عصر کرد

آخرين مطالب

بیش از هفت هزار مددجوی بهزیستی در انتظار مسکن اجتماعی

بیش از هفت هزار مددجوی بهزیستی در انتظار مسکن
  بزرگنمايي:

عصر کرد - بیش از هفت هزار مددجوی بهزیستی در کردستان فاقد مسکن هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، به گفته مدیرکل بهزیستی کردستان، هفت و 200 مددجو در استان فاقد مسکن هستند که 518 خانوار از این تعداد،2 معلول دارند.
مدیرکل بهزیستی کردستان در نشست با خبرنگاران به مناسبت هفته بهزیستی (25 تا 31 تیرماه) افزود: پارسال، 35 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به 336 خانوار مددجو پرداخت و 174 واحد مسکونی تحویل مددجویان شد.
حسین رسولی افزود: امسال تعهد استان، ساخت 145 واحد مسکونی است.
رسولی گفت: تامین مسکن از خدمات مبرم مددجویان بهزیستی است که در این بخش، سرانه هر خانوار 200 میلیون تومان در حوزه ساخت و خرید مسکن بصورت بلاعوض در سال گذشته بود که امیدواریم امسال با افزایش متناسب با تورم، کمک حال خوبی برای خانوار‌ها باشد.
رسولی افزود: همراهی مردم، رسانه و فعالان اجتماعی در کنار بهزیستی، راهبرد ارزشمندی برای پیش بردن اهداف این نهاد است.
مدیرکل بهزیستی کردستان با بیان اینکه، دامنه کار در بهزیستی گسترده است و همه مردم را از بدنه آن می‌دانیم، گفت: رویکرد این سازمان مشاروت محور، پیشگیرانه و توانمندسازانه است و از وظایف ذاتی این سازمان ارائه خدمات مستمر و غیرمستمر به مددجویان است.
رسولی با بیان اینکه خدمات پیشگیرانه همانند برنامه‌های غربالگری در سنین مختلف باعث شده تا همه آحاد جامعه مخاطب بهزیستی باشند، اظهار کرد: از طرف دیگر انجام دوره‌های آموزشی و آگاهی بخشی در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز بخشی از فعالیت پوششی برای تمامی شهروندان است.
وی گفت: 400 موسسه، مرکز و تشکل غیردولتی در حوزه‌های مختلف با بهزیستی همکاری دارند کا سرمایه اجتماعی بزرگی به شمار می‌روند.
به گفته رسولی39 هزار و 880 خانوار مستمری بگیر این سازمان در کردستان هستند.
وی به برقراری حق پرستاری برای معلولان بسترگرا و حاد اشاره کرد وافزود: سه هزار و 135 نفر از خدمات حق پرستاری برخوردارند که با افزایش 43 درصدی نسبت به سال گذشته، امسال این مبلغ به چهار میلیون و 200 هزار تومان رسیده و به خانواده‌ها پرداخت می‌شود و در کنار آن 600 هزار تومان کمک هزینه وسایل بهداشتی نیز ماهانه پرداحت می‌شود.
مدیرکل بهزیستی کردستان، خانواده‌های دارای 2 معلول در کردستان را هزار و 548 خانوار اعلام کرد و گفت: قانون جامع حمایت از حقوق معلولان از مطالبات اصلی این قشر است و توجه و تمرکز بر اجرای این قانون می‌تواند بسیاری از معضلات را حل کند که از آن جمله مناسب سازی اماکن عمومی برای تسهیل حضور معلولان در جامعه است.
وی با بیان اینکه اعتبارات حوزه معلولان 100 درصد افزایش داشته و این ناشی از نگاه ویژه دولت است، ادامه داد: تحویل ویلچر برقی به معلولان با مشارکت خیرین در چند سال اخیر آغاز شده که سال گذشته 250 دستگاه تامین و توزیع شد.
رسولی به برخورداری پنج‌هزار و 880 زن سرپرست خانوار در استان از مستمری بهزیستی اشاره کرد و گفت: 86 درصد از زنان سرپرست خانوار به دلیل طلاق و یا فوت سرپرست خانوار از خدنات بهزیستی استفاده می‌کنند.
مدیرکل بهزیستی کردستان یادآور شد: هزار و 300 خانوار دارای چند قلو هم از خدمات این سازمان برخوردارند.
وی به فعالیت 14 مرکز نگهداری کودکان بد و بی‌سرپرست با 114 عضو اشاره کرد و افزود: یکی از این مراکز، شیرخوارگاه و بقیه مراکز نگهداری کودکان است و تنها همین شیرخوارگاه بصورت دولتی اداره می‌شود و بقیه بر عهده بخش خصوصی است.
به گفته رسولی 84 مرکز مشاوره در سطوح عمومی، محلی و تخصصی در استان فعالیت دارد که 24 هزار و 400 نفر سال گذشته بر اساس نیاز مشاوره‌ای خود از این مراکز خدمات دریافت کردند.
وی در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان هم گفت: پارسال 2 هزار و 97 نفر تعهد استان در حوزه ایجاد اشتغال بود که برای 2 هزار و 230 نفر شغل ایجاد شد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017652/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حرکت به سوی استانداردهای نوین گردشگری در پلاژهای کیش

