عصر کرد

آخرين مطالب

توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی با سرمایه گذاری6 هزار و 331میلیارد ریال در کردستان گفتگو

توسعه و ارتقا زیرساخت های مخابراتی با سرمایه گذاری6 هزار و 331میلیارد ریال در کردستان
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، آزاد حکمت با بیان اینکه اینترنت پرسرعت جزوی از سبد خانوار و از نیازمندی های جامعه در عصرحاضر است، اظهار کرد: در این راستا پروژه های مختلفی از جمله ایجاد مرکز جدید، مرکز مستقل شهری، تعویض و راه اندازی کافو نوری در 43 نقطه روستایی و شهری با ظرفیت 10هزار و 544 پورت، توسعه سوییچ تلفن ثابت ADSL و VDSL در 53 مرکز شهری و روستایی با مجموع ظرفیت دو هزار و 766 پورت محقق شده است.
وی خاطر نشان ساخت:در سال گذشته 480 پورت اینترنت پرسرعت ADSL و VDSLدر11 روستای جدید استان ظرفیت سازی شده است که با این اقدام تعداد روستای تحت پوشش اینترنت پرسرعت مخابرات به 611 روستا رسیده است.
حکمت اعلام کرد: در سال گذشته هفت هزار و 839 خط تلفن ثابت جدید، 15 هزار و 689 پورت اینترنت پرسرعتADSL ،دو هزار 905 پورت سرویس FTTH و 877 پورت اینترنت پرسرعت VDSL در استان دایر شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان افزود: در حوزه ارتباطات سیار 4هزار و624 میلیارد ریال برای احداث 26 سایت جدید فول تکنولوژی موبایل، ارتقای تکنولوژی 51 سایت موبایل به 4G، تعویض و جابجایی و ارتقا 10سایت از پروژه های مخابرات استان در سال گذشته است.
حکمت بیان کرد: مشتریان ساکن در محدوده 26 سایت ایجاد شده در شهرستانهای مریوان ، سقز، سنندج ، کامیاران ، بانه ،دیواندره، قروه و بیجار و در حال حاضر از مزایا و سرویس های تلفن همراه بهره مند هستند.
وی عنوان داشت: در بخش ارتقای سایت های موبایل ،تکنولوژی10 سایت در بیجار ،4 سایت در دیواندره ، 9سایت در سقز ،8 سایت در سنندج ،2 سایت درکامیاران ،12 سایت در مریوان ، 2سایت در دهگلان 1 سایت در بانه ، 2 سایت در قروه و 1سایت در سروآباد از 2G و 3G به 4G ارتقا یافته است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با تاکید بر اهمیت پروژه های فیبرنوری در استان تصریح کرد: در سال1403 در مجموع 179.079کیلومتر فیبر نوری در نقاط شهری و روستایی استان با اعتبار هزار و 111 میلیارد ریال در دو بخش اجرا شده است.
وی از اقدامات انجام شده در نقاط شهری به اجرای 13هزار و 705متر در بانه، پنج هزار و 300 متر در دهگلان ،پج هزار و 800 متر در بیجار، شش هزار و 775 متر در دیواندره ، دو هزار و 500 متر در سروآباد ، 380 متردر سقز، شش هزار و 574 متر در سنندج ، 11هزار و 599 متر در قروه ، هشت هزار و 526 متر در کامیاران و هشت هزار و343متر در مریوان به مجموع 69هزار و 502 متر اشاره کرد.
حکمت بیان کرد: در بخش روستایی نیز چهار هزار و 331متر در دیواندره، چهار هزار و 149 متر در بانه،پنج هزار و80 متر در سقز، 28هزار و 647 متر در سنندج ،15هزار و 422متر در قروه، هزار و 333متر در کامیاران و 50هزار و 615 متر در مریوان با مجموع 109هزار و 577 متر در نقاط روستایی اجرا شده است.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه انتقال و دیتا اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 337میلیارد ریال برای توسعه و ارتقا بخش های شهری و روستایی استان سرمایه گذاری انجام شده است.
حکمت خاطرنشان ساخت: در حوزه انتقال به منظور افزایش پهنای باند و فراهم کردن زمینه ارائه پهنای باند به اپراتورهای همراه اول و دیگر اپراتورها، 45 نود CWDM در برخی مراکز شهری و روستایی شهرستان های دیواندره، سقز، سنندج، کامیاران، بیجار، مریوان و دهگلان نصب و راه اندازی و 83 دستگاه لاین ماکس در مراکز روستایی شهرستان های بیجار، دهگلان، کامیاران، مریوان، سروآباد، قروه، سنندج و دیواندره نیز نصب و راه انداری شده است.
وی به نصب و راه اندازی23 دستگاهRTN 950 ، PTN، OSN و مترو 1000 جهت افزایش ظرفیت و برگردان ترافیک در روستاهای توابع شهرستان های سروآباد، دهگلان ، دیواندره و مریوان، اشاره کرد و از واگذاری پهنای باند معادل 45 لینک 1G به همراه اول و پهنای باند واگذار شده به اپراتور دیگر معادل 8 لینک 1G خبرداد.
وی عنوان داشت: در حوزه دیتا نیز با تامین تجهیزات پروژه IPNI با اعتباری بالغ بر150 میلیار ریال سوئیچ S12700 در مراکز وحدت و چمران سنندج، بعثت سقز و شهید نصرالهی بانه ، روتر NE40 در مرکز وحدت سنندج، BRAS در مرکز وحدت نصب و راه اندازی شده است.
حکمت اضافه کرد: دایری6 لینک VPLS بین SC2 تبریز وPC سنندج و برقراری ارتباط تا روتر وحدت از دیگر پروژه های اجرا شده در این حوزه است.
وی با اشاره به ناترازیهای انرژی و قطعی برق و محدودیت های موجود در این حوزه به تعهدات مخابرات در خصوص تامین تجهیزات تغذیه و نیرو گفت:در این حوزه به منظور پایداری، تاب آوری و برقراری ارتباط بدون مشکل مبلغ 103 میلیارد ریال تجهیزات مخابراتی از جمله باتری پرظرفیت در مرکز اصلی شهرستان های مریوان، سقز و قروه، باتری کم ظرفیت در مرکز مخابراتی شهرحسین آباد ، دو سری باتری پرظرفیت در مرکز چمران سنندج و 140عدد باتری 100آمپر و 108 عدد باتری 200آمپر در کافوهای نوری در سطح استان نصب شده است.
وی بیان کرد:150سری باتری نیز(هر سری 200 میلیون ریال) در سایت های تلفن همراه در استان نصب و راه اندازی شده است.
مدیر مخابرات منطقه کردستان با تشریح برنامه ها و پروژه های تعیین شده برای توسعه و ارتقا سطح کمی و کیفی شاخص های ارتباطی در استان گفت: با برنامه ریزی کارشناسی شده و همت همه جانبه کارکنان منطقه در راستای تحقق پروژه های مخابراتی برای ارائه خدمات با کیفیت و رعایت اصل 44 قانون اساسی بیش از پیش گام برخواهیم داشت.
کد خبر 2059064

