عصر کرد

آخرين مطالب

فوتبال نابینایان؛ از پاراآسیایی هانگژو تا ناگویا بدون اعزام برون مرزی گفتگو

فوتبال نابینایان؛ از پاراآسیایی هانگژو تا ناگویا بدون اعزام برون مرزی
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مهر /تیم ملی فوتبال نابینایان بعد از نایب قهرمانی در بازی‌های پاراآسیایی هانگژو هیچ اعزام دیگری نداشت و حالا هم در شرایطی برای بازی‌های ناگویا آماده می‌شود که برنامه مصوبی ندارد.
 تیم ملی فوتبال نابینایان یکی از مدال آوران کاروان ایران در بازی های پاراآسیایی هانگژو بود. این تیم در آن بازی ها به مرحله فینال رسید اما در این مرحله برابر چین شکست خورد و به عنوان نایب قهرمانی دست یافت.
بعد از بازی های پاراآسیایی هانگژو (27 مهر تا 6 آبان 1402) فوتبال نابینایان ایران هیچ فعالیتی نداشت تا بهمن سال گذشته (1403) که رقابت های کشوری در رده سنی جوانان و بزرگسالان برگزار شد. با این شرایط تیم ملی از ابتدای سال جاری وارد اردوی آماده سازی شد تا بتواند در بازی های پاراآسیایی ناگویا هم مدال آور شود این در حالی است که از حیث حضور در میادین رسمی تا قبل از ناگویا، هیچ برنامه ای در دستور کار این تیم نیست.
فدراسیون جهانی ورزش های نابینایان تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا رویدادهای محدودی را در سطح آسیا مصوب کرده است؛ یکی مربوط به بازی های جایزه بزرگ ژاپن می شود که ایران قید حضور در آن را زده است و دیگر هم مربوط به مسابقات هند می شود که هنوز اعلام آمادگی رسمی برای شرکت در آن نشده است.
بعد از این رویداد (مسابقات هند) و طبق تقویم فعلی، تا بازی های پاراآسیایی، رقابت دیگری در سطح آسیا برگزار نمی شود. با این حال هنوز اعزام تیم فوتبال نابینایان به این مسابقات هم قطعی نشده است.
جواد فلفلی سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد برنامه های این تیم گفت: اواخر ماه جاری بازی های جایزه بزرگ ژاپن برگزار می شود. این رویداد ویژه تیم های اول تا هشتم آسیا است در حالیکه ما رنکینگ 10 را داریم. البته گویا یکی دو تیم بنا به دلایلی از حضور در این بازی ها انصراف داده اند. بعد از این کناره گیری ها از تیم ایران هم برای شرکت در مسابقات دعوت شد اما به خاطر فرصت کم باقی مانده قید حضور در آن را زدیم.
بازار
وی تصریح کرد: شهریور هم دو رویداد در کوچی هند برگزار می شود، یکی ویژه تیم های سطح 2 آسیا که ما جزو آنها نیستیم، ایران جزو تیم های سطح اول آسیا است. جام ملت های آسیا هم 26 و 27 شهریور در هند برگزار می شود که ایران می تواند در آن شرکت داشته باشد. درخواست خود را برای اعزام به این مسابقات به فدراسیون جانبازان و توان یابان ارائه کرده ایم به خصوص که حضور در آن می تواند روی روند آمادگی تیم تاثیرگذار باشد.
سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان تاکید کرد: موضوع اعزام باید میان فدراسیون جانبازان و توان یابان و کمیته ملی پارالمپیک مطرح و در مورد آن تصمیم گیری شود. البته کمیته اینگونه اعلام کرده که تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا، اعزام ها را انجام می دهد اما تا به امروز در مورد تیم فوتبال نابینایان و اعزامش هنوز برنامه ای مصوب نشده است.
فلفلی با تاکید بر لزوم اعزام تیم فوتبال نابینایان به جام ملت های آسیا گفت: در تقویم فدراسیون جهانی نابینایان و تا قبل از بازی های پاراآسیایی ناگویا، به جز رویدادهایی که به آن اشاره شد (بازی های ژاپن و مسابقات هند) هیچ مسابقه دیگری در سطح آسیا پیش بینی نشده است. بنابراین امیدوارم حداقل اعزام به جام ملت ها برای تیم ایران قطعی شود.
وی در مورد روند اردوهای آماده سازی تیم ملی فوتبال نابینایان نیز تصریح کرد: 22 تا 29 فروردین دور نخست اردوی آماده سازی را برگزار کردیم. از 19 اردیبهشت هم وارد دور دوم تمرینات می شویم که تا 27 اردیبهشت در ساری ادامه دارد. به همین صورت فعلا ماهیانه یک مرحله اردو خواهیم داشت.
سرمربی تیم ملی فوتبال نابینایان تاکید کرد: فدراسیون جانبازان با پیشنهاد استان ها، اواخر این ماه برگزارکننده رقابتی میان فارس، کرمان و یزد است. اعضای تیم ملی فوتبال نابینایان در قالب این تیم ها حضور دارند. همین رویداد فرصتی برای آماده سازی بهتر آنها است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996089/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر بد درباره ستاره جوان بارسا تایید شد