بازدید مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش از اداره تأمین اجتماعی

دومین جلسه پدافند غیرعامل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید سلیمانی در روستای جلیکان بخش چمستان نور

روحانیون همبستگی را در جامعه تقویت کنند.

نارضایتی مردم از بی کیفیتی نان سنگک

آغاز عملیات اجرایی خط انتقال آب از سد چراغ و یس سقز به شهر بانه

نقش‌آفرینی تشکل‌های ایثارگری در جنگ نرم و انسجام ملی مورد تأکید قرار گرفت

غار کرفتو، در آستانه جهانی شدن

تداوم گرما و ناپایداری‌های جوی در هرمزگان

دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده «سردار شهید حسین سلامی»

سیاهه جنایت‌های آمریکا علیه ایران

ضرورت مرمت پل های تاریخی

روایت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از مظلومیت خانواده‌های شهدای حمله رژیم صهیونیستی

برداشت 46 هزار تن گیلاس، آلبالو و زردآلو

خدمات نوین بهزیستی در جزیره کیش

همایش سفیران سلامت در سنندج

بیش از هفت هزار مددجوی بهزیستی در انتظار مسکن

پایگاه خبری خلاقیت گزارش می دهد/ تحول دیجیتال در صنعت بیمه با اپلیکیشن دی دار

اقتصاد سرآمد آنلاین گزارش می دهد/ حفاظت حرفه‌ای از دارایی‌ها؛ بیمه آتش‌سوزی دی، انتخابی مطمئن برای فردا

نقش ولی فقیه در کشور تعیین کننده است

نخستین گردهمایی توجیهی رؤسای ادارات آموزش بنیاد شهید «منطقه 1» کشور برگزار شد

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده پاسدار شهید مجید آل ابراهیم در چالوس

آغاز همکاری بیمه دی و فدراسیون فوتبال از امروز

کوسه های جزیره کیش؛ زیبا و بی خطر

سازمان منطقه آزاد کیش به دنبال توسعه تولید برق از انرژی خورشیدی/ رشد بی‌سابقه سرمایه‌گذاری در جزیره

حجاب و عفاف یکی از مهمترین وصایای شهدا بوده است/ خطر دوگانگی ارزشی یکی از تهدیدهای هویتی است

شهدا با انتخاب مرگ، به حیات جاودان رسیدند / شهادت مفهومی از هستی‌بخشی است

توسعه زیرساخت‌ها با هدف تردد آسان زائران اربعین از مرز باشماق

روزانه هزار تماس با مرکز راهبری ارتباطات اورژانس پیش بیمارستانی

برگزاری آزمون پذیرش دانشجو معلمان در دانشگاه فرهنگیان

تصویب تامین زمین اراضی نهضت ملی و جوانی جمعیت

خرید خدمت سربازی در صندوق‌های بیمه روستاییان و عشایر استان

تأکید بر رویکرد کیفی در سوادآموزی

تولید 100 اثر فاخر درباره شهدای کردستان

26 و 27 تیرماه، برگزاری دومین نوبت آزمون سراسری

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی؛ از زیرساخت و هویت تا عدالت و مشارکت

رهروان واقعی سیره شهدا باشیم

جنبه مردمی انقلاب مردم را پای‌کار ایران نگه‌داشت

تقویت اتحاد و وفاق ملی در کشور نتیجه جنگ 12 روزه

ادامه گرما و ناپایداری‌های محلی در هرمزگان همراه با احتمال وقوع رگبار و تندباد

بسته خبرهای کوتاه

تابستان، فرصت طلایی برای مهارت آموزی

انتصاب «سرپرست اداره‌کل امور مشاورین وزرا و روسای دستگاه‌های اجرایی»

سند آمایش ورزش، رفع چالش ها

غرق شدن دو نوجوان در سد وحدت سنندج

بارش های رگباری و سیلابی شدن مسیلها

اداره مالیات، سنگر راهبردی در مسیر جذب سرمایه‌گذاران است

سرپرست مدیریت حسابرسی مالیاتی منطقه آزاد کیش منصوب شد.

پیوند موفق مغز استخوان بر روی بیمار مبتلا به سرطان خون