دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

قهرمان سابق فرمول یک جهان: هیچ‌کس نمی‌تواند قهرمانی را از آنتونلی بگیرد

قهرمان سابق فرمول یک جهان: هیچ‌کس نمی‌تواند قهرمانی را از آنتونلی بگیرد
عصر کرد - تسنیم/قهرمان سابق فرمول یک جهان گفت که آنتونلی شایسته قهرمانی است. نیکو روزبرگ، قهرمان فصل ۲۰۱۶ فرمول یک و مفسر فعلی مسابقات با تمجید از عملکرد آندره‌آ کیمی ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تسنیم /قهرمان سابق فرمول یک جهان گفت که آنتونلی شایسته قهرمانی است.
نیکو روزبرگ، قهرمان فصل 2016 فرمول یک و مفسر فعلی مسابقات با تمجید از عملکرد آندره‌آ کیمی آنتونلی، راننده 20 ساله تیم مرسدس معتقد است این ستاره ایتالیایی شایستگی کامل کسب عنوان قهرمانی جهان در فصل 2026 را دارد. آنتونلی در حال حاضر با 340 امتیاز صدرنشین جدول رانندگان است و فاصله قابل‌توجهی با نزدیک‌ترین تعقیب‌کننده خود ایجاد کرده است. توتو ولف، مدیر تیم مرسدس نیز با وجود تأکید بر غیرقابل‌پیش‌بینی بودن مسابقات اتومبیلرانی شانس قهرمانی راننده جوان تیمش را بسیار بالا می‌داند.
روزبرگ: آنتونلی شایسته قهرمانی است
روزبرگ در گفت‌وگو با شبکه اسکای اسپورت آلمان، ثبات عملکرد آنتونلی را مهمترین ویژگی او در رقابت‌های این فصل دانست. به اعتقاد قهرمان سابق جهان در شرایطی که دیگر رانندگان بارها دچار نوسان عملکرد شده‌اند، آنتونلی توانسته است به‌ طور مداوم در جمع مدعیان باقی بماند.
او گفت: آنتونلی تنها راننده‌ای است که همواره در میان نفرات پیشتاز قرار دارد. بقیه مرتکب اشتباه می‌شوند؛ گاهی کند هستند، گاهی سریع و دوباره افت می‌کنند. کیمی کاملاً شایسته قهرمانی است و هیچ‌کس نمی‌تواند این عنوان را از او بگیرد.
این اظهارنظر در شرایطی مطرح شده که آنتونلی در دومین فصل حضورش به‌ عنوان راننده اصلی فرمول یک عملکردی فراتر از انتظار داشته است. او در سال 2025 وارد مسابقات شد و حالا در فصل دوم یکی از مدعیان اصلی کسب عنوان قهرمانی جهان است.
بر اساس جدول رسمی مسابقات، آنتونلی با 340 امتیاز در صدر قرار دارد و جورج راسل، هم‌تیمی بریتانیایی او با 238 امتیاز در رتبه دوم ایستاده است. این اختلاف 102 امتیازی نشان می‌دهد راننده ایتالیایی در موقعیتی بسیار قدرتمند قرار گرفته است؛ به‌ خصوص آنکه مکس فرستاپن، قهرمان چند دوره جهان نیز با 221 امتیاز پشت سر دو راننده مرسدس قرار دارد.
قهرمانی در آستین ممکن است؟
با نزدیک شدن فصل به مراحل پایانی، آنتونلی این فرصت را دارد که در گرندپری آمریکا در پیست آستین قهرمانی خود را از نظر ریاضی قطعی کند. با این حال، تحقق این سناریو به نتایج او و رقبایش در آخر هفته مسابقه بستگی دارد و صرفاً صدرنشینی فعلی برای نهایی شدن عنوان کافی نیست.

عصر کرد


توتو ولف، مدیر تیم مرسدس در واکنش به احتمال قهرمانی زودهنگام راننده ایتالیایی به فاصله امتیازی او و رقبایش اشاره کرد اما هشدار داد که نباید نتیجه را از پیش قطعی دانست.
ولف گفت: اگر به تعداد امتیازها نگاه کنید و از هوش مصنوعی بپرسید احتمال قهرمانی کیمی چقدر است، احتمالاً پاسخی نزدیک به 100 درصد دریافت خواهید کرد اما این ورزش اتومبیلرانی است. ممکن است چیزی خراب شود یا حادثه‌ای رخ دهد و شرایط پیچیده شود.
او ادامه داد: به همین دلیل فکر می‌کنم باید مسابقه‌ به‌ مسابقه پیش برویم و مطمئن شویم که همچنان امتیاز کسب می‌کنیم. در نهایت امیدوارم عنوان قهرمانی به کیمی برسد.
ثبات؛ برگ برنده ستاره جوان مرسدس
تأکید روزبرگ بر ثبات آنتونلی، نکته‌ای کلیدی در ارزیابی فصل این راننده است. در رقابت‌های فرمول یک، سرعت خام به‌ تنهایی برای قهرمانی کافی نیست؛ مدیریت مسابقه، پرهیز از اشتباه‌های پرهزینه و کسب امتیاز در شرایط دشوار نیز نقش تعیین‌کننده‌ای دارند. آنتونلی تاکنون توانسته است در مجموع عملکردی باثبات ارائه کند و از این نظر نسبت به بسیاری از رقبایش برتری داشته باشد.
با این حال، هشدار ولف نشان می‌دهد مرسدس قصد ندارد با تکیه بر اختلاف امتیازی موجود، تمرکز خود را از دست بدهد. خرابی فنی، برخورد در پیست، اشتباه در راهبرد مسابقه یا شرایط غیرمنتظره می‌توانند به‌ سرعت فاصله میان رانندگان را تغییر دهند. به همین دلیل، رویکرد تیم این است که به‌ جای محاسبه زودهنگام قهرمانی در هر مسابقه بیشترین امتیاز ممکن را به دست آورد.
اگر آنتونلی بتواند همین روند را ادامه دهد، فرصت تاریخ‌سازی پیش روی او قرار خواهد گرفت. راننده جوان ایتالیایی در دومین فصل حضورش در فرمول یک، نه‌ تنها به یکی از چهره‌های اصلی رقابت‌ها تبدیل شده، بلکه در آستانه کسب بزرگ‌ترین عنوان دوران حرفه‌ای خود قرار دارد. اکنون پرسش اصلی این است که آیا او می‌تواند در مسابقات باقی‌مانده، برتری خود را حفظ کند و فصل را با قهرمانی به پایان برساند.


نظرات شما