عصر کرد

آخرين مطالب

روزی شلوغ البته نه برای همه! مقالات

روزی شلوغ البته نه برای همه!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایسنا / طبق پیش‌بینی‌ها روز دوم نمایشگاه کتاب تهران شلوغ شد، ناشران بزرگ‌تر و معروف‌تر مانند همیشه مخاطب بیشتری داشتند و ناشران دیگر هم به هوای مخاطبان گذری بودند.
دومین روز از سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (پنجشنبه، هجدهم اردیبهشت) درحالی سپری شد که طبق پیش‌بینی‌ها مخاطبان هم آمدند و یک ساعتی هم بیشتر در نمایشگاه گشت زدند، هرچند در ساعت پایانی جمعیت کمتر شد.
ناشران بزرگ‌تر و معروف‌تر مانند همیشه طرفداران بسیاری داشتند و ناشران دیگر هم به هوای مخاطبان گذری بودند؛ یکی از ناشران هم این موضوع را ناشی از برندسازی ضعیف نشرشان می‌خواند. 
 به‌نظر می‌رسد در این سال‌ها برخی از ناشران، کسانی را به عنوان متصدی غرفه خود گذاشته‌اند که کتابخوان حرفه‌ای هستند و بر کتاب‌ها تسلط دارند بنابراین می‌توانند مخاطبان را برای خرید کتاب با توجه به فضا و ژانری که در آن کتاب می‌خوانند، قانع کنند. برخی هم از مروجان کتاب و بلاگر کتاب‌ها که در فضای مجازی به طور جدی فعال هستند استفاده کرده و با این ترفند، مخاطبان را جذب می‌کنند.
توجه ناشران کودک برای برندسازی و تبلیغات با راه‌کارهای خلاقانه در سال‌های اخیر بیشتر شده است و بچه‌ها را از هر سو به خود می‌کشاند؛ ناشری از نمادی که به آن معروف است عینک پلاستیکی تهیه کرده که بسیاری از کودکان به چشم زده در محوطه نمایشگاه راه می‌روند و کودکانی که از این عینک محروم هستند به دنبال آن راهی نشر می‌شوند. عروسک و جاکلیدی و بادکنک را هم به این مورد اضافه کنید که تبلیغی سیار برای نشر است. 
 قیمت بالای کتاب تهیه کتاب را سخت کرده و این موضوع ورد زبان مخاطبانی است که از نمایشگاه بازدید می‌کنند و گاه با حساب و کتاب به این نتیجه می‌رسند که با وجود تخفیف نمایشگاه می‌توانند تعداد کمی کتاب بخرند و به همین دلیل سعی می‌کنند با وسواس و دقت بیشتر و گاه تردید کتاب را انتخاب کنند. البته گاه عکسی از کتاب گرفته و خرید را به بعد موکول می‌کنند.
 البته در این میان ناشرانی هم هستند که کتاب‌های چاپ قدیم خود را با قیمت پایین‌تر عرضه می‌کنند و ناشری هم بر غرفه نصب کرده کتاب چاپ قدیم 15 هزار تومان! 
یکی از تخلف‌هایی که در نمایشگاه مطرح می‌شود، فروش وسایلی غیر از کتاب است که این موضوع به صورت گسترده در بخش کودک و نوجوان به چشم می‌خورد به ویژه فروش پازل و اسباب‌بازی، برخی هم بسته‌هایی شامل کتاب و مدادرنگی یا ماژیک آماده کرده و با این ترفند، هم آیین‌نامه را به اصطلاح دور می‌زنند و هم خانواده‌ها را ترغیب می‌کنند. فروش کالای غیر از کتاب در نمایشگاه هم دیده می‌شود مثلا غرفه‌ای که کیف‌های پارچه‌ای و گلدوزی‌شده برای فروش آماده کرده بود.
 برخی دست‌فروشان نیز از فرصت نمایشگاه کتاب استفاده کرده و بساط خود را عصرها به نمایشگاه منتقل می‌کنند و اغلب به هوای حضور کودکان اسباب‌بازی و برچسب دارند. 
هنوز برخی از غرفه‌ها خالی هستند. که سخنگوی نمایشگاه می‌گوید این ناشران با وجود ثبت و واریز هزینه غرفه، تصمیم گرفته‌اند در نمایشگاه حضور نیابند و بر اساس آیین‌نامه نمی‌توانند در دو روز آن را به نشر دیگری واگذار کنند.
 امروز برخی از چهره‌های ادبی و فرهنگی در نمایشگاه حضور یافتند؛ محمدرضا شفیعی کدکنی، محمد جعفری قنواتی، موسی اسوار، محمد سلمانی، حمیدرضا شاه‌آبادی، عباس جهانگیریان، شهرام اقبال‌زاده، مجید راستی و... .
سخنگوی نمایشگاه کتاب تهران امروز در نشست خود، فروش بخش مجازی را 227 میلیارد و 850 میلیون و 993 هزار و 520 ریال اعلام کرد.
سی‌وششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «برای ایران بخوانیم» از 17 تا 27 اردیبهشت (1404) در محل مصلای امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه https://book.icfi.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/998238/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرین امروز استقلال تعطیل شد

قلب تپنده والیبال ایران در حسرت لیگ برتر

استکی: 30بوکسور امید داریم

عواملی که باعث قهرمانی تراکتور شد

جوانی که سودای جانشینی یزدانی دارد

واکنش فدراسیون به درگیری‌های نساجی و مس

بانوی ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: رده سنی پایه برای فدراسیون اهمیت زیادی دارد

شمشیربازی ایران همچنان درانتظار مربی خارجی؛ مذاکرات بی نتیجه مانده است

امیدواری سرمربی به صعود شاگردش به جمع 16 نفر برتر جهان

«عید غدیر» فرصتی برای ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) و حفظ هویت دینی است

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

دعوت خداداد و مظفری‌زاده به مالزی

دروازه‌بان خیبر: دیدم که اورونوف توپ را با دست کنترل کرد

دلبستگی به مستکبران، سقوط در پرتگاه ذلت است/ عزت فقط از آنِ خدا، پیامبر و مؤمنان است

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

بازیکنان گل‌محمدی، بدون پیراهن به خانه رفتند!

ترسناک‌ترین صحنه‌های فوتبال ایران !

تکرار تجربه تلخ برجام، خسارتی بزرگ برای کشور است/ اقتصاد کشور را به مذاکره گره نزنید

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار/ گفته بودیم اگر توافق نشود، سال 1404 نرخ ارز به چه عددی می‌رسد!

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

«رژه مسکو» نمایش شکست انزوای روسیه

درخواست شلاق برای دو بازیگر زن سینما توسط یک تهیه‌کننده به جرم اشاعه فحشا

نظر نوبخت درباره سقف افزایش نرخ دلار

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم