شنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۵
اقتصادی

قطعا یک اسپانیایی باید برنده توپ طلا شود

قطعا یک اسپانیایی باید برنده توپ طلا شود
عصر کرد - ورزش ۳/سرمربی تیم ملی اسپانیا تاکید کرد که امسال یک فوتبالیست اسپانیایی باید برنده توپ طلا شود. دلافوئنته ۶۳ ساله تاکید کرد: «من همواره روی تولیدات داخلی و نام ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /سرمربی تیم ملی اسپانیا تاکید کرد که امسال یک فوتبالیست اسپانیایی باید برنده توپ طلا شود.
دلافوئنته 63 ساله تاکید کرد: «من همواره روی تولیدات داخلی و نام اسپانیا حساب می‌کنم، ما در زمینه پرورش، عملکرد و کیفیت در بالاترین سطح جهان هستیم. در اولین نگاه باید بگویم جای میکل اویارزابال در فهرست نامزدها خالی است؛ انگار کاغذی که نام‌ها روی آن نوشته شده بود روی زمین افتاده و نام او را وارد نکرده‌اند.»
سرمربی لاروخا اضافه کرد: «معتقدم لامین یامال می‌تواند توپ طلا را از آن خود کند، زیرا اسپانیایی و بازیکنی فوق‌العاده است. اگر امسال هم نشود، در آینده خواهد بود و گمان نمی‌کنم زمان زیادی تا تصاحب آن فاصله داشته باشد. من او را در آغاز این فصل بسیار خوب می‌بینم و می‌خواهیم سال‌های متمادی از بازی او لذت ببریم.»
پس از تصمیم مارکوس یورنته مبنی بر اعلام بازنشستگی از بازی‌های ملی، سرمربی تیم ملی تایید کرد که این بازیکن پیشتر درباره این موضوع با او صحبت کرده بود. او احترام مطلق و قدردانی خود را نسبت به بازیکنی که رابطه‌ای فوق‌العاده با او دارد ابراز نمود.

عصر کرد

دلافوئنته در پاسخ به پرسشی درباره بازیکنان جوانی که در حال درخشش هستند، مانند کارلوس اسپی و ژاوی اسپارت گفت: «آن‌ها در آینده بدون شک حضور خواهند داشت، اما نیازی به عجله نیست و باید به نسلی از فوتبالیست‌ها که در این سال‌ها فاتح همه‌چیز شده‌اند احترام گذاشت.»
او همچنین در پاسخ به سوالی درباره جنجال‌های مربوط به میزبان دیدار پایانی جام جهانی ۲۰۳۰ که به طور مشترک توسط اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار می‌شود، بار دیگر تاکید کرد که فینال جام جهانی ۲۰۳۰ باید در اسپانیا برگزار شود و بسیار علاقه‌مند است هدایت تیم ملی را در آن مسابقه بر عهده داشته باشد.
در کنار دلافوئنته، خسوس مارتینز رئیس گروه پاچوکا و سهام‌دار اصلی رئال اویدو، آلفردو کانلی شهردار اویدو، گییرمو پلائز سخنگوی دولت آستوریاس و خوزه رامون کوئیتیس لوبو رئیس فدراسیون فوتبال آستوریاس در مراسم معارفه بازی اسپانیا و جمهوری چک حضور داشتند.


نظرات شما