سه شنبه ۹ دي ۱۴۰۴
سیاسی

پاسخگویی به بیش از ۱۴۸۵ تماس و انجام ۲۴۶ مأموریت اورژانسی در ۲۴ ساعت

پاسخگویی به بیش از ۱۴۸۵ تماس و انجام ۲۴۶ مأموریت اورژانسی در ۲۴ ساعت
عصر کرد - سنندج – رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی کردستان از پاسخگویی دیسپچ اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۱۴۸۵ تماس تلفنی در شبانه‌روز گذشته خبر داد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - سنندج – رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی کردستان از پاسخگویی دیسپچ اورژانس ۱۱۵ به بیش از ۱۴۸۵ تماس تلفنی در شبانه‌روز گذشته خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، بابک هدایی صبح سه شنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران رسانه‌های کردستان با اشاره به شرایط نامساعد جوی شب گذشته اظهار کرد: در پی بارش شدید برف و افزایش خطرات ناشی از کولاک، واحد مدیریت بحران اورژانس پیش‌بیمارستانی استان (EOC) به‌صورت کامل فعال شد و پایش مستمر وضعیت استان در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در این بازه زمانی، دیسپچ اورژانس ۱۱۵ علاوه بر پاسخگویی به تماس‌ها، ۲۹۳ مورد مشاوره تلفنی به شهروندان ارائه کرد و ۲۴۶ مأموریت اورژانسی توسط تیم‌های عملیاتی در شرایط سخت جوی ثبت و با موفقیت انجام شد.
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی کردستان با بیان اینکه شهرستان سنندج با ثبت ۹۴ مأموریت، بیشترین حجم مأموریت‌ها را به خود اختصاص داده است، گفت: کارشناسان و نیروهای عملیاتی اورژانس با وجود بارش برف، کولاک و دشواری تردد، با آمادگی کامل در حال خدمت‌رسانی به مردم بودند.
هدایی در پایان با ابراز نگرانی از ثبت ۱۱۴ تماس مزاحم با مرکز اورژانس ۱۱۵، تأکید کرد: این تماس‌ها موجب اتلاف زمان نیروهای امدادی شده و می‌تواند روند ارائه خدمات به بیماران و موارد اورژانسی واقعی را با اختلال مواجه کند.


نظرات شما