عصر کرد

آخرين مطالب

رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی:

تقدیر رهبر انقلاب از عملکرد مجلس مشوق نمایندگان است سیاسی

تقدیر رهبر انقلاب از عملکرد مجلس مشوق نمایندگان است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا/کردستان رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر کارآمدی، تلاش و همت بلند مجلس در سال نخست مشوقی برای نمایندگان ملت خواهد بود.

دکتر محسن فتحی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با نمایندگان مجلس در پایان نخستین سال فعالیت مجلس یازدهم اظهار کرد: حضور در میان مردم و دیدن صحنه‌های واقعی زندگی مردم توسط نمایندگان از جنبه های بارز مجلس از دیدگاه رهبرانقلاب بود.
وی افزود: حضور نیروهای جوان و پُرتوان در مجلس و اشاره به نقش پررنگ آنان در کسب کارنامه پرافتخار خانه ملت، از کلیدواژه های امیدوارکننده سخنان رهبر انقلاب است.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید رهبری در لزوم رعایت عقلانیت و آرامش در کار مجلس، گفت: انقلابی‌گری آن روحیه‌ اقدام صحیح، عازم،‌ و جازم در جهت درستی است که با عقلانیت برخاسته‌ از روحیه‌ انقلابی‌گری ترسیم شده است.
فتحی با تاکید به اهمیت توصیه های ایشان به نمایندگان مجلس اظهار داشت: لزوم شناسایی آسیب‌های مجلس و اجتناب از آنها، اهمّیّت کار کارشناسی و لزوم استفاده از آن برای بالا بردن سطح کیفی قوانین و رعایت اولویّت‌ها و مسائل اساسی کشور راهبرد و مسیر پیش روی ما خواهد بود.
رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت اصلی کشور برطرف کردن موانع تولید و پشتیبانی از تولید است، گفت: اگر تولید احیاء شود، اقتصاد کشور جان خواهد گرفت.
وی عملکرد شورای نگهبان را در بررسی صلاحیت ها همسو و همراستا با قانون عنوان کرد و افزود: به فرموده رهبر انقلاب عدم احراز صلاحیت برخی افراد به معنی بی‌صلاحیتی آنان نیست بلکه به این معنا است که شورای نگهبان با توجه به گزارشها، امکانات و آشنایی‌های خود نتوانسته صلاحیت آن فرد را تشخیص دهد، اگر چه ممکن است آن فرد صلاحیت بالایی هم داشته باشد.
فتحی در پایان بیان داشت: اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی با تصویب قوانینی مانند «بسته اقتصاد مردمی»، «قوانین ناظر به افزایش تولید و کاهش قیمت مسکن»، «تعیین تعرفه خرید محصولات کشاورزی»، «الزام دولت به پرداخت یارانه کالاهای اساسی»، «کاهش مالیات واحدهای تولیدی»، «اختصاص 20 هزار میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی»، و اهتمام به اصلاح ساختار بودجه و نوسازی نظام بانکی و مالیاتی، و همچنین قوانین مهم دیگر از جمله مصوبه اقدام راهبردی در موضوع هسته‌ای از مهمترین اقدامات مجلس در سال اول بوده است.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/216254/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادامه جشن‌های جنجالی گاوی مقابل رئال

مشت‌زنان 4 تیم به‌دنبال رسیدن به نیمه‌نهایی لیگ برتر

خلاصه بسکتبال گلدن استیت واریرز - مینه سوتا تیمبرولوز

فراتر از اینتر؛ دشوارترین چالش جانشین کنده

سیوهای برتر نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

پالاد: حداکثر مبلغ قرارداد یک هندبالیست بین دو تا سه میلیارد هست

گل‌زنی به استقلال با انگیزه متفاوت نبود

نیوکاسل، چلسی را در خطر از دست دادن سهمیه قرار داد

مدافع سپاهان بازی با استقلال را از دست داد

ویرتز به این دلیل بایرن را ترجیح داد

«بی سروصدا» صاحب پوستر شد

آخرین خبرها از انتخاب وزیر اقتصاد جدید

خبر مهم درباره زمان معرفی وزیر اقتصاد/ تکلیف این وزارتخانه فعلا مشخص نمی‌شود

مخالفت فدراسیون اقتصاد سلامت با واردات کالاهای مشابه تولید داخل

رییس جمهور عجله‌ای برای انتخاب وزیر اقتصاد ندارد سه ماه هم فرصت دارد!

رفع تورم اولویت اصلی دولت نیست/ بغزیان: اگر مذاکرات به نتیجه برسد می توان انتظار داشت بطور مقطعی، وضع اقتصاد بهتر شود

چالش‌های گزینه وزارت اقتصاد چیست؟

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

حریفان دختران تنیس ایران در بیلی‌جین کینگ‌کاپ مشخص شد

جنون خرید؛ جیب‌ عامل تعیین کننده است نه مربی

اینزاگی سه بازیکن اینتر را کنار گذاشت

دغدغه بزرگ قلعه‌نویی رفع شد

ماموریت بزرگ آسنسیو؛ رهبر رئال در ال‌کلاسیکو!

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

تاریخ علیه بارسا؛ رئال برنده ال‌کلاسیکو!

گل مدافع استقلالی به دروازه خودی رفت!

رونالدو به فوتبال ایتالیا بر می‌گردد

داستان سیدورف به دست‌انداز افتاد

رازهایی که ایشی‌گورو برملا کرد

«بی‌ سروصدا» صاحب پوستر شد

فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به جشنواره فضای باز اعلام شدند

تأکید قالیباف بر مشارکت مردمی در تحول نظام آموزشی

صنعت نفت موتور محرک اقتصاد کشور است

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

دیدار مجدد هیئت‌های تجاری چینی و آمریکایی در ژنو

معرفی وزیر اقتصاد به تعویق افتاد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

سرانه مصرف نان در کردستان بالاتر از میانگین کشوری

«در معیّت پرزیدنت» با زیباکلام، آشنا و امیرخانی

هشدار به رئال؛ یامال ال‌کلاسیکو را داغ کرد

کمیته فنی پرسپولیس، کارتال را سر لج انداخت

قیچی برگردان فوق‌العاده ریچارلیسون مقابل صربستان در جام جهانی 2022

بازوبند به دست چهار ستاره پرسپولیس!

ورود تیم‌های ملی فوتسال بانوان ایران - ویتنام

توقف نگران کننده دختران فوتسال ایران در آسیا

خلاصه والیبال فولاد ایران 3 - ناخون تایلند 2

اینتر رکورد یوونتوس در لیگ قهرمانان را شکست