عصر کرد

آخرين مطالب

تکریم مجاهدان سنگر اقتصاد کشور در منطقه ویژه اقتصادی لامرد(+عکس) سیاسی

تکریم مجاهدان سنگر اقتصاد کشور در منطقه ویژه اقتصادی لامرد(+عکس)
  بزرگنمايي:

عصر کرد - فتاحی که در آیین تجلیل از کارگران منطقه ویژه اقتصادی لامرد سخن می‌گفت با اشاره به نقش آفرینی جهادگران خط مقدم تولید در اقتصاد کشور تصریح کرد: چرخ صنعت به دست کارگران می‌چرخد و غفلت از انجام وظیفه باعث طمع دشمنان خواهد شد و در مذاکرات مباحثات و مجادلات به عنوان برگ برنده از آن استفاده خواهند کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان

عصر کرد

فتاحی این کانون عظیم صنعتی و معدنی را از مراکز مهم صنعتی کشور برشمرد و افزود: امروز نوبت ماست که بتوانیم در این منطقه ایفای نقش کنیم و جهت پیشبرد اهداف ملی کشورمان و سازمان ایمیدرو و لامرد با تدبیر اهداف و برنامه‌هایمان را پیش ببریم.
وی افزود: در ابتدای سال 1401 که فعالیتم را در منطقه ویژه آغاز کردم بودجه عمرانی منطقه 400 میلیارد تومان بود، با تلاش شبانه روزی همه کارکنان این مبلغ بودجه عمرانی در سال 1403 به افزون بر 6000 میلیارد تومان رسید.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد با ورود به مبحث انرژی تصریح کرد:
در موضوع انرژی در سه بعد آب، برق و گاز تمرکز خوبی داشتیم. مبحث آب با شرکت فرا آبرسان با همراهی سید موسی موسوی نماینده لامرد و مهر پیگیری کردیم.

عصر کرد

روش دوم جهت تامین آب، ایجاد تصفیه خانه برای پساب فاضلاب شهریست که هم به نفع شهر و هم منطقه ویژه است که در حال پیگیری موضوع هستیم. و سومین مسیر خرید آب از آبفاست که تا حدود زیادی پیش رفتیم.
وی در خصوص تامین گاز صنایع مستقر در منطقه هم اظهار داشت: علاوه بر 5 میلیون متر مکعب گازی که قبلاً تخصیص داده شد، 10 میلیون متر مکعب دیگر هم در یکی از تفاهم نامه‌های دولت و شرکت ملی وجود دارد که انشاالله بتوانیم از این منبع هم استفاده کنیم.

عصر کرد

وی در خصوص تامین برق پایدار منطقه هم گفت: علاوه بر اینکه سرمایه‌گذار برق خورشیدی انتهای سال گذشته برای چند صد مگاوات برق خورشیدی برنامه‌ریزی دارند از نیروگاه‌های گازی هم غافل نشدیم و به زودی فراخوان نسبت به جذب سرمایه‌گذار نیروگاه گازی اقدام خواهیم کرد.
در ادامه مراسم *«ذی حساب تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سازمان ایمیدرو»* با تجلیل از تلاش های بی وقفه و مستمر مدیر عامل منطقه ویژه اظهار داشت:
از مبلغ 5000 میلیارد تومان اعتباری که ایمیدرو برای طرح‌های عمرانی اش مصوب کرده چیزی در حدود 2000 میلیارد تومان به منطقه ویژه اقتصادی لامرد تخصیص یافته است.
وی تلاش، جدیت، پیگیری و ممارست فتاحی را در جذب و تخصیص این مبلغ قابل تحسین دانست و افزود: اگر قرار بود این مبلغ در این 5 طرح بزرگ کشور به صورت مساوی تقسیم شود سهم لامرد بیش از 1000 میلیارد تومان نمی‌شد که با خدمات و تلاش‌های مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد این مبلغ به دو برابر افزایش یافت.
کامبیز خزلی با تمجید از فعالیت‌های صورت گرفته در منطقه ویژه اظهار داشت: الحمدلله در منطقه ویژه اقتصادی لامرد شاهد سازندگی هستیم و در سال گذشته از حدود 2000 میلیارد تومان اعتبار مصوب که برای طرح لامرد پیش‌بینی شده 1600 میلیارد تومان آن هزینه شده و 4 هزار میلیارد تومان هم در واقع تعهدات ایجاد شده و پرداخت نشده هست که ما مکلف به پرداخت آن هستیم.
وی ضمن عذرخواهی از پیمانکاران و مشاورین طرح‌های عمرانی منطقه، اظهار امیدواری کرد که تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت‌های مربوط به پیمانکاران طرح هم انجام شود.
*موسوی نماینده لامرد و مهر در مجلس شورای اسلامی* نیز به عنوان یکی دیگر از سخنران این مراسم، کارگران را ستون‌های اصلی اقتصاد کشور تولید اشتغال و پیشرفت دانست و اظهار داشت: شهرستان‌های لامرد و مهر با تلاش کارگران به قطب نوظهور صنعت کشور تبدیل شده و به برکت همت بلند کارگران ظرفیت‌های کم نظیر آن کانون توجه دولتمردان شده است.
سید موسی موسوی با تجلیل سرمایه‌گذاری‌ها کلان ایمیدرو در منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود: ایمیدرو کاملاً پای کار منطقه ویژه اقتصادی لامرد است و بزرگترین امتیاز این منطقه این است که مدیریت و متولی آن ایمیدروست.
در پایان مراسم نیز از 30 کارگر نمونه منطقه ویژه اقتصادی لامرد تجلیل شد‌.
همچنین بخوانید عملیاتی کردن اقتصاد دریا محور سرآغاز نگاه نو دولت به طرح لامرد و پارسیان لازم به ذکر است در این مراسم از یک زوج پزشک که در غزه به خدمات درمانی می پرداختند تجلیل به عمل آمد

