يکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

انفجار یامال: اسپانیا را افتضاح می‌دانید، آرژانتین را قهرمان!

انفجار یامال: اسپانیا را افتضاح می‌دانید، آرژانتین را قهرمان!
عصر کرد - ورزش ۳ / لامین یامال از انتقادهای مطرح شده علیه تیم ملی اسپانیا به شدت ناراحت است. «شما روزنامه‌نگارها خیلی عجله دارید که کارتان را تمام کنید. ما فقط در روز اول ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 / لامین یامال از انتقادهای مطرح شده علیه تیم ملی اسپانیا به شدت ناراحت است.
 «شما روزنامه‌نگارها خیلی عجله دارید که کارتان را تمام کنید. ما فقط در روز اول مسابقات هستیم، یک امتیاز داریم. پرتغال هم یک امتیاز گرفته. آرژانتین ۰-۳ برده و فرانسه ۱-۳. و شما فکر می‌کنید فینال فرانسه-آرژانتین است؟ من این را نمی‌فهمم. به‌ جای لذت بردن از بازی‌ها، می‌خواهید سریع نتیجه‌گیری کنید. حالا اسپانیا افتضاح است اما آنهایی که خبره هستند، می‌دانند که این‌طور نیست.»
این یکی از نظرات بسیاری است که لامین یامال این یکشنبه در مصاحبه‌ای با خبرنگاران ویژه نشریه ال‌پایس در خصوص جام جهانی به اشتراک گذاشته است. این وینگر تیم ملی اسپانیا که این یکشنبه روی جلد نشریه آ.اس هم قرار دارد، با تأسف می‌گوید: «قهرمان تا ۱۹ ژوئیه مشخص نخواهد شد و شما می‌خواهید امروز بدانید.»
در گفتگوی جالبی که او با داوید آلوارز و خوان ایریگوین، روزنامه‌نگاران داشت، لامین همچنین در مورد مسائل آینده و ساختاری فوتبال صحبت کرد، از جمله انتقال احتمالی‌اش به خط میانی در چند سال آینده: «فکر می‌کنم مسی هم توسط سه مدافع یارگیری می‌شد و تنها جایی که نمی‌توان توسط سه نفر یارگیری شد، در میانه میدان است. با گذشت زمان، سرانجام به آنجا خواهم رفت چون در کناره زمین یارگیری با سه نفر خیلی آسان است.
اما در مرکز نمی‌توانند من را یارگیری کنند. من می‌توانم در مرکز زمین مدافعان را یک‌ به‌ یک دریبل بزنم. اگر در مرکز تغییر جهت دهم، بازیکن تعیین‌کننده‌تری هستم تا این که در کناره زمین باشم. مشخصاً در حال حاضر فکر می‌کنم برای تیم بهتر است که در کناره بازی کنم اما زمانی خواهد رسید که در مرکز میدان تعیین‌کننده‌تر خواهم بود. و در نهایت به آنجا خواهم رفت.»
یامال همچنین در مورد غرور و منیت خود صحبت می‌کند: «فکر می‌کنم دو چیز متفاوت وجود دارد. خودپسندی و اعتماد به‌ نفس. هر دو مهم هستند. تا حد مشخصی، مهم است که خودمحور باشید. من این را چیز بدی نمی‌بینم. اما بیش از همه، داشتن اعتماد به‌ نفس مهم است. مردم اغلب اعتماد به‌ نفس را با خودپسندی اشتباه می‌گیرند. در دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم، اگر لبریز از اعتماد به‌ نفس نباشید، می‌توانند شما را پایین بکشند. و حقیقت این است که داشتن کمی خودپسندی سرگرم‌کننده است. به کنفرانس‌های خبری می‌روید و می‌خندید.»
بازار
او این‌گونه تأمل می‌کند و در مورد نگرشش به زندگی می‌گوید: «من مجبور شدم زودتر بالغ شوم و هر چیزی که از سر گذرانده‌ام به من اجازه می‌دهد که بدون این که شبیه یک بچه به نظر برسم، وارد رختکن بازیکنان باسابقه شوم. هر کاری که بخواهم انجام دهم، چون وقتی بچه بودم نتوانستم انجام‌شان دهم، حالا بدون ترس انجام خواهم داد.»


نظرات شما