عصر کرد

آخرين مطالب

بروجردی: تجاوز مجدد به ایران، پایان رژیم نامشروع صهیونیستی خواهد بود سیاسی

بروجردی: تجاوز مجدد به ایران، پایان رژیم نامشروع صهیونیستی خواهد بود
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر رژیم صهیونیستی بار دیگر مرتکب اشتباه شده و به ایران تجاوز کند، تاریخ پایان این رژیم غیر مشروع و جنایتکار رقم خواهد خورد.
علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با ایرنا تاکید کرد: به طور حتم اگر اسرائیل بار دیگر مرتکب اشتباه شده و مجددا به ایران تجاوز کند، تاریخ پایان این رژیم غاصب، غیر مشروع و جنایتکار به سر خواهدآمد و عمر این رژیم به پایان نزدیک‌تر خواهد شد.
این صحبت های بروجردی در راستای برخی خبرها از کمک‌های تسلیحاتی غرب به رژیم صهیونیستی و گمانه‌زنی‌ها از احتمال تجاوز مجدد اسرائیل به ایران است.
بازار
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: ما هیچگاه شروع‌کننده تجاوزی در دنیا نبوده‌ایم و نخواهیم بود و در صورت ارتکاب اشتباه مجدد رژیم صهیونیستی، نیروهای نظامی قدرتمند ایران با قدرت غیر قابل تصور، پاسخ کوبنده‌تری به دشمنان خواهند داد و این را دنیا مشاهده خواهدکرد.
بروجردی با اشاره تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به ایران و شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان کشورمان و همچنین تعدادی از غیر نظامیان، انجام این جنایات توسط استکبار را در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی، مسبوق به سابقه دانست و افزود: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب دهها نفر از بزرگان کشور به ویژه دانشمندان ما را به شهادت رسانده‌اند، غافل از اینکه نه تنها حرکت کاروان انقلاب کُند نشد، بلکه تربیت‌یافتگان راه حق و حقیقت با انگیزه‌ای مضاعف این راه را ادامه دادند.
بروجردی بیان کرد: در جنگ 12 روزه اخیر رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران نیز خواست دشمن جلوگیری از تسلط ایران به دانش صلح‌آمیز هسته‌ای بود اما برخلاف تصور آنها، جوانان نخبه ایران بر این دانش تسلط یافته‌اند و به فضل الهی مکر و حیله آنها به خود آنها باز خواهد گشت و این راه با صلابت بیشتر ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه 23 خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند و به این ترتیب جنگ تحمیلی آغاز شد.
طبق اعلام رسمی، سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرلشکر پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا، سردار کاظمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، سردار علی شادمانی، سردار محمد سعید ایزدی، سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران، محمد مهدی طهرانچی، فریدون عباسی، سید امیرحسین فقهی، عبدالحمید مینوچهر، محمدرضا ذالفقاری و مطلبی‌زاده (دانشمندان هسته‌ای) از چهره‌های صاحب‌نامی بودند که در جنایت رژیم صهیونیستی به کشورمان به شهادت رسیدند.
ایالات متحده آمریکا هم بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) به سه مرکز هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان تجاوز کرد.
بعد از 12 روز تجاوز دشمن به کشورمان و پاسخ‌های کوبنده نیروی مسلح ایران به شرارت‌های آن، از صبح سه‌شنبه (سوم تیرماه) رژیم صهیونی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1014918/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازگشت قلی‌زاده به تمرینات لخ پوزنان

ستاره‌های بارسا بی‌خیال نیکو نمی‌شوند!

یکی از بهترین‌های لیگ ملت‌ها؛ ستاره‌ای از ایران

رقیب طارمی به اینتر پیوست

اخذ مدرک پرو لایسنس مربیگری هاشمیان در سال 2014

یک آمار عجیب از لیگ ملت‌ها و امین اسماعیل‌نژاد!

واکنش سرمربی ازبکستان به استقلالی شدن شاگردش

حضور ستاره‌های دنیای فوتبال در تشییع ژوتا

تاریخ ورود سرمربی استقلال به تهران مشخص شد

ستاره بارسایی دورتموند در کمین رئال!

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

مشاور مرحوم هاشمی: حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

نسخه ترقی برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی پس از جنگ

محمود صادقی: انسجام مردم در ابتدای جنگ، جنبه مدنی داشت نه ملی

بلینگام: نیکو و بارسلونا برای من مهم نیستند

ادعای پالمر: استوائو یک کلمه از حرفم را نفهمید!

بزرگ‌ترین درآمد یک تیم آسیایی محقق شد!

کیمیش: پاری سن ژرمن حریف خاصی برای ماست

ناکامی سرمربی استقلالی در رسیدن به نیمکت الزمالک

مهدی طارمی اینجاست، بوشهر!

اشک ستاره چلسی در سوگ ژوتا درآمد

امیری فر: مردم ثابت کردند اگر در خطر باشند، انسجام خود را حفظ می‌کنند

پناهیان: جهان از محبوبیت رهبر انقلاب خبر دارد

کردستان غرق در ماتم سید الشهدا

انریکه: دنبال انتقام گرفتن از بایرن نیستم

گل زیبای وحید هاشمیان در دیدار منتخب 98 - سرخابی ها

کمپانی: انگیزه ما بردن پاری سن ژرمن است

بازدید هیئت مدیره باشگاه بارسلونا از تغییرات نیوکمپ

مایکل اولونگا در آستانه پیوستن به النصر

قرعه‌کشی لیگ امارات امشب برگزار می‌شود

ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

پیام احساسی دستیار اسماعیل کارتال به هواداران

سردار در سوییس جراحی شد

خاطره انگیز ؛ برگردون تماشایی هاشمیان در بوندسلیگا

روایت ویژه مادر شهید صدرزاده برای رهبر انقلاب از شهادت فرزندش در ظهر تاسوعا

پیام عراقچی به وزیر خارجه نیکاراگوئه تقدیم شد

اینزاگی: به تک تک بازیکنان الهلال افتخار می‌کنم

خوشحالی مربی سابق رونالدو از حضور در امارات

ژابی آلونسو: همه برای ژوتا ناراحت شدیم

مجیدی در جمع هفت مربی ابقاشده ادنوک لیگ

خرید پرحاشیه الهلال: احساس غرور می‌کنم

احتمال هایجک پر سر و صدای فولاد از استقلال

تردد روان زوار از مرز خسروی/ پذیرش 6 هزار زائر عتبات عالیات از ابتدای ماه محرم

نصب بنر منقش به تصویر رهبر انقلاب توسط عزاداران حسینی در هند

حرکت دسته عزاداران مسجد دانشگاه تهران به سمت خیابان فلسطین برای تجدید پیمان با رهبر انقلاب

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان / تداوم وزش باد در خلیج فارس و دریای عمان

طعنه مهاجری به رئیس پدافند غیرعامل؛ حالا که بود و نبودتان فرقی ندارد، استعفا بدهید

حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا

خلاصه بازی پالمیراس 1 - چلسی 2