عصر کرد

آخرين مطالب

امنیت، آرامش و اقتصاد پاک ضرورتی برای سواحل است سیاسی

امنیت، آرامش و اقتصاد پاک ضرورتی برای سواحل است
  بزرگنمايي:

عصر کرد - جانشین فرماندهی‌کل انتظامی کشور با اشاره به اهمیت سواحل به‌ویژه در استان‌های مرزی همچون هرمزگان گفت: سواحل باید مظهر آرامش، امنیت و اقتصاد پاک، نه پایگاهی برای سودجویان و قاچاقچیان باشد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از هرمزگان و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس هرمزگان، سردار قاسم رضایی امروز_ دوشنبه بیست‌ودوم اردیبهشت_ در نشست قرارگاه مرکزی مقابله با قاچاق فراجا که در فرماندهی انتظامی هرمزگان برگزار شد، با تاکید بر اینکه مقابله با قاچاق در سواحل باید هدفمند، جدی و ملموس باشد، با اشاره به پیچیدگی‌ها و ابعاد گسترده پدیده قاچاق و با تاکید بر ضرورت عزم ملی و اراده‌ای جهادی در رویارویی با این پدیده ضداقتصادی اظهار کرد: برای ریشه‌کنی قاچاق به‌ویژه در سواحل، بسیج تمام ظرفیت‌ها و سازمان‌ها ضروری بوده، این مسئله نه یک انتخاب، بلکه تکلیفی انقلابی برای همه ما است.
وی افزود: بدون شک مقابله با این پدیده فسادزا همچون یک جراحی عمیق، دردناک خواهد بود و منافع عده‌ای سودجو را به خطر خواهد انداخت، اما راهی جز تحمل این درد برای حفظ منافع ملی وجود ندارد.
جانشین فرماندهی‌کل انتظامی کشور با تاکید بر اینکه افزایش هزینه جرم برای مجرمان یکی از اصول مهم بازدارندگی است، بیان کرد: باید به گونه‌ای عمل کنیم که ورود به مسیر قاچاق برای مجرمان با خطر، هزینه و ریسک بالا همراه باشد تا این مسیر برای آن‌ها صرفه نداشته باشد.
وی هرمزگان را الگوی ملی در مقابله با قاچاق دانست و گفت: با توجه به اقدامات موفق در این استان، طرح‌های مقابله با قاچاق از هرمزگان به عنوان استان مبنا، به سایر نقاط کشور تعمیم داده می‌شود.
تمرکز بر شناسایی سرشبکه‌ها و عقبه‌های اصلی مافیای قاچاق جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور همچنین با بیان اینکه مقابله تنها با مظاهر قاچاق کافی نیست، گفت: باید با قدرت وارد حوزه‌های اطلاعاتی شده و تمرکز را بر شناسایی سرشبکه‌ها، باندها و عقبه‌های اصلی مافیای قاچاق قرار دهیم، تنها با شناسایی و انهدام شریان‌های پنهان این ساختار پیچیده می‌توان به هدف پاک‌سازی واقعی رسید.
وی با تجلیل از شهدای گران‌قدر انتظامی کشور که در مسیر مقابله با قاچاق جان خود را فدا کردند، خاطرنشان کرد: استان هرمزگان یکی از پیشگامان عرصه مبارزه با قاچاق بوده و شهدایی چون شهید تنگستانی که دو روز قب جان عزیز خود را در این مسیر تقدیم کرد.
سردار رضایی یادآور شد: امروز در قامت سفیر شهید سعید پناهی‌فرد که از شهدای استان هرمزگان است و از وی دو فرزند به یادگار مانده در جمع شما حاضر شده‌ام تا از تلاش‌های جهادی شما قدردانی و تاکید کنم ک ما راه شهدا را با اقتدار ادامه خواهیم داد.
‌ وی با ابراز قدردانی از مجموعه انتظامی و دریابانی استان هرمزگان تصریح کرد: در خط مقدم جنگ اقتصادی هستیم و باید با روحیه انقلابی، تبعیت از منویات مقام معظم رهبری و نگاه مسئولانه به آینده کشور، این جبهه را نیز فتح کنیم.
کد خبر 865419

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/999455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بارزانی‌ درباره انحلال «پ ک ک» چه گفت؟

معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

حسن روشن دوباره بستری شد

بحران در خط دفاعی پرسپولیس با سه غایب!

