عصر کرد

آخرين مطالب

صحنه‌هایی امروز دیدم که زیبنده ما نیست | 4 ماه لیگ را به تعویق بیاندازیم چمن آزادی درست می‌شود | سپاهان به کسر امتیار اعتراض دارد راه قانونی برود اجتماعی

صحنه‌هایی امروز دیدم که زیبنده ما نیست | 4 ماه لیگ را به تعویق بیاندازیم چمن آزادی درست می‌شود | سپاهان به کسر امتیار اعتراض دارد راه قانونی برود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش همشهری آنلاین، مهدی تاج درمورد حضور تیم النصر در تهران و برگزاری بازی مقابل پرسپولیس اظهار داشت: مجموعه کشور تلاش کرد که این بازی‌ به بهترین صورت برگزار شود. کسری‌هایی در ورزشگاه آزادی داشتیم که تا حد زیادی که راحت‌تر بود حل شد. بحث تعمیرات ورزشگاه را هم داشتیم که به مرور در حال انجام است. دو هفته پیش با الان شرایط خیلی فرق کرده است.
شرایط بهتر از این هم خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز با وزیر ورزش جلسه داشتیم و پس از آن بازدید کاملی از ورزشگاه صورت گرفت. هاشمی دستوراتی داد که فردا انجام خواهد شد و فکر می‌کنم بازی آرام و خوبی انجام می‌شود. امیدوارم که النصری‌ها راضی باشند. مربی این تیم که با من صحبت کرد اظهار رضایت کرد و امیدوارم در ادامه هم همه چیز ختم به خیر شود.
رئیس فدراسیون فوتبال درمورد واکنش مردم به حضور ستاره‌هایی همچون رونالدو در تهران، گفت: صحنه‌هایی را که دیدم زیبنده ما نیست. پرسپولیس یکی از پرطرفدارترین تیم‌های آسیا است. سه نماینده شایسته در آسیا داریم که به نحو احسن انجام وظیفه می‌کنند. فکر می‌کنم این شرایط عادی خواهد شد.
تاج درخصوص باز شدن پای VAR به ورزشگاه آزادی، خاطرنشان کرد: از ابتدا اطلاع داشتیم که بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا بدون VAR انجام نمی‌شود. از همان روزها تدارک دیدیم که کل این سیستم را بخریم، اما چون موانعی داشتیم که در حال رفع شدن است به فکر بودیم. امروز VAR آمد و همه چیز عالی پیش رفت. 16 - 17 نفر برای تیم داوری VAR آمده‌اند و ما پذیرای آنها هستیم. تصور من این است که مشکل VAR حل خواهد شد.
وی درمورد میزبانی تیم‌های ایرانی در حریفان تصریح کرد: عربستان شاکی بود و باید رضایت می‌داد. AFC هم به ما اعلام کرد که اگر تفاهمنامه‌ای امضا نشود ایران نمی‌تواند میزبان باشد. من ویزای فرودگاهی گرفتم و به عربستان رفتم و با مقامات این کشور صحبت کردم و ساعت 14 به تفاهمنامه گسترده‌ای رسیدیم. دیروز هم سفیر عربستان به فدراسیون آمده بود و با وی هم در این خصوص صحبت کردم. باید شرایطی ایجاد کنیم که روابط فوتبالی بیشتری با عربستان داشته باشیم. داوران بازی ایران و آنگولا هم عربستانی بودند.
رئیس فدراسیون فوتبال درخصوص شرایط چمن ورزشگاه آزادی، اظهار داشت: چمن ورزشگاه باید تعمیر شود. اگر بتوانیم 4 ماه لیگ را به تعویق بیاندازیم یا بازی‌های آزادی را در جای دیگری برگزار کنیم می‌توانیم این کار را به بهترین شکل انجام داده و چمن را تعویض کنیم، اما اگر نشد باید حداقل تعمیر کنیم. وضعیت چمن نسبت به قبل بهتر شده است.
تاج درخصوص اینکه مدیر شرکتی که ایران VAR را از آنها اجاره کرده یک اسرائیلی است، گفت: من اصلاً وی را نمی‌شناسم. ما VAR را از AFC گرفته‌ایم و مدیران آن شرکت را نمی‌شناسم. این سیستم را AFC آورده است و ما در جریان جزئیات نیستیم. اینکه VAR بالاخره آمده است و در اختیار ما است و طرف حساب ما هم AFC است. همه هزینه را هم AFC داده است، اما اگر خواستیم VAR را نگه داریم که موضوع دیگری است.
وی درمورد برگزاری کنگره AFC، عنوان کرد: این کنگره چند خبر خوب داشت. یکی اینکه ما جز 12 کشوری بودیم که کمترین بدهی را داشتیم. در گذشته هر مثالی می‌خواستند در این خصوص بزنند نام ایران را می‌آوردند. ما حدود 1500 پرونده باز در AFC داریم که حدود 30 پرونده مربوط به ما است. این موضوع خیلی خوب است و باید با مسئولان باشگاه‌ها بیشتر در این مورد صحبت کنیم. ما جز 6 کشور هستیم که مجوز حرفه‌ای را در فوتسال اجرا می‌کنیم. در بخش بانوان هم جز 9 کشور هستیم که دو باشگاه ما مجوز حرفه‌ای دارند. شرایط خوبی داریم، اما درمورد کره‌جنوبی باید بگویم که فیرپلی مالی که در لیگ ما در حال اجرا است را به سختی اجرا خواهد کرد. فرق آنها این است که 70درصد درآمد باید خرج بازیکن و لیگ شود و 30درصد هم باید به زیرساخت‌ها اختصاص دهند. این نشان می‌دهد که ما کار خوبی را شروع کرده‌ایم. یوفا هم در این جلسه حدود 2 ساعت و نیم درمورد تمام مجوز حرفه‌ای‌های آسیا صحبت کرد و گفت که فیرپلی مالی را امسال خیلی سخت‌گیرانه‌تر خواهیم کرد. 
تاج در خصوص سپاهان گفت: صحبت خاصی نمی‌کنم و نباید هم بکنم. سپاهان باید از ظرفیت قانونی که در اختیارش است، استفاده کند که آن هم استیناف است. اگر اعتراضی به رای کمیته انضباطی دارد. توصیه من این است که از این ظرفیت استفاده کنند. اگر فکر می کنند به آنها ظلمی شده، با مدارک به کمیته استیناف بروند.
کد خبر 789425 منبع: فارس برچسب‌ها ویژه ورزشی باشگاه سپاهان باشگاه پرسپولیس

