عصر کرد

آخرين مطالب

مشاور مرحوم هاشمی: حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند سیاسی

مشاور مرحوم هاشمی: حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - خبرآنلاین / فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره وظیفه حاکمیت برای حفظ این انسجام اظهار داشت: حاکمیت از الان به بعد باید وفاق را حفظ کند، حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند و به نوعی دیگر جمهوریت را مدنظر قرار دهد تا مردم احساس کنند که شهروند این کشور هستند. روند این تغییرات، در طول زمان بدرد نمی‌خورد.
در 12 روز جنگ ایران و اسرائیل آنچه بیش از همه به چشم آمد حس «وطن دوستی» و «انسجام مردم ایران» در دفاع از خاک کشور در مقابل دشمن متجاوز خارجی بود. اما این انسجام در پساجنگ آیا قرار است ماندگار باشد و اگر قرار است ادامه داشته باشد، باید چه راهکارهایی را در پیش گرفت؟ الزامات پایداری این انسجام ملی چیست؟ در حال حاضر این انسجام شکل گرفته، تبدیل به یک عامل بازدارنده در مقابل دشمن شده است، در مقابل چنین رفتاری از سوی ملت ایران، وظیفه حاکمیت برای حفظ این انسجام چیست؟
در خصوص جزئیات این حس «وطن دوستی» و «انسجام مردم ایران» این پرسش نیز مطرح می‌شود که احساس همبستگی حول چه محوری ایجاد شد؟ و اینکه آیا این انسجام بیشتر جنبه ملی داشت یا جنبه مدنی؟
بازار
خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگویی با غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب به بررسی این موارد پرداخته است.
غلامعلی رجایی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، درخصوص بهترین راهکارها برای ادامه پیدا کردن انسجام ملی گفت: مردم نقش خود را ایفا کردند و نشان دادند که تمامیت ارضی برایشان مهم است. درحال حاضر حاکمیت باید به بحث رفاه و معیشت را در اولویت قرار دهند. همچنین از دیگر خواسته های مردم، بحث اینترنت است. دولت باید به این موارد رسیدگی کند و مجلس نیز باید همراهی کند. مردم باید اهتمام حاکمیت در این رویکردهارا مشاهده کنند و متوجه تغییرات شوند. وجود برخی مشکلات معیشتی، بهداشتی، درمانی و اقتصادی و آموزشی، زیبنده یک تمدن 4000 ساله نیست. همچنین حاکمیت نیز باید در برخی از روند ها تجدید نظر کند و مردم را مدنظر قرار دهد. بسیاری از افرادی که تنور انتخابات را داغ کردند و دعوت رهبری را لبیک گفتند، خواهان این هستند که رفع حصر صورت بگیرد، به این موضوع نیز باید توجه کرد. حاکمیت با رفع حصر آقای کروبی متوجه شد که اتفاق خاصی نمی افتد، پس بهتر است این روند بیشتر از این ادامه پیدا نکند.
وی در ادامه تاکید کرد: از موارد دیگر نیز کم کردن محدودیت های احزاب و سیاسیون است، صداوسیما و تلویزیون نباید یک سویه باشد. ما در دوران جنگ نیز شاهد این رفتار ها بودیم ولی نکته این است که باید این موارد ادامه پیدا کند. همچنین به حقوق شهروندی نیز باید بسیار توجه شود و در اولویت قرار گیرد.مردم در زمان جنگ نقش خود را ایفا کردند و درحال حاضر منتظر تغییرات خوب هستند. ما نمی‌توانیم به صورت دائمی با غرب و آمریکا در جنگ و موضع گیری باشیم. مردم باید شاهد تغییرات باشند و اگر این تغییرات را ببینند، بیشتر حمایت خواهند کرد.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره وظیفه حاکمیت برای حفظ این انسجام اظهار داشت: حاکمیت از الان به بعد باید وفاق را حفظ کند، حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند و به نوعی دیگر جمهوریت را مدنظر قرار دهد تا مردم احساس کنند که شهروند این کشور هستند. روند این تغییرات، در طول زمان بدرد نمی‌خورد.
رجایی در پاسخ به این سوال که این انسجام بیشتر جنبه ملی داشت یا جنبه مدنی؟ بیان کرد: این انسجام به نوعی هم ملی است و هم مدنی . کمتر زمانی پیش آمده که مردم انقدر با یکدیگر یکپارچه شوند. این وفاق هم ملی است و هم تمدنی. زیرا ما شاهد این بودیم که مردم با وجود تهدیدها به خانه های خود برگشتند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1014969/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لهستان بد‌ون یک فوق‌ستاره برابر ایران