اعزام تیم‌های کشتی آزاد و فرنگی جوانان ایران به تورنمنت ترکیه

دومین قهرمانی خداداد عزیزی طی 48 ساعت

آلوارز قهرمان بلامنازع بوکس جهان شد

3 مربی نساجی جدا شدند

قرارداد والیبالیست‌ها هم سرسام‌آور شد؛ پرش جوانان از روی قیمت بزرگان!

نابغه شطرنج ایران: به خاطر رضائیان فوتبال را دنبال می‌کنم

پرواز روبرتو پیاتزا به ایران تاخیر خورد!

پیام دو پهلوی رامین رضاییان برای هواداران استقلال

شهداب یک پاسور جدید جذب کرد

تاکید بر فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در مدارس شاهد

جوان‌ترین بازیکن ملی: تارتار و قلعه‌نویی ممنونم!

از واکنش آنچلوتی به جدایی از رئال تا حضور ژاوی روی نیکمت الهلال در حواشی فوتبال جهان

333 عدد نفوذناپذیر برای قهرمانی تراکتور

اثر جدید حمید سحری؛ توپ طلای 2025 رو شاخشه دیگه؟

دستاورد تاریخی در دو قاره برای ستاره‌های الاهلی

بازگشت باشکوه تراشتگن؛ از فاجعه تا نجات بارسا

رقابت سرعت و قدرت زیر آسمان رشت

چهار خرید رئال برای جام باشگاه‌های جهان

جرارد مارتین: بازی بارسا با اینتر و رئال فینال است!

پرستاره‌ترین تیم دنیا سوم شد!

جدول زمانی قطع برق استان کرمانشاه در روز یکشنبه 14 اردیبهشت منتشر شد

رشد 42 درصدی وزن کالای صادراتی ازگمرک خسروی

هشدار نسبت به تلاطم دریا و افزایش باد در هرمزگان طی روزهای آینده

انتصاب سرپرست اداره کل اشتغال و کارآفرینی بنیاد شهید و امور ایثارگران

کتابی برای 13 هزار کودکی که با آرزوهایشان به خاک سپرده شدند

صحبت های شنیدنی سروش صحت

چگینی: نصف ورزشگاه به تراکتور رسید

سرمربی پارس جم: لیگ یک هم بازیکن هفده ساله دارد

ویسام بن‌یدر: 277 دقیقه و فقط یک سرتوپ!

بعد از قهرمانی تاریخی در آسیا؛ پاداش هنگفت برای الاهلی

سقف بودجه فصل آینده هم اجرا می‌‎شود

ایرانپوریان: دیگر جمعه‌ها برای تراکتور سیاه نیست!

فوتسال بانوان ایران در آزمون بزرگ آسیا؛ هت تریک قهرمانی یا تنزل جایگاه

آموزش به سبک جباری؛ این‌ طور پاس بده!

ورزشگاه سن‌ سیروس مثل همیشه غوغا بود!

ژاوی با دلار عربستان گرانترین مربی جهان می‌شود

خروج یک مهاجم از پرسپولیس قطعی شد!

لیبی، سوریه، اوکراین؛ سه صحنه، یک کارگردان

آیین گرامیداشت روز دختر در سنندج

مناسبت روز/ یکشنبه، 14 اردیبهشت‌ماه

"چادر کردیم رفتیم تماشا"؛ سفرنامه حج یک زن قاجار

پیروزی پرگل اینترمیامی با گل‌های مسی و سوارس

4 مدال رنگارنگ برای وزنه‌برداران پسر ایران در قهرمانی جهان

پایان کار دختران وزنه‌برداری ایران در جهان با یک نقره و برنز

فوتبال نابینایان؛ از پاراآسیایی هانگژو تا ناگویا بدون اعزام برون مرزی

اسکوچیچ چهارمین سرمربی کروات قهرمان فوتبال ایران

گمرک خسروی پیشتاز در صادرات کالا به عراق

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم