سه شنبه ۵ خرداد ۱۴۰۵
ورزشی

غیبت بی‌سابقه رئال مادرید در جام جهانی!

غیبت بی‌سابقه رئال مادرید در جام جهانی!
عصر کرد - ورزش ۳ /این اتفاق پس از روند نزولی تعداد مادریدی‌ها در جمع لاروخا طی سال‌های اخیر رخ داد. در این دوره، تنها به حضور دین هویسن امید می‌رفت، اما این مدافع میانی ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /این اتفاق پس از روند نزولی تعداد مادریدی‌ها در جمع لاروخا طی سال‌های اخیر رخ داد. در این دوره، تنها به حضور دین هویسن امید می‌رفت، اما این مدافع میانی مالاگایی نیز به دلیل فصل ضعیف رئال مادرید، تغییرات کادر فنی و خروج از ترکیب اصلی، شانس حضور در جام جهانی را از دست داد. 
هویسن که فصل را با ژابی آلونسو درخشان آغاز کرده بود، در ادامه با افت مواجه شد و این روند در دوران آربلوآ نیز بهبود نیافت تا در نهایت جایگاهش را در تیم لوئیس دلافوئنته از دست بدهد.
این بحران تنها به تیم ملی اسپانیا محدود نمی‌شود و دامن‌گیر سایر ستاره‌های رئال مادرید نیز شده است. 

عصر کرد

بازار
در فرانسه، دیدیه دشان با خط زدن ادواردو کاماوینگا اولین شگفتی بزرگ را رقم زد. کاماوینگا که پیش از این پای ثابت لیست فرانسوی‌ها بود، تاوان مصدومیت‌ها، نوسان فاحش و نیمکت‌نشینی‌هایش در رئال مادرید را داد؛ به ویژه پس از اخراج جنجالی‌اش در مونیخ که انتقادات زیادی را برانگیخت. 
در انگلیس نیز شرایط برای ترنت الکساندر آرنولد برعکس هویسن پیش رفت؛ او به دلیل مصدومیت‌های پیاپی از لیست توماس توخل دور ماند و هرچند در هفته‌های پایانی سطح بازی خود را ارتقا داد، اما این درخشش دیرهنگام نتوانست نظر سرمربی انگلیس را تغییر دهد. توخل این تصمیم را سخت و تا حدی غیرعادلانه، اما نهایی دانست.
علاوه بر این، دنی کارواخال و رائول آسنسیو نیز دیگر قربانیان رئال مادرید در تیم ملی اسپانیا بودند. کارواخال که به دلیل مصدومیت شدید مدت‌ها دور بود، در بازگشت نتوانست ثبات و دقایق بازی لازم را تحت هدایت آربلوآ به دست آورد. اسنسیو نیز به دلیل فصل نامنظم تیم و عملکرد انفرادی ضعیف، از کورس رقابت جا ماند. 
در آمریکای جنوبی، فرانکو ماستانتونو هرچند در پیش‌لیست ۵۵ نفره لیونل اسکالونی برای آرژانتین قرار دارد، اما شانس بسیار کمی برای ورود به لیست نهایی دارد؛ او پس از شروع خوب با ژابی آلونسو، گرفتار مصدومیت فتق شد و در آخرین بازی لالیگا مقابل اتلتیک بیلبائو نیز نتوانست درخشش لازم را داشته باشد.
در نهایت، در حالی که در جام جهانی قطر ۱۳ بازیکن از رئال مادرید حاضر بودند، این رقم برای تورنمنت پیش‌رو به دلیل مصدومیت ستارگانی چون میلیتائو و رودریگو و فصل فاجعه‌بار باشگاه، احتمالاً به ۱۰ بازیکن (کورتوا، آلابا، رودیگر، بلینگام، والورده، شوامنی، گولر، وینیسیوس، امباپه و براهیم دیاز) کاهش خواهد یافت.


نظرات شما