فولاد در انتظار بازگشت گلر ازبکستانی به ایران

پاس گل دیدنی مارکو رویس در جریان بازی لس آنجلس گلکسی و ونکوور

21 سال گذشت؛ قهرمانی یونان در یورو 2004 با برتری 1-0 مقابل پرتغال

جنگ دمبله برای همه طلاهای جهان

ستاره سابق پاس، دستیار پیروز قربانی شد

ناکامی لامین یامال در متقاعد کردن نیکو ویلیامز برای پیوستن به بارسلونا

شیرجه دیدنی و سیو فوق‌العاده دروازه‌بان 44 ساله فلومیننزه مقابل الهلال

تیم منتخب تاریخ بارسلونا از نظر مارک برنال

بلاتکلیفی ادامه‌دار درباره وضعیت دستیاران روانخواه

بیانیه سپاه: هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد

تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع وطن «محمد فقیه منزه»

انتقاد جنجالی از پزشکیان؛ دیپلماسی جای چاکرم نوکرم نیست!

دیلی تلگراف: موشک‌های ایرانی به پنج تأسیسات نظامی اسرائیل اصابت کرده‌اند که پیشتر به آن اشاره نشده است

پلی به گذشته؛ برتری 1-0 آرژانتین مقابل بلژیک با گل گونزالو هیگواین و صعود به نیمه نهایی جام جهانی 2014

دیوگو ژوتا: از تماشای بازی کدام بازیکن لذت می‌برم؟ برادرم

گل قیچی برگردان دیدنی مارکینیوش در تمرینات پاری سن ژرمن

تمام گل‌های کاوازاگی در لیگ نخبگان آسیا 2024/25

چرا اینتر آنژ یوان بونی را از پارما به خدمت گرفت؟

در چنین روزی؛ صعود ایتالیا به نیمه نهایی جام جهانی 1982 با پیروزی برابر برزیل در روز هت‌تریک پائولو روسی

آرشا شکوری از بنفش‌پوشان جدا شد

الخلیفی پی‌اس‌جی را تحویل داد!

هاشمیان: هیچ وقت از اصول خودم در فوتبال کوتاه نخواهم آمد

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

پیروزی خسرو بر هاشم در دوئل پایه‌های استقلال

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

رزومه هاشمیان در گفتگو قدیمی با مرحوم شفیع

پدیده پاراگوئه به منچستریونایتد پیوست

کایل واکر به برنلی پیوست

پاسخ رجزخوانی با پاشیدن آب!

همه آمدند حتی دشمنان قسم‌خورده!

غیررسمی؛ حبیب فرعباسی به استقلال پیوست

غیررسمی؛ رستم آشورماتف به استقلال پیوست

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

ولایتی: آمریکا باید در جبران خسارات تأسیسات هسته‌ای ایران پاسخگو باشد

نگرانی اروپا از کاهش شانس توافق هسته‌ای با ایران

کنایه رشیدی کوچی به رئیس پدافند غیرعامل؛ اجازه ندارید ضعف آشکار و سهل‌انگاریتان را گردن فیلترینگ بندازید

بازگشت قلی‌زاده به تمرینات لخ پوزنان

ستاره‌های بارسا بی‌خیال نیکو نمی‌شوند!

یکی از بهترین‌های لیگ ملت‌ها؛ ستاره‌ای از ایران

رقیب طارمی به اینتر پیوست

اخذ مدرک پرو لایسنس مربیگری هاشمیان در سال 2014

یک آمار عجیب از لیگ ملت‌ها و امین اسماعیل‌نژاد!

واکنش سرمربی ازبکستان به استقلالی شدن شاگردش

حضور ستاره‌های دنیای فوتبال در تشییع ژوتا

تاریخ ورود سرمربی استقلال به تهران مشخص شد

ستاره بارسایی دورتموند در کمین رئال!

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

مشاور مرحوم هاشمی: حاکمیت باید همه اقشار را به یک چشم نگاه کند