واکنش مدافع خیبر به شایعه حضور در پرسپولیس
ورزشي
بزرگنمايي:
عصر کرد - ورزش 3 /مدافع خیبر خرمآباد در پی شایعات مربوط به حضورش در پرسپولیس اعلام کرد استوری او خداحافظی از این باشگاه نبوده است.
حسین ابرقویی مدافع خیبر در فصلی که گذشت، یکی از بازیکنانی است که گفته میشود مدنظر مسئولان پرسپولیس برای فصل آینده قرار دارد و باشگاه سرخپوش پایتخت برای جذب او اقدام کرده است.
ابرقویی شب گذشته با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود جملاتی را نوشت که خیلیها تصور بر خداحافظی او از خیبر کردند و این موضوع به شایعات مربوط به حضورش در پرسپولیس دامن زد.
در پی شایعات مطرح شده درباره پیوستن ابرقویی به پرسپولیس، این بازیکن امروز یک نمایه جدید را منتشر کرد و توضیح داد. ابرقویی نوشت: «سلام و احترام، دوستان عزیز من در استوری امروز فقط از مدیریت، عوامل، کادرفنی و هم تیمی هایم به خاطر تمام شدن یک فصل سخت تشکر کردم. لطفا برداشت دیگری نکنید.
موضوع مربوط به جدایی ابرقویی در شرایطی مطرح شده که این بازیکن یک فصل دیگر با خیبر خرمآباد قرارداد دارد و تیم های خواهان او باید رضایت باشگاه لرستانی را جلب کنند.
-
شنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۹:۱۰
-
۷ بازديد
-

-
عصر کرد
لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/1001804/