عصر کرد

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: امروز دفاع از ایران، فراتر از جناح‌ها یک مسئولیت ملی است سیاسی

سخنگوی دولت: امروز دفاع از ایران، فراتر از جناح‌ها یک مسئولیت ملی است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر / سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت: بیایید باور کنیم که ما همه، با هر سلیقه و دیدگاهی، در یک کشتی نشسته‌ایم. امروز دفاع از ایران، فراتر از جناح‌ها و مرزبندی‌ها، یک مسئولیت ملی است.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در یادداشتی نوشت: «مصاحبه اخیر رئیس‌جمهوری محترم، دکتر مسعود پزشکیان با شبکه جهانی «تاکر کارلسون»، یک رویداد معمول رسانه‌ای نبود؛ بلکه گامی هوشمندانه و شجاعانه در مسیر بازنمایی صدای مردم ایران در سطح بین‌المللی بود. در جهانی که تصویر جمهوری اسلامی ایران اغلب از دریچه رسانه‌های معاند و تحریف‌شده منتقل می‌شود، گفتگوهای مستقیم، صریح و مستند، ضرورتی انکارناپذیرند.
در این مصاحبه پیام ایران روشن بود: ما ملتی هستیم با تاریخ، فرهنگ و عزتی که اجازه نمی‌دهیم دیگران آن را با روایت خود مصادره کنند. رئیس‌جمهوری با زبانی آرام اما مقتدر، بر اصول دیرین سیاست خارجی جمهوری اسلامی تأکید کرد؛ یعنی اصول مخالفت با جنگ‌افروزی، دفاع از حقوق ملت‌ها، پرهیز از سلاح‌های کشتار جمعی و آمادگی برای گفتگو بر اساس احترام متقابل.
بازار
در این میان اما نمی‌توان از برخی واکنش‌های انتقادی داخلی عبور کرد. انتقاد حق طبیعی جامعه است و دولت، همواره خود را پاسخگو می‌داند. اما انتظار می‌رود نقدها، بر پایه دقت، انصاف و منافع ملی استوار باشند. تقلیل این گفتگوی مهم به تعابیری جزئی یا تفسیرهای شتاب‌زده، هم از اعتبار آن و هم از ظرفیت‌هایی که در این سطح از دیپلماسی عمومی می‌توان بهره‌برداری کرد می‌کاهد.
امروز کشور ما بیش از هر زمان، نیازمند هم‌صدایی و هم‌افزایی است. دولت منکر تنوع نگاه‌ها نیست. اما معتقد است در مواجهه با چالش‌های جهانی، یکپارچگی ملی از ضروریات قطعی است. هیچ‌کس از نقد گله ندارد؛ گله آنجا است که برخی هنوز تفاوت بین گفتگو و وادادگی، یا تفاوت صراحت و سستی را در نیافته‌اند.
اگر امروز رئیس‌جمهوری ایران مستقیماً با افکار عمومی غرب صحبت می‌کند، نشانه قدرت و بلوغ جمهوری اسلامی است، نه ضعف آن. بی‌واسطه سخن گفتن با جهان، از نشانه‌های حاکمیت ملی است؛ نه خلاف آن.
دولت بر این باور است که گفتگو، گامی در راستای کاهش سوءتفاهم‌ها، خنثی‌سازی پروژه ایران‌هراسی و دفاع از تصویر واقعی ملت ایران است. در این مسیر همه جریان‌های سیاسی و فکری می‌توانند و باید همراه باشند. چرا که شأن ایران، شأن یک تمدن ریشه‌دار و مردمی بزرگ است.
امروز نگاه‌های ما باید متناسب با تحولات جهانی و نیازهای ملی بازسازی شود. دیپلماسی رسانه‌ای جز ابزارهای نرم قدرت است و ایران باید در این میدان نیز حضور فعال، مؤثر و هوشمندانه داشته باشد. دولت جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر رأی ملت و بر پایه منافع و امنیت ملی، مسیر روشنی را در پیش گرفته است. این مسیر، نیازمند همراهی همگانی است؛ از نخبگان تا رسانه‌ها، از احزاب تا دانشگاه‌ها. بیایید باور کنیم که ما همه، با هر سلیقه و دیدگاهی، در یک کشتی نشسته‌ایم. امروز دفاع از ایران، فراتر از جناح‌ها و مرزبندی‌ها، یک مسئولیت ملی است.»

