عصر کرد - تسنیم /نماینده کاراته بانوان کشورمان در ادامه رقابتهای کاراته قهرمانی جهان از گروه خود صعود کرد.
روز نخست بیست و هفتمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی جهان، از صبح امروز (پنجشنبه) در شهر قاهره مصر آغاز شد و فاطمه سعادتی در رقابتهای وزن 55- کیلوگرم بانوان در گروه سه به مصاف حریفانی از استرالیا، آذربایجان و نیجریه رفت.
در رقابتهای وزن 55- کیلوگرم، فاطمه سعادتی در نخستین گام با نتیجه 8 بر صفر از سد «جورجی لارنس» از استرالیا گذشت و در ادامه مقابل «مدینا سادیگوا» از آذربایجان به تساوی صفر- صفر رسید. سعادتی در سومین مبارزه 5 بر صفر «گودفرست اوریه اوکوها سامپسون» از نیجریه را شکست داد.
سعادتی در پایان رقابتهای این گروه با کسب دو پیروزی و یک تساوی راهی مرحله یکهشتم نهایی شد تا امشب در این مرحله به روی تاتامی برود.
بازار ![]()
پیش از این فاطمه صادقی در کاتای انفرادی بانوان با کسب سه پیروی مقابل حریفانی استرالیا، مراکش و اسلواکی به عنوان صدرنشین گروه خود به مرحله یکهشتم نهایی راه یافته بود. او در این مرحله به مصاف «جورجیا آرخونتیا کسنو» از یونان خواهد رفت.
سارا بهمنیار نیز در رقابتهای وزن 50- کیلوگرم بانوان با کسب دو پیروزی و یک شکست راهی مرحله یکهشتم نهایی شد و از ساعاتی دیگر به مصاف «انساف بنتاما ـ سِرّوخ جِباری» از اسپانیا خواهد رفت.
علی مسکینی نیز در وزن 60- کیلوگرم آقایان با کسب یک پیروزی، یک شکست و یک تساوی به مرحله یکهشتم نهایی صعود کرد تا حریف عبدالله حامد از اردن شود. امیررضا برزویی در وزن 67- کیلوگرم با دو شکست و یک پیروزی از ادامه مسابقات بازماند.
در سایر مسابقات امروز، مرتضی نعمتی در وزن 75- کیلوگرم به رقابت با حریفان خود خواهند پرداخت.
بیست و هفتمین دوره مسابقات کاراته قهرمانی جهان با حضور 384 کاراتهکا از 88 کشور از 6 تا 9 آذر ماه در شهر قاهره برگزار میشود.