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996216/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

باید عطش، نه! آتش ما را سقا فرو بنشاند از امروز

بگذار آنچه از دست رفتنی‌ست از دست برود...

هدیه محمد قربانی به سردار و سعید عزت

نائب قهرمانی بازیکن ایرانی در سوپرلیگ ترکیه

توقف لورکوزن؛ بایرن مونیخ پای تلویزیون قهرمان شد!

فن‌دایک: باخت به چلسی خیلی درد دارد!

دیگر حسرت نخور هری: قهرمانی 34 بایرن مونیخ

پایان مصدومیت ستاره تیم ملی ایران

آنچلوتی: ال‌کلاسیکو سرنوشت قهرمانی را مشخص نمی‌کند

والورده: ال‌کلاسیکو مهم‌ترین بازی سال رئال است

پالمر: قهرمان لیگ برتر را شکست دادیم، عالی است!

مارسکا: همه فهمیدند چرا لیورپول به قهرمانی رسید

رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «اسفند»

صحنه سیلی محکم بیمار غش کرده به پرسنل اورژانس در قم + فیلم

صحنه سیلی محکم بیمار غش کرده به پرسنل اورژانس قم + فیلم

تحول دیجیتال اقدامی ضروری برای بانک‌هاست

مجتمع مس سونگون نقشی مهم در اقتصاد ملی ایفا می‌کند

اصفهان فاتح رقابت های ووشو قهرمانی دختران کشور شد

پروژه‌های سفر رئیس جمهور به کرمانشاه نهایی شد

دو خط کتاب/ زندگی با عشق چه زیباست

سخنان ارزشمند امیرحسین ماحوزی

لیورپول در تونل افتخار بازیکنان چلسی هو شد!

شروع توفانی چلسی برابر قهرمان لیگ برتر!

آزمون و عزت‌اللهی در خانه قهرمان شدند!

توسعه گازرسانی امید به زندگی را در کردستان افزایش داده است

حرکت به سوی اقتصاد رقابتی از مسیر رتبه‌بندی و ارزش‌گذاری کالا و خدمات

تیشه قیمت‌گذاری دستوری بر ریشه صنعت خودرو

ترامپ می‌گوید آمریکا به زودی با رکود مواجه می‌شود

سپردن اقتصاد به بخش خصوصی راه برون رفت از مشکلات

کشف 44 دستگاه ماینر غیرمجاز در استان کرمانشاه

تجلیل و تکریم مدیرکل بنیاد مازندران از دختران شهدای سوادکوه

بخشی از کتاب/ تغییر جهان با نیروی عشق

زندگی روی دورِ شانس

اقدام سازمان لیگ برای جلوگیری از تبانی در مسابقات!

بهترین خبر به فلیک در تمرین امروز بارسلونا

تاج: باید وی‌ای‌آر را به خود باشگاه‌ها بسپاریم

گل دوم سلتاویگو توسط سودبرگ

گل سوم برنتفورد به منچستریونایتد توسط شاده

گل چهارم برنتفورد به منچستریونایتد توسط ویسا

گل دوم منچستریونایتد به برنتفورد توسط گارناچو

گل سوم منچستریونایتد به برنتفورد توسط دیالو

ثبت شانزدهمین باخت فصل منچستریونایتد در لیگ برتر

لبخند امید در مرکز ثمر؛ تجلیل از دختران توان‌خواه سنندجی در دهه کرامت

رونق اقتصاد ملی در دستور کار به‌پرداخت ملت

تأکید بر درآمدهای پایدار، اصلاح ساختارها و نقش محوری شرکت عمران ، آب و خدمات در آینده کیش

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی

غزل زیبای فروغی بسطامی

گل اول رئال مادرید توسط آرداگولر

گل دوم رئال مادرید توسط کیلین امباپه