزش داشت

یکی مثل عالیشاه در فجر سپاسی!

پشت صحنه زیبای سکانس خواستگاری رحمت از فهیمه + فیلم

پلیس فرشته نجات مرد تهرانی از صحنه خودکشی شد

پشت صحنه دیدنیِ سکانس خواستگاری رحمت از فهیمه

بهمن فرمان‌آرا «چشم‌هایش» بزرگ علوی را می‌سازد

جنجال در کنسرت جدید شادمهر در آمریکا

دستگیری 14 نفر از اعضای یک شرکت هرمی در پرند

فرمانده انتظامی رباط کریم: یک شرکت هرمی در پرند منهدم شد

انتشار ویدیویی جنجالی از سوی کارگردان تلویزیونی موجی از بهت و حیرت را در میان اهالی فوتبال به راه انداخت

رای اتحادیه جهانی برای صحنه جنجالی فینال سنگین وزن

طنین رویداد «هزار دف» در پالنگان پیچید

ریزش خیابان کمال‌الملک سنندج به دلیل بی‌توجهی مالک

ریزش خیابان کمال‌الملک در شهر سنندج

جشنوارە هزار دف بە ثبت جهانی پالنگان کمک می‌کند

واکنش ایران به اعلام انحلال پ.ک.ک

جشن هزار دف در پالنگان برگزار شد

دف در دل طبیعت| پالنگان در لیست رویدادهای ملی

هزار دف پالنگان ثبت ملی شد

نماینده سقز: تنها منبع درآمد مرزشینان کولبری است/ چرا مرزها را باز نمی‌کنید؟/ آقای پزشکیان، بعد از نه ماه دولت شما حتی یک وزیرش به کردستان سفر نکرده

واکنش رسمی ایران به بیانیه انحلال حزب کارگران کردستان

گردوخاک توام با گرمای بالای 40 درجه در قصرشیرین

سفر رئیس‌جمهور فرصتی مغتنم برای توسعه کشاورزی کرمانشاه

توده گردوغبار در راه کرمانشاه و تگرگ برای اورامانات

آمادگی کمیته‌های ستاد سفر برای استقبال از رئیس‌جمهور

ادای احترام معاون رئیس‌جمهور به مقام شامخ شهدای سرپل‌ذهاب

10 کشوری که اقتصاد برتر جهان را دارند

مفتح: حذف صفر از پول ملی دردی از اقتصاد مردم دوا نمی‌کند

چرا دولت برای معرفی مدنی‌زاده به مجلس دست دست می‌کند؟

نقش مشاغل خانگی در اقتصاد چین + فیلم

کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده محور

معاون رئیس‌جمهور وارد کرمانشاه شد

قطعی و افت فشار آب در چند محله کرمانشاه به دلیل عملیات تعمیراتی

4 پروژه مهم آب‌وبرق کرمانشاه با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود

امکان ارسال درخواست به رئیس‌جمهور به‌صورت حضوری الکترونیکی در کرمانشاه

امکان ارسال نامه به رئیس‌جمهور به‌صورت حضوری و الکترونیکی در کرمانشاه

معاون استاندار کردستان: 3 هزار میلیارد ریال برای جشن هزار دف پالنگان هزینه شد

مدیریت مصرف آب برای مقابله با تنش آبی در فصل گرما ضروری است

هوای قروه در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت

مراسم هزار دف پالنگان در تقویم ملی گردشگری کشور ثبت شد

نشست «دیدار با م. مؤیّد» شاعر پیشکسوت