جمعه ۶ شهريور ۱۴۰۵
ورزشی

چپ پای دردسرساز فولاد دوباره مقابل استقلال | آخرین خبر

چپ پای دردسرساز فولاد دوباره مقابل استقلال | آخرین خبر
عصر کرد - ورزش ۳/ابوالفضل رزاق‌پور طی سال‌های اخیر بارها با ارسال‌ها و ضربات خود دروازه استقلال را تهدید کرده و چند هفته پس از گلزنی برابر آبی‌ها، این بار در یک مسابقه ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /ابوالفضل رزاق‌پور طی سال‌های اخیر بارها با ارسال‌ها و ضربات خود دروازه استقلال را تهدید کرده و چند هفته پس از گلزنی برابر آبی‌ها، این بار در یک مسابقه رسمی مقابل آنها قرار می‌گیرد.
رزاق‌پور یکی از بازیکنان ثابت فولاد در سه هفته ابتدایی لیگ بوده و امشب نیز در سمت چپ خط دفاعی تیم حمید مطهری بازی خواهد کرد. مدافع چپ سرخ‌پوشان سابقه جالبی برابر استقلال دارد و در دو فصل اخیر با پیراهن گل‌گهر و فولاد روی گل‌های تیمش مقابل آبی‌ها تأثیر گذاشته است.
نخستین خاطره مهم او در لباس تراکتور بود. جایی که او توانست در دقایق پایانی پایه‌گذار گل امین اسدی برابر استقلال باشد اما آن دیدار با برتری دو بر یک آبی‌پوشان همراه شد.
درخشش بعدی او به هفته چهاردهم لیگ بیست‌وسوم برمی‌گردد. گل‌گهر در سیرجان مقابل استقلال قرار گرفت و ارسال دقیق رزاق‌پور از روی ضربه ایستگاهی با ضربه سر مسیح زاهدی به گل تبدیل شد. استقلال در ادامه از روی نقطه پنالتی گل تساوی را به ثمر رساند و مسابقه با نتیجه یک بر یک پایان یافت.
رزاق‌پور فصل بعد نیز در سیرجان برای استقلال دردسر درست کرد. ارسال تند و تیز او از روی ضربه کاشته در دقیقه ۹ با اثرگذاری محمدرضا آزادی همراه شد و مهاجم استقلال به اشتباه دروازه خودی را باز کرد. این گل به نام آزادی ثبت شد و پاس گل رسمی برای رزاق‌پور محسوب نشد، اما تمام موقعیت با ارسال دقیق مدافع چپ گل‌گهر شکل گرفت. رامین رضاییان در وقت‌های تلف‌شده از روی نقطه پنالتی بازی را مساوی کرد، بازیکنی که حالا در سمت دیگر خط دفاعی فولاد هم‌تیمی رزاق‌پور است.

عصر کرد

رزاق‌پور پیش از این با پاس گل و ارسال منجر به گل‌به‌خودی مقابل استقلال اثرگذار بوده و در دیدار دوستانه اخیر نیز شخصاً دروازه این تیم را باز کرده است. حالا او به دنبال تکرار همان نمایش در فولاد آرناست تا گل پیش‌فصل را این بار با تأثیرگذاری در یک مسابقه رسمی کامل کند.


نظرات شما