مادرید در آستانه ورود ژابی آلونسو؛ بشکه باروت!

رویای بزرگ پسر آنچلوتی؛ سرمربی‌گری بعد از 12 سال

کری بزرگ زنوزی برای کل لیگ برتر!

ثبت‌نام 16 تیرانداز ایرانی در جام جهانی آلمان

وینیسیوس و واسکز مصدوم شدند؛ رئال با 8 غایب مقابل مایورکا

دون کارلو راهی برزیل شد؛ آنچلوتی اولین سرمربی‌ خارجی سلسائو

معصومی در همه کشتی‌هایش کله می‌زند!

برگزیدگان مسابقات فرهنگی و هنری در دهگلان تجلیل شدند

نام‌گذاری‌های شهری نشان‌دهنده هویت فرهنگی سنندج باشد

پیش‌بینی Citi درباره آینده : Stablecoins به بخشی از اقتصاد اصلی تبدیل می‌شوند

حدود 35 درصد سپرده‌های منابع مالی از گیلان خارج می‌شود

گردشگری می‌تواند جای اقتصاد منابع در کرمان بگیرد / بوم‌گردی، بستری برای توسعه اشتغال

اختتامیه جلسات آموزه‌های تربیتی سوره لقمان با محوریت بزرگداشت «شهید حمیدرضا اسداللهی»

بی‌نقص، درخشان؛ بارسا حرف پپ را گوش کرد!

برنابئو میزبان اولین بازی فوتبال آمریکایی تاریخ اسپانیا

کاونتری: آسیا همیشه جایگاه ویژه‌ای در جنبش المپیک داشته است

سوارز: پدری و یامال من را شیفته خودشان کرده‌اند

آنچلوتی انتخاب کرد؛ بدترین شیوه خداحافظی

هشتمین غیبت رونالدو به دلیل خستگی بدنی

پیام مهم زنوزی به طرفداران در مورد جشن قهرمانی

سایه بزرگترین پرونده فساد فوتبال ایران بر سر لیگ برتر

رودریگو فصل رئال را نابود کرد!

بیرانوند و فرجی محرومان مهم هفته آخر لیگ

دفاع فدراسیون از داوران ال‌کلاسیکو: خداروشکر طبیعی بود!

در رختکن رئال حسادت موج می‌زند!

ادعای عجیب و واکنش سریع در مورد وی ای آر پرسپولیس!

ویدیو: پشت صحنه عکس جذاب تیری آنری و لامینه یامال

بارزانی از انحلال پ.ک.ک استقبال کرد

تاریخچه «پ‌ک‌ک» حزب کارگران کردستان که امروز منحل شد

بارزانی: از تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین حمایت می‌کنیم

زخمی بر تن اقتصاد و تولید ملی

با ایجاد انگیزه باید دارایی‌های مردم را وارد چرخه اقتصاد کشور کنیم

سهم تکان‌دهنده یک بانک در تورم 5 درصدی و ناترازی 50 درصدی کشور؛ پورابراهیمی: کدام لابی‌ها مانع برخورد با «آینده» می‌شوند؟

پزشکیان به کرمانشاه سفر می‌کند

آمادگی کامل فرودگاه کرمانشاه برای ارائه خدمات به حجاج

دیدار نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرمانده مرکز مقاومت بسیج

اجرای طرح جامع پیشگیری و اطفای حریق در کردستان

استقبال «نچیروان بارزانی» از انحلال حزب کارگران کردستان

اجرای هزار کیلومتر طرح فیبر نوری در مناطق محروم مازندران آغاز شد

سایه تغییرات اقلیمی بر افق‌های روشن گردشگری

کرمانشاه مقصد ششمین سفر استانی رئیس‌ جمهور است

پایلوت پایش هوشمند محلات با طرح «هر کلانتری یک شهر»

سفر رئیس‌جمهور نقطه‌عطفی در رفع مشکلات شهری خواهد بود

ثبت بیش از 3370 سازش قضایی در کرمانشاه طی فروردین 1404

سفر رئیس‌جمهور به کرمانشاه فرصت طلایی برای تحول دروازه زیارت و تجارت است

برنامه‌ریزی برای تردد بیش از 300 هزار زائر اربعین از کردستان