عصر کرد

آخرين مطالب

پیشنهاد خیبر خرم آباد به معاون ورزشی پرسپولیس ورزشی

پیشنهاد خیبر خرم آباد به معاون ورزشی پرسپولیس
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ورزش 3 /در حالی که حسین بادامکی به‌عنوان سرپرست و مدیر اجرایی در اردوی پرسپولیس در ترکیه حضور دارد، پیشنهاد حضور در کادرفنی خیبر خرم‌آباد را دریافت کرده است.
پرسپولیس این روزها اردوی پیش‌فصل خود را در شهر ارزروم ترکیه برگزار می‌کند و حسین بادامکی که طی دو سال گذشته به‌عنوان معاون اجرایی باشگاه فعالیت کرده، به‌عنوان سرپرست اصلی این اردو، در کنار تیم حضور دارد، اما در همین شرایط، او پیشنهادی جدی برای تغییر مسیر کاری‌اش دریافت کرده و احتمال جدایی او از جمع سرخپوشان مطرح شده است.
طبق شنیده‌ها، مهدی رحمتی، سرمربی جدید خیبر خرم‌آباد که به‌تازگی هدایت این تیم را در آستانه فصل جدید لیگ برتر بر عهده گرفته، از حسین بادامکی برای پیوستن به کادرفنی خیبر دعوت به همکاری کرده است. این پیشنهاد به‌صورت مستقیم از سوی رحمتی مطرح شده و با توجه به سابقه همکاری این دو چهره در فوتبال ایران، احتمال عملی شدن آن وجود دارد.
بادامکی که در دوران مدیریتش یکی از مهره‌های کلیدی مدیریتی پرسپولیس محسوب می‌شد، در سال 1402 با حکم رضا درویش به سمت معاون اجرایی منصوب شد و در این مدت علاوه بر حضور مستمر در کنار تیم بزرگسالان، مدتی نیز مدیریت آکادمی باشگاه را بر عهده داشت. او در ماه‌های گذشته در مقاطع حساس نقش مهمی در حل‌وفصل مسائل تیم ایفا کرده و همواره در کنار مدیرعامل حضور داشته است.

عصر کرد

پیشنهاد خیبر برای حضور بادامکی در کادرفنی، در حالی مطرح شده که تنها ساعاتی پیش حمید استیلی نیز از مسئولیت خود در کمیته فنی باشگاه پرسپولیس استعفا داده است. استیلی در استعفانامه خود دلیل اصلی این تصمیم را بی‌توجهی به جایگاه مشورتی این کمیته عنوان کرده و حالا جدایی احتمالی بادامکی می‌تواند دومین خروج مهم مدیریتی باشد و در صورتی که او تصمیم به جدایی بگیرد، این اتفاق می‌تواند شوکی برای مدیریت پرسپولیس تلقی شود.
نکته مهم اینکه مهدی رحمتی نیز که در آستانه آغاز فصل جدید هدایت خیبر خرم‌آباد را بر عهده گرفته،با توجه به برنامه‌های خود برای رقابت در دومین فصل لیگ برتری این تیم، در تلاش است با جذب نیروهای باسابقه و کاربلد، ساختار فنی تیم را تقویت کند.
البته هنوز باشگاه پرسپولیس به این موضوع واکنشی نشان نداده اما با توجه به حساسیت زمانی، تکلیف نهایی حسین بادامکی احتمالاً به زودی مشخص خواهد شد. حال باید دید که او مسیر حضور در لیگ برتر به‌عنوان مربی را انتخاب می‌کند یا ترجیح می‌دهد در جایگاه مدیریتی خود در پرسپولیس باقی بماند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017032/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نفس راحت پیاتزا با بازگشت ستاره محبوبش

پورعلی گنجی به دنبال تیک‌ زدن اتفاق هیجان‌انگیز

توضیحات رجائیان درباره انتقال صحرایی از پرسپولیس به آلومینیوم

راغفر: نقشه صهیونیست‌ها کشتار 200 تا 300 هزار نفر از مردم به دست کومله، مجاهدین و سلطنت طلب‌ها بود.

نگرانی شبکه ضدایرانی اینترنشنال از دستگیری جاسوسان در داخل کشور

چلسی سرنوشت پی‌اس‌جی را تغییر داد!

تمرین سخت پرسپولیس این بار در سالن وزنه

مدافع موردنظر پرسپولیس آفتابی شد

الهیار در برد وسترلو بازی کرد

خاطره بازی خیابانی با فینال جام جهانی 1998

هشدار انریکه؛ چلسی خیلی قوی است، نگرانیم

کاپیتان دوم آبی‌ها تمدید کرد؛ روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

قطار ویژه اربعین در مسیر گرگان - کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

اصلاح طرح تشدید مجازات جاسوسی در کمیسیون امنیت ملی

حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید به تاج زاده ابلاغ شد

فتوای آیت‌الله نوری همدانی درباره حکم محاربه تهدیدکنندگان رهبری در قم بررسی شد

نبویان: از بازرسان آژانس ریزتراشۀ جاسوسی کشف کرده‌ایم

دوخط کتاب/ دیگر لازم نیست دنیا رو عوض کرد

انگشت اتهام وینیسیوس به سمت ستاره اول رئال

نظری‌جویباری، مدیرعامل استقلال: باشگاه کایسری برای علی کریمی، 1،250،000 یورو خواسته است

رونمایی سریع و رسمی از جانشین اسفندیار

جواد خیابانی: علیرضا فغانی ایرانی است، ایرانی بدنیا آمده و ایرانی نیز خواهد بود

تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از رویارویی با بوتان

رالی دیدنی در بازی امشب دوستانه والیبال ایران و لهستان

حامد لک: این احترام در ذهن من می‌ماند

رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در کمیسیون امنیت ملی مجلس

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناامید نمی‌شود

ترکیب گیج‌کننده پیاتزا برای تقابل با لهستان

اشرف سیاست‌های رئال را زیر سوال برد

آماده سازی نسل Z با اعزام به این مسابقات

بیژن طاهری، سرپرست جدید استقلال

وقتی زیزو به سلسائو درس فوتبال داد

شما وارد تله انریکه می‌‌شوید!

غوغا و آتش‌بازی برای بازی دوستانه!

بیژن طاهری: خوشحالم به خانه خودم برگشتم

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

دیپلمات ایرانی: یخ روابط تهران و قاهره شکسته است

خاطره انگیز، چلسی 2 - منچستریونایتد 1 (2007)

رقم رضایتنامه ستاره تراکتور مشخص شد

سوت فینال جام جهانی در دستان فغانی

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

پیشنهاد رسمی یوونتوس به یونایتد رسید

چیزی نگویید و به پی‌اس‌جی تعظیم کنید!

پیشنهاد خیبر خرم آباد به معاون ورزشی پرسپولیس

دیدار عراقچی و سفیر جدید فرانسه در ایران

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا

نیویورک تایمز: سفیر آمریکا در اسرائیل نقشی کلیدی در حمله به ایران داشت

راکد و نیمه فعال ماندن محور حادثه خیز سنندج به کامیاران