عصر کرد

آخرين مطالب

بسکتبال ایران در آستانه کاپ آسیا؛ پرانگیزه و پرامید ورزشي

بسکتبال ایران در آستانه کاپ آسیا؛ پرانگیزه و پرامید
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا /تیم ملی بسکتبال ایران در چالشی جدید با کادر فنی، سیستم و شیوه‌ای جدید، خود را برای رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا آماده می‌کند، رویدادی که می‌تواند نقطه آغازی برای این رشته باشد.
رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا 2025 عربستان در شرایطی از 14 تا 26 مرداد سال جاری در جده برگزار خواهد شد که تیم ملی ایران با شرایطی متفاوت و نسلی تازه پا به این میدان می‌گذارد؛ میدانی که بسیاری از هواداران بسکتبال امیدوارند با موفقیت ملی‌پوشان کشورمان همراه باشد هرچند حضور در جمع 4 تیم پایانی، هدف فدراسیون در این آوردگاه اعلام شده است.
طبق قرعه‌کشی انجام شده تیم ملی بسکتبال ایران در گروه B با تیم‌های ملی ژاپن، سوریه و گوام هم‌گروه است. در گروه A استرالیا، لبنان، کره‌جنوبی و قطر، در گروه C عربستان میزبان، چین، اردن و هند و در گروه D نیز نیوزیلند، فیلیپین، چین‌تایپه و عراق حضور دارند و باید دید شاگردان سوتیریس مانولوپولوس در این رویداد چه عملکردی را از خود به نمایش می‌گذارند.
تیم ملی بسکتبال ایران پس از سال‌ها تکیه بر نسل طلایی خود، امروز در دوران تغییر و بازسازی قرار دارد. نسلی که با نام‌هایی چون حامد حدادی، صمد نیکخواه‌بهرامی، آرن داوودی و محمد جمشیدی و بسیاری از ستاره‌های بسکتبال ایران عجین شده و افتخاراتی چون قهرمانی در جام‌ملت‌های آسیا، حضور در المپیک و جام‌جهانی را هم در کارنامه دارد. حال این تیم با نسلی تازه و حضور چند بازیکن باتجربه مسیر تازه‌ای را در پیش گرفته است؛ دوره‌ای که می‌تواند نشان دهند امیدهای تازه برای بسکتبال ایران باشد به شرط آنکه در مسیر درست گام برداشته و نتایج قابل قبولی هم کسب کند
با خداحافظی برخی از ستارگان خوشنام و باسابقه بسکتبال ایران، این تیم چهره‌ای جوان‌تر به خود گرفته است. تیمی متشکل از بازیکنان جوان و جویای نام و البته چند چهره باتجربه. با توجه به عدم پشتوانه‌سازی در حد و معیارهای تیم ملی در سالیان گذشته باید قبول کرد نتایجی که در این مدت به دست آمده به هیچ عنوان رضایت‌مندی هواداران این رشته را به همراه نداشته، اما با وجود سپری شدن زمان و آزمون و خطاهایی که در این مدت شاهد بودیم، حالا می‌توان به تیم کنونی امیدوار بود.
بدون شک برای رسیدن به سکوهای اول و دوم آسیا راهی سخت و ناهموار پیش رو داریم چرا که رقابت‌ با تیم‌هایی مانند استرالیا (اول آسیا و هفتم جهان)، ژاپن (دوم آسیا و بیست‌ویکم جهان) و نیوزیلند (سوم آسیا و بیست‌ودوم جهان) کار آسانی نیست و باید در این خصوص تدبیری خاص اندیشید، هر چند تیم‌های دیگر از جمله لبنان نیز می‌توانند برای تیم ملی کشورمان دردسرساز باشند.
خداحافظی حامد حدادی هم در این میان کافی بود تا تیم ملی مجبور به تغییر سیستم شود؛ با همه این شرایط چاره‌ای جز عبور از این چالش برای تیم ملی بسکتبال ایران وجود نداشت و شاید عربستان آن میدانی باشد که مدت‌هاست در انتظارش هستیم.

عصر کرد

بازار
از سویی دیگر عملکرد خوب و موفق بهنام یخچالی در رقابت‌های لیگ Pro A آلمان و نقش اثرگذار محمد امینی، ملی‌پوش و ستاره جوان ایرانی در تیم نانسی فرانسه به نوعی امیدها را زنده نگه می‌دارد. در این مدت اتفاق خوبی دیگری که باعث افزایش انگیزه‌ها شد به تغییر در ساختار دفاعی تیم ملی و کنترل توپ در جریان بازی معطوف می‌شود که بدون شک در روند بازی و کسب امتیاز تیم ملی بسکتبال ایران، اثر مثبتی دارد.
در نهایت اینکه تیم ملی بسکتبال ایران باید به روزهای خوب خود بازگردد، روزهایی که بسکتبال ایران در آسیا با اقتدار آقایی می‌کرد اما از آن روزهای خوب، سال‌ها می‌گذرد و همان‌طور که مسئولان فدراسیون بسکتبال بارها اعلام کرده‌اند هدف از حضور در کاپ آسیا رسیدن به جمع 4 تیم پایانی است و باید دید آیا این مهم محقق خواهد شد یا خیر.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996990/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزیدگان جایزه «پولیتزر» معرفی شدند

