عصر کرد

آخرين مطالب

چرخ هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل مشکلات بانکی از حرکت بایستد اقتصادی

چرخ هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل مشکلات بانکی از حرکت بایستد
  بزرگنمايي:

عصر کرد -

عصر کرد


به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شهرام کرمی دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با اشاره به ابلاغ اخیر قوه قضائیه در خصوص واحد‌های تولیدی راکد به استانها، گفت : طی چندسال گذشته مقام معظم رهبری شعار سال را حول محور‌های اقتصاد مقاومتی و تولید قرار داده اند و مبنای این شعار‌ها هم بیشتر روی تولید، اشتغال جوانان و رونق اقتصاد کشور بوده است.
او گفت : در قوه قضائیه در دو سه سال اخیر اهتمام جدی روی این مسئله وجود داشته، چرا که بسیاری از واحد‌های صنعتی و تولیدی به دلیل مشکلات حقوقی، بانکی و بیمه‌ای دچار رکود می‌شوند و احیانا ظرفیت تولید خود را از دست داده و تعطیل می‌شوند.
دادستان کرمانشاه افزود: بنابراین قوه قضائیه می‌تواند از ظرفیت قانونی خود استفاده کند و این واحد‌ها را به چرخه تولید بازگرداند و مشکلات حقوقی که گرفتار آن شده اند را برطرف کند.
او افزود: هرچند بحث بازگشت واحد‌های تعطیل به چرخه تولید از مدت‌ها قبل مورد تاکید قوه قضائیه قرار گرفته، اما بعد از فرمایشات اخیرا مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نباید تولید متوقف شود، این موضوع با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گرفت.
کرمی ادامه داد: در این راستا رئیس قوه قضائیه دستوراتی را به استان‌های کشور ابلاغ کرد که روی بازگشت واحد‌های راکد به چرخه تولید تاکید جدی داشته باشند و برای رفع مشکلات حقوقی و بانکی این واحد‌ها تلاش کنیم.
او گفت: البته ما در کرمانشاه از قبل طی جلساتی که با سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف داشتیم، از آن‌ها خواستیم تا لیست کارگاه‌ها و واحد‌های تولیدی راکد شده را در اختیار ما قرار دهند و پس از شناسایی این واحد‌ها چرایی تعطیل شدن آن‌ها را بررسی کردیم.
دادستان کرمانشاه افزود: پس از بررسی علت تعطیلی این واحد‌ها مشخص شد تعدادی از آن‌ها به دلیل مشکلاتی همچون نداشتن مدیریت، تخصص و دانش و ... دچار رکود شده اند، برخی دیگر از این واحد‌های تولیدی هم قوانین به ظاهر قانونی بانکی دست و پای آن را بسته بود.
او گفت: تعدادی از این واحد‌های تولیدی راکد، پس از اینکه از بانک‌ها وام دریافت می‌کنند به دلیل پرداخت نکردن بدهی خود در سررسید اقساط، از سوی بانک در یک اقدام ظاهرا قانونی توقیف می‌شوند و بانک بعد از مدت‌ها به جای بدهی خود این واحد‌های تولیدی را می‌فروشند، کارگران بیکار می‌شوند و گا‌ها سال‌ها راکد می‌مانند.
کرمی ادامه داد: این درحالی است که بانک‌ها مکلف هستند به محض اینکه یک واحد تولیدی را تملک می‌کنند، بلافاصله آن را به مزایده بگذارند و بفروشند و این فرآیند بگونه‌ای انجام شود که کارگران اصلا متوجه نشوند که مالکیت این واحد‌ها جابجا شده است.
او گفت: متاسفانه بی مهری‌ها و کم توجهی‌ها و سهل انگاری‌های زیادی در گذشته در این زمینه اتفاق افتاده و بانک‌ها عموما بعد از تملک واحد تولیدی که محل توثیق وام بوده، آن را رها کرده اند که برخی از آن‌ها متروکه شده اند، اما قطعا دستگاه قضایی و دادستان به عنوان دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی پیگیر چنین مواردی هست و تا رفع چالش‌های تولید حتما در کنار تولیدکنندگان واقعی خواهد بود .
انتهای پیام/د

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/212519/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مظفر: مشکل بازیکنان سازی داریم

نتانیاهو: نگران ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران هستیم

گزافه‌گویی دوباره صدراعظم آلمان: حملات اسرائیل به ایران مطابق قوانین بین‌المللی بود!

