جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

زلزله تازه‌آباد کرمانشاه را لرزاند

زلزله تازه‌آباد کرمانشاه را لرزاند
عصر کرد - زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۶ ریشتر شامگاه ۲۳ بهمن حوالی تازه‌آباد در استان کرمانشاه را لرزاند.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - زمین‌لرزه‌ای به بزرگی 3.6 ریشتر شامگاه 23 بهمن حوالی تازه‌آباد در استان کرمانشاه را لرزاند.

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۶ ریشتر شامگاه پنجشنبه ۲۳ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در حوالی تازه‌آباد از توابع استان کرمانشاه به وقوع پیوست.
این زمین‌لرزه در ساعت ۱۹:۰۶ به وقت محلی ثبت شده و موقعیت جغرافیایی آن در طول ۴۶.۲۳ و عرض ۳۴.۶۶ درجه اعلام شده است. عمق این زمین‌لرزه ۱۰ کیلومتر از سطح زمین گزارش شده است.
بر اساس اعلام مرکز لرزه‌نگاری، این زمین‌لرزه در فاصله ۱۱ کیلومتری تازه‌آباد، ۲۸ کیلومتری جوانرود و ۳۵ کیلومتری باینگان در استان کرمانشاه رخ داده است.
همچنین نزدیک‌ترین مراکز استان به کانون این زمین‌لرزه، شهر کرمانشاه در فاصله ۸۶ کیلومتری و سنندج در فاصله ۱۰۰ کیلومتری اعلام شده‌اند.


نظرات شما