دوشنبه ۲ شهريور ۱۴۰۵
فرهنگی

دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در کردستان

دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در کردستان
عصر کرد - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، در جریان سفر یک‌روزه خود به کردستان با حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، در جریان سفر یک‌روزه خود به کردستان با حجت الاسلام و المسلمین پورذهبی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

عصر کرد

عصر کرد

دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در کردستان دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در کردستان دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با نماینده ولی‌فقیه در کردستان

عصر کرد

عصر کرد

عصر کرد



به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و انسانی استان گفت: کردستان استان علم، ادب، فرهنگ و هنر است و ظرفیت‌های ارزشمندی در حوزه دانشگاهی و نخبگانی دارد که باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
پورذهبی با اشاره به حضور حدود ۴۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های استان، خواستار تقویت نسبت استاد به دانشجو و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب استادان بیشتر شد و افزود: بخشی از جوانان تحصیل‌کرده استان همچنان با مشکل اشتغال مواجه هستند و باید برای ماندگاری و استفاده از ظرفیت نخبگان برنامه‌ریزی شود.
وی توسعه پارک علم و فناوری و حمایت از مراکز رشد را ضروری دانست و گفت: جوانان خلاق و ایده‌پرداز زیادی در کردستان حضور دارند و باید فضای بیشتری برای فعالیت آنان فراهم شود.
نماینده ولی‌فقیه در کردستان همچنین با قدردانی از تلاش‌های استاندار و مجموعه مدیریتی استان در ایجاد وحدت و آرامش، اظهار کرد: انتظار داریم کردستان با توجه به ظرفیت‌های علمی، مرزی و انسانی خود، با حمایت دولت به قطب علم و فناوری منطقه تبدیل شود تا به جای وابستگی به استان‌های دیگر، خود به مرکز ارائه خدمات و فعالیت‌های فناورانه تبدیل شود.
آرش زره‌تن لهونی، استاندار کردستان، نیز در این دیدار با تبریک هفته دولت و قدردانی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه از دولت، از افتتاح ۲۳۱ پروژه در سطح استان خبر داد.
وی گفت: حدود ۶ هزار و ۹۳ میلیارد تومان پروژه در ایام هفته دولت در کردستان به بهره‌برداری می‌رسد و حدود هزار میلیارد تومان پروژه جدید نیز وارد مرحله عملیات اجرایی خواهد شد.
استاندار کردستان افزود: یکی از طرح‌های جدید، یک مجتمع تجاری و خدماتی است که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی اجرا می‌شود.
زره‌تن لهونی همچنین از آغاز عملیات اجرایی دو سایت نهضت ملی مسکن در شهرستان‌های سنندج و دیواندره خبر داد و گفت: برای آماده‌سازی این دو سایت حدود ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و عملیات اجرایی آنها از ایام هفته دولت آغاز خواهد شد.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور نیز با ابلاغ سلام رئیس‌جمهور به مردم کردستان گفت: رئیس‌جمهور توجه ویژه‌ای به این استان دارد و بنده مأمور شده‌ام تا برای توسعه استان، به‌ویژه در حوزه نخبگان، منشأ خیر باشم.
افشین با بیان اینکه آینده استان با حضور و ماندگاری نخبگان شکل می‌گیرد، افزود: دو قشر دانش‌آموزان و نخبگان آینده کشور را می‌سازند و باید زمینه‌ای فراهم شود که نخبگان در استان خود ماندگار شوند.
وی با اشاره به بررسی ظرفیت‌های کردستان در هفته‌های اخیر گفت: شناسنامه‌ای از ظرفیت‌ها و مزیت‌های استان تهیه شده و امیدواریم در پایان این سفر مصوبات خوبی برای کردستان داشته باشیم.
معاون علمی رئیس‌جمهور با تأکید بر ظرفیت دانشگاه‌های کردستان اظهار کرد: نسبت استاد به دانشجو در استان مناسب نیست و برای جذب استادان و ماندگاری فارغ‌التحصیلان و استادان در کردستان برنامه داریم.
افشین توسعه پارک علم و فناوری را از اولویت‌های دولت دانست و گفت: زیرساخت‌های پارک، به‌ویژه زیرساخت‌های آزمایشگاهی، باید تقویت شود تا مجموعه‌های مختلف بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.
وی با اشاره به نزدیکی کردستان به اقلیم کردستان عراق خاطرنشان کرد: این موقعیت می‌تواند زمینه ایجاد یک هاب صادراتی برای محصولات دانش‌بنیان و فناورانه را فراهم کند.
افشین همچنین از برنامه‌ریزی برای ایجاد کارگاه‌ها و محیط‌های کاری اشتراکی خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم این فضا‌ها را در اختیار فناوران قرار دهیم تا با هزینه کمتر بتوانند فعالیت و تولید خود را توسعه دهند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور در پایان تأکید کرد: تلاش دولت این است که سفر به کردستان با خروجی مشخص همراه باشد و هر وعده‌ای که داده می‌شود، متناسب با توان دولت و با هدف اجرای کامل آن باشد.


نظرات شما