عصر کرد - ایرنا / نمایشگاه عکس آثار تاریخی آسیب دیده کشور در جنگ تحمیلی سوم با عنوان «ایستاده در غبار» به مناسبت هفته میراثفرهنگی در شهر کرمانشاه برپا شد.
همزمان با هفته میراثفرهنگی نمایشگاه عکس آثار تاریخی آسیب دیده کشور در جنگ تحمیلی رمضان با عنوان «ایستاده در غبار» در حاشیه همایش بزرگ روابطعمومیهای استان در تالار انتظار شهر کرمانشاه برپا شد.
کیومرث اعظمی سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه در این خصوص گفت: این نمایشگاه به مناسبت هفته میراثفرهنگی شامل ۲۵ قاب تصویر از تخریب و آسیب آثار تاریخی شاخص کشور و کرمانشاه در اثر حملات دشمن آمریکایی _ صهیونیستی در جنگ تحمیلی رمضان برپا شده است.
بازار ![]()
وی افزود: این نمایشگاه گوشهای از جنایات فرهنگی دشمن آمریکایی- صهیونیستی را به نمایش کشیده و چهره پنهان و ضد ایرانی آنها را نشان میدهد.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کرمانشاه با بیان اینکه ۱۰۰ بنای تاریخی کشور در جنگ اخیر آسیب دیدهاند، گفت: در جنگ رمضان ۵ اثر تاریخی کرمانشاه از جمله تکیه بیگلربیگی، خانه سوری، مسجد شازده، دبیرستان کزازی و خانه شهید آیتالله اشرفی اصفهانی دچار آسیب و تخریب شدند.
اعظمی در خاتمه گفت: این نمایشگاه با انتقال به تکیه معاون الملک به مدت یک هفته نیز در این بنای تاریخی برای بازدید عموم دایر خواهد بود.