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/742025/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پس انداز سلامتی در بانک خون بند ناف

مدیرعامل فجرسپاسی: ورزشگاه پارس به لیگ برتر می‌رسد/ 2 بازیکن مطرح و 3 سرباز جذب می‌کنیم

تیم کهکشانی ایتالیا برای هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

ستاره لیگ ایران به ترکیه کوچ کرد!

پیروزی سخت والیبال نوجوانان ایران مقابل اندونزی

محمد دایی: باشگاه و هواداران باید از هاشمیان حمایت کنند

فلیک آب پاکی را روی دست‌های تراشتگن ریخت؛ دنبال تیم باش!

اعتراف دورسون: هم پول دادم هم فحش خوردم!

خطر سقوط والیبال نشسته در رنکینگ جهانی/ پرچمی که می‌توانست در آمریکا بالا برود

بهترین گل‌های فصل لیگ برتر با شوت راه دور

بهروز عطایی و یک اعتراف تلخ: این کارم اشتباه بود

صفحه اول روزنامه‌های کرمانشاه در 21 تیرماه

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

عامل تروریستی وابسته به سرویس بیگانه در مازندران دستگیر شد

آیا حمله به زندان اوین سبب حذف جاسوسان اسرائیل شد؟

واکنش مشاور رهبر انقلاب به طرح موضوع عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور

بازگشت سرمربی خوشنام به لیگ برتر

سفر نماینده استقلال به روسیه برای مذاکره با لژیونر ایرانی

خط و نشان وحید هاشمیان برای رختکن پرسپولیس با ارونوف

بن‌بست در پروژه بازگشت علی کریمی به استقلال

اعتراف جالب رسانه لهستانی درباره تیم ملی ایران

قلی زاده غایب بزرگ لخ پوزنان در سوپرجام لهستان

گرت بیل: ژابی از کنار گذاشتن هیچ ستاره‎‌ای نمی‌ترسد

دروازه‌بان باتجربه به تیم جدید می‌رود

تیم عربستانی دست روی گزینه میلان و یووه گذاشت

نتایج ملی‌پوشان ایران در پنج وزن نخست؛ صعود سه کشتی‌گیر به نیمه نهایی

لیموچی عصا را کنار گذاشت

حیدری : فوتبال ایران به ساپینتو بدهکار است

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

عبدالرضا داوری: تندروها دنبال احیای پروژه انسدادند

گزارش سردار جلالی به سرلشکر موسوی درخصوص جنگ

تصاویری از منزل تخریب شده دانشمند شهید باکویی که همراه خانواده‌اش به شهادت رسید

سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند

چشمی بدون قرارداد در تمرین استقلال!

مدافع استقلال روزهای تلخ را فراموش کرد

تاریخ‌سازی در فصل 2025 تنیس جهان

انتخاب گرت بیل: توپ طلا را به دمبله بدهید

انتقال مهدی طارمی به فنرباغچه قطعی شده است؟

بررسی تصمیم یوفا در پرونده کریستال پالاس/ آیا عدالت اجرا شد؟

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

سینر: رقابت من با آلکاراس تازه شروع شده است/ بگذارید زمان قضاوت کند

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

اعلام ترکیب تیم‌های ملی شمشیربازی در رقابت‌های جهانی

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

بروجردی: بر اساس نیاز کشور غنی‌سازی می‌کنیم

19 پایگاه تابستانی در کردستان

قیمت عجیب ستاره چلسی برای میلان

سوت فینال جام جهانی باشگاه‌ها در دستان علیرضا فغانی

حسین‌زاده بازیکن تراکتور: اعتماد به نفس من را گرفته بودند!

125 میلیون دلار، جایزه دیوانه‌کننده جام جهانی باشگاهی!