لیست تیم ملی فوتبال زنان اعلام شد

آرسنال امیدوار شد؛ بازگشت مامور مهار دمبله

آغاز رسمی جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا 2025

بایرن به ستاره ناراضی 10 روز وقت داد

علت عجیب غیبت کاپیتان گل گهر مقابل سپاهان!

حتی شک دارم آرنولد در رئال فیکس شود!

علی‌رغم انتقادها؛ آرسنال برای لیورپول تونل افتخار می‌زند

دیگ جوشان برای استقبال از بارسلونا

حیرت باشگاه پرسپولیس از درخواست اسماعیل کارتال!

گلزن جوان تیم ملی؛ به اشتباهات فردی خودمان باختیم

تختی همان تختی، پرسپولیس همان پرسپولیس! (عکس)

دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای با 50 کارت بانکی در قروه

نشت گاز خانگی در قروه یک فوتی برجا گذاشت+تصویر

معرفی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی در کنگره 5536 شهید کردستان

کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی دختران در سقز برگزار شد

توقیف هفت کبک وحشی از منزل یک متخلف در بانه

جانشین فرمانده سپاه کردستان معرفی شد+سوابق

جلسه مهم وزیر ارتباطات با فعالان حوزه رمزارز؛ نگرانی وزیر از بازار زیرزمینی

بدهی 100 میلیارد تومانی ادارات به مخابرات کرمان

انتشار تصویری جدید از وزیر احتمالی اقتصاد دولت پزشکیان

نرخ تورم با متغیر‌های پولی در اقتصاد ایران همبستگی دارد

وزیر ارتباطات با فعالان رمز ارز چه کاری داشت؟

تحریم‌، هزینه تجارت را تا 35 درصد بالا برد

رمز موفقیت فاز دوم پتروشیمی کرمانشاه در چیست؟

کشت محصولات آب بر بلای جان آب‌های زیرزمینی کرمانشاه شده‌اند

سرکنسول ایران: اربیل نقش موثری در توسعه روابط با ایران دارد

تعرفه بسته های اینترنت تله کیش افزایش نیافته است

امیدآفرینی و ایجاد نشاط به پیشرفت کشور کمک خواهد کرد

شیراز، خال رخ هفت کشور؛ شهری که «هی شعر تر انگیزد»

آغاز ثبت‌نام بن‌کارت‌های دانشجویی، طلاب و اعضای هیات علمی

سرمربی شهرداری نوشهر روی نیمکت نمی‌نشیند!

هشدار کاپلو به اینتر: این مثل خودکشی است

اولین قهرمانی دوران حرفه‌ای هری کین به روایت انیمیشن

برگ برنده اینتر؛ زومر قهرمان پنالتی‌ها!

خولیان آلوارز: یک میلیون بار پنالتی‌ام جلوی رئال مادرید را دیدم و هنوز همه شک داریم

مک‌آلیستر: انتظار نداشتم این قدر راحت قهرمان شویم

نماینده یونیسف در باشگاه پرسپولیس

پایان یک جنجال؛ ادامه حضور اسدی در استقلال

حکیمی: ما یک نابغه داریم و به فینال می‌رویم

اطلاعیه فدراسیون؛ فولاد نه، هیچ مجوزی نداده‌ایم!

ماندگارترین معلم شما چه کسی بود؟

هشدار به گروه‌های حساس در کردستان همزمان با روز جهانی آسم

بازگشت ستاره پرسپولیس به تمرینات سرخ‌پوشان

استقبال مردم سقز از کاروان «زیر سایه خورشید»

مهر امسال 3هزار مدرسه تحویل آموزش و پرورش می‌شود

14دفتر حمایت از حقوق زنان وخانواده درحوزه‌های قضایی کردستان فعال هستند

گروگانگیری اقتصاد ایران توسط مخالفانFATF هجده ساله شد/ مجمع تشخیص این زنجیر را باز می‌کند؟

تصویری از آذری جهرمی در کنار گزینه وزارت اقتصاد و وزیر اقتصادِ استیضاح شده/ همین الان یهویی!

ستار هاشمی در جمع فعالان رمزارز گفت در جلسات هیئت دولت، از توسعه شفاف و ضابطه‌مند زیست‌بوم رمزارز دفاع خواهد کرد