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996699/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«قاسم» کامل‌ترین زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه کتاب

اولین جدایی از استقلال با احتمال بسیار زیاد!

مورد عجیب پدیده عراقی بارسلونا

اینتر علیه روز درخشان تاریخ بارسلونا

اینتر-بارسلونا؛ گران‌ترین بازی تاریخ فوتبال ایتالیا!

ژوزه مورینیو در رادار الهلال!

فرستاپن: ردبول در سطح مک‌لارن نیست

انتقاد مفسر عربستانی از مثلث ویران کننده النصر!

اولین عکس مهدی لیموچی بعد از عمل جراحی رباط صلیبی

طلاب استفاده از فناوری‌های نوین را مورد توجه قرار دهند

آتش سوزی گسترده ساختمان متروکه قدیمی در خیابان سعدی کرمانشاه

برپایی میز خدمت در دادسرای کرمانشاه

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

ایتالیا می‎‌خواست رافینیا را از برزیل بدزدد!

کسب اولین جام ستاره انگلیسی به روایت انیمیشن

سیوهای وحشتناک دخیا در فصل 2024-2025

افسوس رحمان با دو تیرک به استقلال!

ناهید کیانی: دغدغه‌هایم را به وزیر گفتم

ربیعی: اجازه دهید، فصل تمام شود

یونایتد در لیگ قهرمانان: نه، ما آماده نیستیم!

گوهری قبل از یحیی 11 گرفت

آتش زدن پیراهن آرنولد توسط یک هوادار لیورپول!

صفایی‌فرد: پیشنهاد داریم، اما این تازه شروع کار است

رضا درویش: لخ‌پوزنان مخالف جدایی قلی‌زاده است

جامعه زمانی رشد می کند که قدر معلمان را بدانیم/ هرگز اجازه نمی دهیم کسی دانشگاه فرهنگیان را در هیچ قسمتی تضعیف کند

اخذ اسناد تجمیعی مسکن مهر آبشناسان رباط کریم پس از 16 سال

قاتل پرسپولیس به صحنه جرم برمی‌گردد

صحنه ای که در لیگ برتر فوتبال ایران همیشه قفل است

همایش استانی نهج البلاغه در کردستان برگزار می شود

افزون بر هزار و 700 تن روغن خوراکی در کردستان توزیع شد

2 سارق حرفه‌ای مشاعات ساختمانی در بیجار دستگیر شدند

تجلیل از مقام معلم و اعطای مدارک به طلاب ممتاز در کردستان

پیام همبستگی از غرب کشور به جنوب بندری ایران

انتشار فراخوان مرحله استانی جشنواره ملی هنری «نسل امید» در کردستان

نبض اقتصاد ایران در اسفند 1403؛ رشد 3.1 درصدی صنایع و معادن

تمرکز بسیج سازندگی بر تقویت معیشت روستایی

بخش خصوصی تنها 15 درصد اقتصاد را در اختیار دارد

تکریم مجاهدان سنگر اقتصاد کشور در منطقه ویژه اقتصادی لامرد(+عکس)

تأثیر مستقیم اقتصاد بر مهاجرت و کیفیت آموزش در چهارمحال و بختیاری / رشد 4 تا 6 پله‌ای رتبه کنکور استان در تمامی رشته‌ها

لبه تیغ؛ سرگشتگی انسان معاصر در مواجهه با مرگ

صحبت های شنیدنی از الهی قمشه ای

درس شیرین ریاضی با «معلم خصوصی»

مذاکره باشگاه پرسپولیس با گل‌گهر برای جذب زارع

شاید آخرین تولد مدافع محبوب با پیراهن پرسپولیس

داور روزهای سخت در جنگ بقا و صعود!

پایان حواشی؛ قهرمان سابق جهان در تمرین سپاهان

گفتگو با رضا درویش در خصوص آخرین وضعیت نقل و انتقالات این باشگاه

محکومیت میلیاردی فولاد خوزستان در کمیته وضعیت

شاهرخ بیانی در واکنش به اظهارات اسدی: این اختلافات به استقلال لطمه می‌زند

بریس زیبای کریستیانو رونالدو در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر آرسنال در فصل 2008