پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵
اقتصادی

اکسپو شیراز؛ صحنه بی‌حجابی سازمان‌یافته!

اکسپو شیراز؛ صحنه بی‌حجابی سازمان‌یافته!
عصر کرد - فارس/ وقتی صحبت از برگزاری یک رویداد در سطح بین‌المللی و ملی است، قطعاً مدیریت اجرایی استان، علاوه بر تدارک زیرساخت‌ها، موظف است حریم ارزش‌های اخلاقی و مذهبی ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / وقتی صحبت از برگزاری یک رویداد در سطح بین‌المللی و ملی است، قطعاً مدیریت اجرایی استان، علاوه بر تدارک زیرساخت‌ها، موظف است حریم ارزش‌های اخلاقی و مذهبی جامعه را نیز پاسداری کند. این موضوع نه یک انتظار، که یک تکلیف شرعی، قانونی و سازمانی است.
《وقتی تصاویر نمایشگاه اکسپو را دیدم فکر کردم مربوط یک نمایشگاه خارج از ایران و یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس است نه شیراز》این را حسین در مواجهه با وضعیت تکان‌دهنده حجاب در نمایشگاه اکسپو شیراز می‌گوید.
اکسپو شیراز در حال برگزاری است و نگرانی‌ها از وضعیت حجاب نه برخی از مراجعه کنندگان به نمایشگاه که غرفه‌داران آن در میان مردم بالا گرفته است.
در تصاویر منتشر شده از این نمایشگاه در شماری از غرفه‌ها زنان به صورت مکشفه در حال ارائه توضیح درباره شرکت و محصولات خود هستند.
حتی تصاویری که در قالب نمایشگاه عکس در اکسپو آرت شیراز به نمایش گذاشته شده است نیز با ارزش‌های عرفی و شرعی ایران فاصله عجیبی دارد.
مشاهدات میدانی از این نمایشگاه نیز از بی‌توجهی کامل برگزارکنندگان اکسپو شیراز به مسائل شرعی و حوزه عفاف و حجاب حکایت دارد.
مرتضی، فعال رسانه‌ای می‌گوید: حضور هیئت‌های خارجی بدون رعایت پوشش قانونی کشور و برگزاری هم‌زمان جشنواره‌های نوپدید مثل جشنواره جلیقه‌ها در نقاط دیگر شهر که متاسفانه آن هم به محلی برای استفاده ویترینی از بانوان شده، همگی نشان می‌دهد برای پاییز سومین حرم اهل‌بیت به بهانه اقتصاد برنامه‌هایی تدارک دیده شده که در آن عتقادات مذهبی ـ ایرانی به شدت کم رنگ و بی‌روح شده است و اگر این وضعیت تعیین تکلیف نشود، با توجیه نشاط اجتماعی، شاهد استحاله فرهنگی خواهیم بود.
این در حالی است که همزمان در اصفهان نیز نمایشگاه اکسپو در حال برگزاری است و خبرنگار فارس از قابل قبول بودن وضعیت حجاب در بیشتر غرفه‌ها سخن به میان می‌آورد.
کارشناسان معتقدند اجرای قانون و صیانت از ارزش‌های دینی و فرهنگی از وظایف نهادهای عمومی و جزء تکالیف قطعی مسئولان است و نباید فرهنگ و دین را فدای نفع اقتصادی کرد.
این وضعیت در حالی در شیراز حکمفرماست که سیدعلی کاظمی، سخنگوی قوه قضائیه ۱۴ مهرماه گفت که عدم رعایت حجاب جرم مشهود محسوب می‌شود و ضابطان طبق قانون موظف‌اند در صورت مشاهده، فرد را به مرجع قضایی هدایت کنند.
همچنین دادستان کل کشور نیز در مکاتبه‌ای با برخی دستگاه‌ها از جمله وزارت کشور، خواستار اجرای تکالیف آن‌ها در خصوص حجاب شده است.
حسینعلی امیری، استاندار فارس، ۷ مهرماه در جلسه با احزاب اصولگرا، در واکنش به دغدغه برخورد با ناهنجاری‌های پوشش گفته بود: ببینید خواهرها، برادرها، من از یک خانواده مذهبی هستم، من هم دغدغه‌ام از شما اگر بیشتر نباشد حقیقتاً کمتر نیست.
توضیح ویدیو


نظرات شما