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1016892/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محکومیت 61 میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در سنندج

24 مگاوات نیروگاه خورشیدی در کردستان احداث می‌شود

نفس راحت پیاتزا با بازگشت ستاره محبوبش

پورعلی گنجی به دنبال تیک‌ زدن اتفاق هیجان‌انگیز

توضیحات رجائیان درباره انتقال صحرایی از پرسپولیس به آلومینیوم

راغفر: نقشه صهیونیست‌ها کشتار 200 تا 300 هزار نفر از مردم به دست کومله، مجاهدین و سلطنت طلب‌ها بود.

نگرانی شبکه ضدایرانی اینترنشنال از دستگیری جاسوسان در داخل کشور

چلسی سرنوشت پی‌اس‌جی را تغییر داد!

تمرین سخت پرسپولیس این بار در سالن وزنه

مدافع موردنظر پرسپولیس آفتابی شد

الهیار در برد وسترلو بازی کرد

خاطره بازی خیابانی با فینال جام جهانی 1998

هشدار انریکه؛ چلسی خیلی قوی است، نگرانیم

کاپیتان دوم آبی‌ها تمدید کرد؛ روزبه چشمی در استقلال ماندنی شد

قطار ویژه اربعین در مسیر گرگان - کرمانشاه راه‌اندازی می‌شود

28 شهید تجاوز صهیونیستی در گیلان تشییع و تدفین شدند

عیادت و پیگیری مشکلات خانواده شهدای حملات تروریستی در سفر دو روزه معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران به مازندران

اصلاح طرح تشدید مجازات جاسوسی در کمیسیون امنیت ملی

حکم 5 سال حبس تجمیعی جدید به تاج زاده ابلاغ شد

فتوای آیت‌الله نوری همدانی درباره حکم محاربه تهدیدکنندگان رهبری در قم بررسی شد

نبویان: از بازرسان آژانس ریزتراشۀ جاسوسی کشف کرده‌ایم

دوخط کتاب/ دیگر لازم نیست دنیا رو عوض کرد

انگشت اتهام وینیسیوس به سمت ستاره اول رئال

نظری‌جویباری، مدیرعامل استقلال: باشگاه کایسری برای علی کریمی، 1،250،000 یورو خواسته است

رونمایی سریع و رسمی از جانشین اسفندیار

جواد خیابانی: علیرضا فغانی ایرانی است، ایرانی بدنیا آمده و ایرانی نیز خواهد بود

تمرین تیم ملی فوتبال بانوان پیش از رویارویی با بوتان

رالی دیدنی در بازی امشب دوستانه والیبال ایران و لهستان

حامد لک: این احترام در ذهن من می‌ماند

رفع ایرادات شورای نگهبان به طرح «تشدید مجازات جاسوسی» در کمیسیون امنیت ملی مجلس

لیگ ملت‌ها؛ هلند ناامید نمی‌شود

ترکیب گیج‌کننده پیاتزا برای تقابل با لهستان

اشرف سیاست‌های رئال را زیر سوال برد

آماده سازی نسل Z با اعزام به این مسابقات

بیژن طاهری، سرپرست جدید استقلال

وقتی زیزو به سلسائو درس فوتبال داد

شما وارد تله انریکه می‌‌شوید!

غوغا و آتش‌بازی برای بازی دوستانه!

بیژن طاهری: خوشحالم به خانه خودم برگشتم

دیدار مدیران بنیاد شهید با بیش از 600 خانواده شهید حملات اخیر رژیم صهیونیستی در سراسر کشور

دیپلمات ایرانی: یخ روابط تهران و قاهره شکسته است

خاطره انگیز، چلسی 2 - منچستریونایتد 1 (2007)

رقم رضایتنامه ستاره تراکتور مشخص شد

سوت فینال جام جهانی در دستان فغانی

جیمز: psg را بزرگ نکنید؛ چلسی قهرمان است

پیشنهاد رسمی یوونتوس به یونایتد رسید

چیزی نگویید و به پی‌اس‌جی تعظیم کنید!

پیشنهاد خیبر خرم آباد به معاون ورزشی پرسپولیس

دیدار عراقچی و سفیر جدید فرانسه در ایران

جلسه شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا