شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
گفتگو

پویش به عشق حسین(ع)، زن زندانی را آزاد کرد

پویش به عشق حسین(ع)، زن زندانی را آزاد کرد
عصر کرد - فارس / پنجمین مورد گذشت از قصاص در قالب پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» با بخشش اولیای دم و آزادی یک زن زندانی رقم خورد. شهرام کرمی، رئیس‌کل دادگستری استان ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فارس / پنجمین مورد گذشت از قصاص در قالب پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» با بخشش اولیای دم و آزادی یک زن زندانی رقم خورد.
شهرام کرمی، رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه از آزادی یک زن زندانی پس از 9 سال حبس خبر داد و عنوان کرد: این زن که به اتهام قتل به قصاص محکوم شده بود، با گذشت بزرگوارانه اولیای دم و تلاش مستمر شورای حل اختلاف، از مجازات رهایی یافت.
بازار
وی افزود: این پرونده، پنجمین مورد گذشت از قصاص در قالب پویش مردمی «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» در استان کرمانشاه است؛ حرکتی که جلوه‌ای از فداکاری، رحمت و عمل به سیره اهل بیت(ع) در جامعه اسلامی به شمار می‌آید.
کرمی با اشاره به تأسی اولیای دم به آیه شریفه «فمن عفا و أصلح فأجره علی‌الله» اظهار داشت: این خانواده با گذشتی آگاهانه و الهی، زمینه بازگشت یک انسان به زندگی را فراهم کردند؛ اقدامی که پاداش اخروی و آثار دنیوی بسیاری به همراه دارد و موجب پیوستن دوباره اعضای یک خانواده پس از سال‌ها شد.
رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه همچنین از تلاش‌های موثر معاونت شوراهای حل اختلاف، بزرگان، ریش‌سفیدان، معتمدین و روحانیون محلی در رسیدن به این صلح قدردانی کرد و گفت: بدون همکاری و وساطت این عزیزان، رسیدن به چنین نقطه‌ای از سازش امکان‌پذیر نبود.
وی در ادامه با بیان اینکه پویش «به عشق امام حسین(ع) می‌بخشم» به حرکتی الهام‌بخش در استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: نمونه‌هایی از این گذشت‌ها در مناطق مختلف استان در حال تکرار است؛ پویشی که ایمان، عشق و عقلانیت را توأمان در خود دارد.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تداوم این‌گونه اقدامات خداپسندانه، بتوان گام‌های موثری در جهت کاهش خشونت، ترویج فرهنگ عفو و ارتقای امنیت اجتماعی برداشت و کرمانشاه را به الگویی در عرصه صلح و سازش در کشور تبدیل کرد.


نظرات شما