استاد علوم سیاسی آمریکا: اسرائیلی‌ها از ما خواستند جنگ را متوقف کنیم چون در وضعیت بدی بودند

عارف: سیاست دولت درباره حضور اتباع بیگانه در کشور روشن و شفاف است

گره‌گشایی از ترافیک سنندج با ایجاد مسیر های جدید

تقوی: والیبال حواس مردم را از جنگ پرت کرد!

رد و بدل شدن قرارداد بین استقلال و مرد پرتغالی

47 میلیون یورو در دو ساعت؛ پرسودترین معامله جام

ورود کاروان پرسپولیس به ارزروم ترکیه

موسیالا پس از جراحی دوناروما را بخشید

مصاحبه علیه درویش؛ تکذیب تند محمد عمری

واکنش عجیب سیدحسین به سیل شایعات!

پیام قاطع آرائوخو در بازگشت به بارسا

شکل گیری همکاری وزارت ارتباطات و منطقه آزاد کیش

تشکیل کارگروه ویژه و افزایش خدمات بنیاد شهید مازندران در شرایط جنگی

خانواده شهدا افتخار کشور هستند/ تاکید بر رسیدگی فوری به مشکلات خانواده شهدای ترور

نماینده ولی فقیه در سپاه: دشمن نظاره‌گر بخش کوچکی از توانایی‌های ایران در جنگ بود

تحریم‌های جدید وزارت خزانه داری آمریکا علیه ایران

ادعای جدید نتانیاهو درباره شروط رفع تحریم ایران از سوی ترامپ

حنظله اسناد برخی نیروهای تاثیرگذار ایران‌اینترنشنال را منتشر کرد

تاکید عراقچی بر ضرورت تلاش برای تقویت همکاری‌های تهران-رم

وقتی سفیر آمریکا از ترس موشک‌های ایران به پناهگاه‌ها فرار می‌کرد

توضیحات ساعده سیما در مورد قرارداد کاریله

سیما: سرپرست تیم به زودی انتخاب می شود

عارف غلامی را ساپینتو خواسته است اما نظر نهایی را باشگاه می گوید

سیما: نظر سیدورف در مورد جذب بازیکنان پرسیده می شود

صحبت های ساعده سیما در مورد وضعیت سید حسین حسینی

اشتباه لفظی  ساعده سیما سخنگوی باشگاه استقلال

سه زمین ورزشی برای تیم بزرگسالان در نظر گرفته شده است

لبخند بازیکن مورد علاقه ساپینتو در روسیه

مورایس دستیار اول ساپینتو در ایران

لالیگا درخواست مهم رئال را رد کرد

اظهارات مبهم عضو هیئت مدیره استقلال درباره کاریله

از توسعه زیرساخت ها و بهبود سرعت اینترنت تا توسعه اقتصاد دیجیتال در جزیره کیش؛ شکل گیری همکاری نزدیک وزارت ارتباطات و منطقه آزاد

گروسی: مسئله هسته‌ای کشور توانمندی مانند ایران با زور حل‌ نمی‌شود

گزارش جامع وزیر امور خارجه از اجلاس بریکس در جلسه هیئت دولت

واکنش مدیرکل تولیدات رسانه‌ای دفتر رئیس جمهور به استوری عضو شورای شهر رشت

طرح دوفوریتی مجلس برای الزام دولت به شکایت از آمریکا و اسرائیل

سفیر ایران در الجزایر: ایران توانسته است به عمیق‌ترین لایه‌های امنیتی اسرائیل نفوذ کند

تولد سه قلوها در سنندج

عسکری: حزباوی مطمئنم کرد که سپاهان را انتخاب کنم

پایان ابهامات، خسرو حیدری دستیار اول ساپینتو شد

نیازمند چهره ویژه پرسپولیس در آغاز اردوی ترکیه

رئال انتقال غیرممکن را ممکن کرد

دختران فوتبال ایران: جام ملت‌ها ما داریم میایم

موضع رسمی استقلال درباره سیدحسین حسینی

صاحب آخرین نیمکت لیگ برتری مشخص شد

اولتیماتوم معاون وزیر به دوشغله های ورزش

لیگ ملت‌ها؛ ژاپن نفس حریف را گرفت