شنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۵
علمی

راه‌اندازی شبکه اعضای وابسته مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت برای پژوهشگران و دانشجویان

راه‌اندازی شبکه اعضای وابسته مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت برای پژوهشگران و دانشجویان
عصر کرد - ایسنا/ مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت از آغاز طرح «اعضای وابسته مرکز» با هدف گسترش ارتباط علمی با دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، پژوهشگران و متخصصان حوزه‌های مرتبط خبر ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت از آغاز طرح «اعضای وابسته مرکز» با هدف گسترش ارتباط علمی با دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، پژوهشگران و متخصصان حوزه‌های مرتبط خبر داد؛ طرحی که علاوه بر صدور کارت عضویت علمی، امکان بهره‌مندی اعضا از برخی خدمات آموزشی و علمی مرکز و استفاده ضابطه‌مند از affiliation این مرکز در آثار پژوهشی مرتبط را فراهم می‌کند.
بر اساس اعلام مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت، طرح «اعضای وابسته مرکز» با هدف توسعه ارتباط میان این مرکز و جامعه علمی کشور و ایجاد شبکه‌ای از دانشجویان، فارغ‌التحصیلان، پژوهشگران و متخصصان حوزه‌های مرتبط آغاز شده است. بر اساس این طرح، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط از سراسر کشور می‌توانند به عنوان عضو وابسته مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت به این شبکه علمی بپیوندند.
رشته‌هایی از جمله تغذیه، پزشکی، زیست‌شناسی، جامعه‌شناسی، داروسازی، پرستاری، مامایی و روان‌شناسی در دامنه فعلی این عضویت قرار دارند و سایر حوزه‌های مرتبط با مأموریت‌های علمی مرکز نیز می‌توانند مشمول این طرح باشند. کارت اعضای وابسته صرفا یک کارت شناسایی نیست و عضویت در این طرح، مجموعه‌ای از فرصت‌ها و مزایای علمی و آموزشی را برای اعضا فراهم می‌کند. کارت عضویت یک‌ساله است و پس از صدور، از طریق پست برای عضو ارسال می‌شود.
از جمله این مزایا می‌توان به تخفیف ویژه در همایش‌های تحت نظر مرکز، شرکت رایگان در وبینارهای مرکز، صدور کارت عضویت فیزیکی و امکان استفاده از عضویت به عنوان بخشی از سوابق علمی و حرفه‌ای فرد اشاره کرد.
یکی از بخش‌های این طرح، فراهم شدن امکان استفاده از affiliation علمی مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت برای اعضای وابسته است. بر اساس ضوابط اعلام‌شده، پژوهشگرانی که به عنوان اعضای وابسته مرکز در فعالیت‌های علمی، پژوهشی یا آموزشی مرتبط فعالیت دارند، می‌توانند با رعایت ضوابط علمی و اخلاق پژوهش، عنوان مرکز را در مقالات و سایر آثار پژوهشی مرتبط خود درج کنند. این امکان می‌تواند در نگارش و ارسال مقالات، ارائه پژوهش در همایش‌ها و انتشار سایر دستاوردهای علمی مورد استفاده قرار گیرد.
مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت تاکید کرده است که استفاده از affiliation باید با فعالیت علمی و پژوهشی مرتبط با حوزه‌های مرکز ارتباط داشته باشد و عضویت وابسته به معنای استخدام، عضویت هیئت علمی یا نمایندگی رسمی مرکز نیست. همچنین affiliation مرکز جایگزین وابستگی سازمانی دانشگاه، محل کار یا مؤسسه‌ای که پژوهش در آن انجام شده است، نخواهد بود و در صورت وجود affiliation دیگر، نحوه درج همزمان وابستگی‌ها باید مطابق سیاست مجله یا ناشر مربوطه انجام شود.
هدف اصلی این طرح ایجاد ارتباط علمی مستمر میان پژوهشگران و این مجموعه است؛ ارتباطی که می‌تواند زمینه حضور بیشتر پژوهشگران جوان، فارغ‌التحصیلان و متخصصان را در برنامه‌های علمی، آموزشی و پژوهشی مرکز فراهم کند. این طرح به‌ویژه برای پژوهشگرانی که پس از فارغ‌التحصیلی دیگر در قالب یک کمیته دانشجویی تعریف نمی‌شوند، امکان ایجاد ارتباط علمی رسمی‌تر با مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت را فراهم می‌کند و آنان می‌توانند در قالب «عضو وابسته مرکز تحقیقات تغذیه و سلامت» در شبکه علمی این مجموعه حضور داشته باشند.


نظرات شما