عصر کرد - آخرین خبر /در ادامه حضور تیم های ملی کشورمان در بیستمین دوره بازیهای آسیایی، تیم های ملی تکواندو و جوجیتسو آقایان و بانوان کشورمان لحظاتی پیش در میان هماهنگی و استقبال تشریفات و تدارکات کمیته ملی المپیک وارد آیچی ناگویا شدند.
تیم ملی کیوروگی آقایان متشکل از ابوالفضل زندی، مهدی حاجیموسایی، امیرسینا بختیاری و آرین سلیمی و با هدایت پیام خانلرخانی (سرمربی) و مسعود حجیزواره (مربی) و تیم ملی کیوروگی بانوان متشکل از ساینا کریمی، ناهید کیانی، ساغر مرادی و فاطمه احمدی و با هدایت مهروز ساعی (سرمربی) و شیما خلیل ارجمندی (مربی) در این دوره از رقابتها به همراه تیم ملی پومسه آقایان مرتضی زندهدل با هدایت حسین بهشتی و پومسه بانوان یاسمن لیموچی با هدایت نگار مددخانی به رقابت با حریفان آسیایی خود خواهند پرداخت.
رقابت های تکواندو بازیهای آسیایی آیچی ناگویا از روز پنجشنبه نهم مهر ماه با برگزاری مسابقات پومسه آغاز و طی روز های دهم و یازدهم مهر با برگزاری رقابت های کیوروگی خاتمه خواهد یافت.
این رقابت ها در سالن ورزشی تویوهاشی برگزار می شود.
همچنین تیم ملی جوجیتسو نیز در بخش آقایان با حضور پوریا طاهر خانی و با هدایت مهران ستار و بخش بانوان با حضور شهرزاد خوشنود زاده و نسیم محمدی و با هدایت فرزانه جعفرزادگان جمعه و شنبه دهم و یازدهم مهرماه در سالن هنرهای رزمی شهر آیچی همان سالنی که مسابقات ووشو و کوراش در آن برگزار شد، بمصاف حریفان می رود.
