عصر کرد - سنندج_ معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان از تسهیل دسترسی بیماران به داروهای شیمیدرمانی در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، امیر مرسا عصر سه شنبه در نشست خبری هفته مبارزه با سرطان اظهار کرد: در حال حاضر با کمبود خاصی در داروهای وارداتی حوزه سرطان مواجه نیستیم.
وی در رابطه با وضعیت تأمین داروهای حیاتی اظهار کرد: تسهیل فرآیند دارورسانی دقیق و مبتنی بر نیاز واقعی بیماران، هدفی است که با همکاری و احصای دقیق موجودی استان و تعداد افراد نیازمند به صورت مستمر در حال پیگیری است تا دیگر شاهد نوسانات نباشیم.
مرسا با اشاره به اهمیت دسترسی بیماران مبتلا به سرطان به دارو، اعلام کرد: با تأکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی، دسترسی بیماران به داروهای شیمیدرمانی تسهیل شده به عنوان مثال، تعداد مراکز توزیع این داروها در سطح شهر سنندج از ۳ داروخانه به ۷ مرکز افزایش یافته و در شهرستانهایی مانند سقز نیز ۲ داروخانه کار توزیع را انجام میدهند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص نگرانیهای موجود پیرامون کمبود داروها، تأکید کرد: در حال حاضر در خصوص داروهای شیمیدرمانی وارداتی، با کمبود خاصی مواجه نیستیم و تولید داخلی داروهای مشابه نیز در جریان است تا زنجیره تأمین حفظ شود.
مرسا در ادامه افزود: البته در هفتههای اخیر مواردی از کمبود مقطعی گزارش شد که اقدامات لازم برای تأمین و واردات سریع آنها انجام پذیرفته و در حال رفع شدن است.
وی همچنین از راهاندازی سامانه اطلاعرسانی برای بهبود خدماترسانی خبر داد و گفت: سامانه ۱۹۰ غذا و دارو در ساعات اداری فعال است تا شهروندان بتوانند در صورت نیاز به پیدا کردن یک داروی خاص، با این مرکز تماس گرفته و ما را در جریان قرار دهند تا هماهنگیهای لازم برای تسهیل دسترسی آنها صورت پذیرد.