پیشنهاد رسمی یوونتوس به یونایتد رسید
ورزشی
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /یوونتوس با تمام توان برای جذب جیدون سانچو پیش میرود و مذاکرات با یونایتد جدی شده است.
این باشگاه ایتالیایی و منچستریونایتد مذاکرات خود را برای انتقال سانچو تشدید کردهاند. یوونتوس پیشنهادی 10 میلیون یورویی به علاوه پاداش ارائه کرده است. هدف مشخص است: فراهم کردن یک وینگر باکیفیت و بااستعداد برای ایگور تودور، که بتواند در فصل آینده تفاوت ایجاد کند.

سانچو که فصل گذشته بهصورت قرضی در چلسی بازی کرد، در 41 بازی در تمامی رقابتها، 5 گل و 10 پاس گل ثبت کرد. او در لیگ برتر انگلیس نیز تجربه قابلتوجهی دارد، با 89 بازی، 12 گل و 11 پاس گل.
با وجود اینکه قرارداد او با منچستریونایتد تا 30 ژوئن 2026 اعتبار دارد، یوونتوس مصمم است این بازیکن سابق بروسیا دورتموند را به تورین بیاورد. ساعات آینده برای نهایی شدن توافق بین دو باشگاه و احتمال پوشیدن پیراهن یوونتوس توسط سانچو تعیینکننده خواهد بود.
بازار
-
شنبه ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷:۳۰
-
۴ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1017034/