پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار کردستان ۲ روز عزای عمومی اعلام کرد

استاندار کردستان ۲ روز عزای عمومی اعلام کرد
عصر کرد - استاندار کردستان در پیامی به مناسبت درگذشت سه نفر از جهادگران حوزه محیط زیست در کردستان، ۲ روز عزای عمومی اعلام کرد.
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار کردستان در پیامی به مناسبت درگذشت سه نفر از جهادگران حوزه محیط زیست در کردستان، 2 روز عزای عمومی اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، آرش زره تن لهونی، امروز دوشنبه 6 مرداد در پی درگذشت فعالان زیست محیطی «حمید مرادی، چیاکو یوسفی نژاد و خبات امینی»، که در جریان اطفای حریق کوه آبیدر جان خود را از دست دادند 2 روز عزای عمومی اعلام کرد و در پیامی این غم جانکاه را به خانواده این عزیزان و عموم مردم استان تسلیت گفت.
در متن پیام آمده است:
با نهایت تأثر و تأسف، ضایعه تلخ و جان‌سوز درگذشت سه تن از فعالان دلسوز، فداکار و غیور محیط زیست، زنده‌یادان حمید مرادی، چیاکو یوسفی‌نژاد و خبات امینی، که در جریان عملیات اطفای حریق در ارتفاعات کوه آبیدر سنندج جان خود را ایثارگرانه فدا کردند، موجب اندوه عمیق مردم شریف کردستان و دوستداران طبیعت در سراسر کشور شد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما