نسخه ترقی برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی پس از جنگ
سیاسی
بزرگنمايي:
عصر کرد - خبرآنلاین / عضو موتلفه درخصوص بهترین راهکارها برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی گفت: حاکمیت به خواست مردم توجه کند و در مسیر حل مشکلات مردم، گام های لازم را بردارند، باید متوجه بشوند که این قشری که در صحنه حاضر شد، چه کسانی هستند.
در 12 روز جنگ ایران و اسرائیل آنچه بیش از همه به چشم آمد حس «وطن دوستی» و «انسجام مردم ایران» در دفاع از خاک کشور در مقابل دشمن متجاوز خارجی بود. اما این انسجام در پساجنگ آیا قرار است ماندگار باشد و اگر قرار است ادامه داشته باشد، باید چه راهکارهایی را در پیش گرفت؟ الزامات پایداری این انسجام ملی چیست؟ در حال حاضر این انسجام شکل گرفته، تبدیل به یک عامل بازدارنده در مقابل دشمن شده است، در مقابل چنین رفتاری از سوی ملت ایران، وظیفه حاکمیت برای حفظ این انسجام چیست؟
در خصوص جزئیات این حس «وطن دوستی» و «انسجام مردم ایران» این پرسش نیز مطرح میشود که احساس همبستگی حول چه محوری ایجاد شد؟ و اینکه آیا این انسجام بیشتر جنبه ملی داشت یا جنبه مدنی؟
بازار ![]()
خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگویی با حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه به بررسی این موارد پرداخته است.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درخصوص بهترین راهکارها برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی گفت: انسجام ملی چند شاخصه مهم داشت؛ مورد اول، تقدیر مردم و قشرهای گوناگون از نقش رهبری در مدیریت بحران جنگ و مورد دوم، تقدیر از رزمندگان و نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران برای برخورد قاطع با تجاوزات دشمن بود. در مورد سوم نیز ما شاهد شکست دشمن در توطئه علیه تمامیت ارضی کشور و ایجاد تنفر در میان مردم بودیم. این ویژگی ها تا زمانی که حفظ شود و از بین نرود، می تواند نقش پایداری برای این موضوع را ایجاد کند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره وظیفه حاکمیت برای حفظ این انسجام تاکید کرد: مردم علی رغم همه مشکلات اقتصادی، معیشتی و رفاهی خود، پای اصل نظام و انقلاب و ولایت فقیه ایستاده اند و هر وقت احساس خطر کردند که این موارد در معرض توطئه دشمن قرار دارد، در صحنه حاضر شدند و از هیچ تلاشی نیز دریغ نکردند. این روحیه مستلزم این است که حاکمیت نیز به خواست مردم توجه کند و در مسیر حل مشکلات مردم، گام های لازم را بردارند، باید متوجه بشوند که این قشری که این روحیه داشت و در صحنه حاضر شد، چه کسانی هستند. شناخت این قشر در بعضی موارد دچار خدشه میشود، این افرادی که در این شرایط آماده جان فشانی و رزمندگی هستند، همه افراد جامعه نیستند، زیرا قشر مرفه و بی درد جامعه به این مسائل خیلی توجه ندارد ولی قشر متوسط جامعه که عرق میهنی و وطنی دارند، به این موارد بسیار اهمیت میدهد. لذا این قشر باید مورد توجه قرار گیرد و حاکمیت نیز باید در صدد حل مشکلات این افراد قرار گیرد.
ترقی در پاسخ به این سوال که این انسجام بیشتر جنبه ملی داشت یا جنبه مدنی؟ بیان کرد: این انسجام حول محور ولایت و ملیت قرار شکل گرفت. لذا ما شاهد این بودیم که بانوانی که حتی حجاب کمتری داشتند نیز خود را زیر پرچم ولایت و رهبری قرار دانند. همه مردم و اقشار مختلف، با حضور در راهپیمایی ها و تجمعات، از موضع گیری قدرتمند رهبر انقلاب در مقابل دشمن تقدیر کردند. بنابراین محوریت این انسجام، رهبری و ولایت فقیه است و در ذیل ولایت فقیه، وطن نیز وجود دارد.
-
شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶:۳۲
-
۶ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1014967/