يکشنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۴
ورزشی

دی‌شیلیه و رد پیشنهاد سرسام‌آور پرسپولیس

دی‌شیلیه و رد پیشنهاد سرسام‌آور پرسپولیس
عصر کرد - ورزش ۳ /باشگاه پرسپولیس با ماتیا دی‌شیلیه مدافع راست تیم یوونتوس به توافق نرسید. رییس کنسرسیوم بانکی مالک بر پرسپولیس امروز اعلام کرد که این باشگاه در حال ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /باشگاه پرسپولیس با ماتیا دی‌شیلیه مدافع راست تیم یوونتوس به توافق نرسید.
رییس کنسرسیوم بانکی مالک بر پرسپولیس امروز اعلام کرد که این باشگاه در حال مذاکره برای جذب مدافع کناری سابق یوونتوس و تیم ملی ایتالیا است. نشانه‌هایی که اذهان را به سمت ماتیا دی‌شیلیه می‌برد، بازیکن سابق میلان و یوونتوس که حالا با تمام قراردادش در تورین بازیکن آزاد است.
حدس خبرنگاران البته صحیح هم بود اما حالا پیگیری این خبر نشان می‌دهد دی‌شیلیه پیشنهاد سنگین پرسپولیس را رد و اعلام کرده که به ایران نخواهد آمد و درخواست پرسپولیس برای جذب این بازیکن نتیجه نداشته است.
شنیده‌ها حاکی از آن است که پرسپولیس پیشنهاد دو میلیون دلاری برای جذب این بازیکن ارائه داده که عدد قابل‌توجهی برای او محسوب می‌شود اما دی‌شیلیه حتی با این عدد نیز تمایلی به انجام این انتقال نشان نداده است.
نکته مهم اینکه او فصل گذشته به صورت قرضی در تیم امپولی حضور داشت و پیش از آن هم پیراهن لیون را بر تن کرد و حالا بازیکن آزاد محسوب می‌شد اما به هر حال ترجیح داد به ایران نیاید.
البته در بین هواداران پرسپولیس نیز طرح نام او اشتیاق چندانی به وجود نیاورد و باوجود سابقه درخشان و ملی، طرفداران پرسپولیس آنچنان از حضورش استقبال نکرده‌اند.
لازم به ذکر است مهاجم مدنظر پرسپولیس هم که قبلا با سردار ازمون همبازی بود پیشنهاد این تیم را رد کرده و به تیم دیگری پیوسته است.
بازار


نظرات شما