سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
اقتصادی

دولت اختیارات استانداران را گسترش می‌دهد

دولت اختیارات استانداران را گسترش می‌دهد
عصر کرد - معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: دولت مصمم است اختیارات گسترده خود را به استانداران واگذار کند که با عملی شدن آن، وظیفه مدیران استانی سنگین‌تر می‌شود.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: دولت مصمم است اختیارات گسترده خود را به استانداران واگذار کند که با عملی شدن آن، وظیفه مدیران استانی سنگین‌تر می‌شود.

عصر کرد


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری که به مناسبت هفته دولت به کردستان سفر کرده بود، با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
وی در این دیدار گفت: با افزایش اختیارات استانداران، مسیر حرکت تسهیل می‌شود و فاصله تصمیم‌گیری تا تصمیم‌سازی کاهش می‌یابد.
معاون حقوقی رئیس جمهور با بزرگداشت یاد شهدای دولت از شهیدان رجایی و باهنر تا شهید رئیسی اظهار کرد: مردم کردستان پیشتازان دفاع از تمامیت ارضی کشورمان هستند که در این راه شهدای بسیاری تقدیم کرده‌اند.
وی با بیان اینکه کردستان مظهر وفاق و انسجام ملی است، افزود: دولت و شخص رئیس جمهور اهتمام ویژه‌ای به این منطقه برای جبران کاستی و رفع مشکلات مردم و توسعه پایدار و شتابان استان دارند.
معاون حقوقی رئیس جمهور به دفاع مقدس 12 روزه ملت ایران در برابر دشمن صهیونی اشاره کرد و گفت: کشورمان مورد هجمه یک رژیم تمام عیار تروریستی قرار گرفت در حالیکه کشورمان به دنبال توسعه صلح جهانی بود و جمهوری اسلامی هیچگاه آغازگر جنگ نبوده و همواره قربانی تروریسم و این جنگ تحمیلی نشان داد که داعیه امریکا و غرب برای حقوق بشر پوچ بوده است.
انصاری ادامه داد: اساس مذاکره فریبی بیش نبود.
وی به محور غلط تحلیلی اسراییل و آمریکا در حمله به ایران اشاره کرد و گفت: آنان تصور می‌کردند ملت ایران از نظام، رهبری و دولت بریده و به دنبال ناجی خارجی هستند ولی مردم ایران شجاعت، اصالت، اگاهی و وفاداری خود را نشان داده و از اختلاف نظر‌ها گذشته و یکپارچه آماده دفاع شده و پشت نظام جمهوری اسلامی ایستادند که جای قدردانی دارد.
وی تاکید کرد: دولت در یک سال گذشته به طور شبانه روزی و جهادی مشغول برنامه‌ریزی و اجرا در صحنه‌های مختلف بوده است و عزم خود را برای آبادانی جزم‌تر از گذشته کرده است.
حجت‌الاسلام انصاری به حمایت ارزشمند و دلگرم‌کننده رهبر معطم انقلاب از رئیس جمهور اشاره و ابراز امیدواری کرد دولت و ملت با اراده‌تر از گذشته در مسیر نورانی انقلاب اسلامی گام بردارند.


نظرات شما