عصر کرد - مریوان - رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان از کشف و ضبط یکهزار و ۷۱۰ کیلوگرم قارچ ترافل قاچاق از یک کامیون عراقی در مرز باشماق این شهرستان خبر داد.
وریا محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی رصد اطلاعاتی انجامشده از سوی یکی از مراجع امنیتی در مرز باشماق مریوان، یک محموله یکهزار و ۷۱۰ کیلوگرمی قارچ ترافل از یک دستگاه کامیون عراقی کشف و ضبط شد.
وی افزود: پس از اطلاع از موضوع، مأموران منابع طبیعی شهرستان مریوان بلافاصله در محل مرز باشماق حضور یافته و با هماهنگی مقام قضائی، مراحل قانونی مربوط به پرونده را انجام دادند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان ادامه داد: این اقدام در راستای مقابله با قاچاق محصولات و ذخایر طبیعی و صیانت از منابع ارزشمند طبیعی انجام شده است.
محمدی بیان کرد: کامیون حامل این محموله نیز برای انجام مراحل قانونی به پارکینگ هنگ مرزی منتقل شد.