عصر کرد

آخرين مطالب

استاندار کرمانشاه: جوانان جسورانه نقد کنند اما مسئولانه پیشنهاد دهند سیاسی

استاندار کرمانشاه: جوانان جسورانه نقد کنند اما مسئولانه پیشنهاد دهند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - ایرنا / استاندار کرمانشاه بر اهمیت نقد سازنده و مسوولانه توسط جوانان تأکید کرد و گفت: جوانان باید با جسارت و صداقت نظرات خود را بیان کنند اما در عین حال باید مطالبه‌گر باشند و پیشنهادهای عملی برای بهبود وضعیت جامعه ارائه دهند.
منوچهر حبیبی در نشست هم‌اندیشی با جوانان استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری و جوانان فعال در حوزه های مختلف از سراسر استان در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، افزود: من به عنوان خادم مردم، به خودم تبریک می‌گویم که در خدمت چنین جوانان فرهیخته‌ای هستم و قطعاً دیدگاه‌های شما، روشنگر مسیر آینده ما خواهد بود.
بازار


وی با اشاره به گفتمان «وفاق ملی» به عنوان راهبرد دولت دکتر پزشکیان، آن را نه یک تاکتیک بلکه استراتژی ملی برای افزایش سرمایه اجتماعی دانست و تصریح کرد: سرمایه اجتماعی در سایه انسجام، همدلی و اعتماد متقابل شکل می‌گیرد؛ آنچه سال‌های گذشته در آن افول داشته‌ایم.
حبیبی با اشاره به اهمیت وفاق ملی گفت: وفاق حلقه مفقوده‌ای است که دولت چهاردهم در احیای آن تلاش کرده و اکنون دولت دکتر پزشکیان نیز با روشن نگه داشتن چراغ وفاق، از همه ظرفیت‌ها استفاده خواهد کرد تا کشور به جایگاه شایسته خود برسد.
وی تاکید کرد: جوانان باید در عرصه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی حضور فعال داشته باشند؛ بدون حضور آنان، هیچ جنبش سیاسی معنا و شور ندارد. رهبر معظم انقلاب نیز در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، 6 راهبرد را برای نسل جوان ترسیم کرده که نخستین آن " alt="عصر کرد" width="100%" />

حبیبی بیانیه گام دوم انقلاب را نقشه راه جوانان در مسیر توسعه توصیف و اضافه کرد: جوانان؛ موتور محرک پیشرفت علمی، اجتماعی و سیاسی استان هستند.
وی جهاد امیدآفرینی را رمز عبور از چالش‌ها دانست و گفت: کرمانشاه به انرژی، خلاقیت و انگیزه جوانان استان نیاز جدی دارد.
استاندار کرمانشاه افزود: اگر جامعه‌ای امید داشته باشد و به مسوولان خود اعتماد کند، مسیر توسعه هموار خواهد شد. جهاد امیدآفرینی یکی از اصول بنیادین ماست. جوانان باید با اعتماد به نفس، مسیر توانمندسازی را در پیش بگیرند و مهارت‌آموزی را جدی بگیرند.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت کشورهای پیشرفته مانند آلمان و ژاپن، گفت: این کشورها با چالش جمعیت پیر مواجه‌اند در حالی که ما مزیت بزرگی به نام جوانان داریم که باید به موتور محرک توسعه بدل شوند.
استاندار تاکید کرد: جوان مثل رودخانه خروشان است؛ اگر مسیر حرکت صحیح آنها تسهیل نشود، می‌تواند مشکل ساز شود. اما اگر آن را مدیریت کنیم، منبع رشد، پیشرفت و توسعه خواهد بود.
وی در بخشی از سخنان خود، رسانه‌ای شدن ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کرمانشاه را از مسوولیت‌های جوانان دانست و گفت: از هر تریبونی برای معرفی کرمانشاه استفاده کنید.
به گفته استاندار کرمانشاه، جوانان باید جسورانه، صادقانه و البته مسوولانه نقد کنند اما در عین حال مطالبه‌گر هم باشند و پیشنهادهای عملی ارائه دهند.
حبیبی با تاکید بر لزوم نهادینه‌سازی مشارکت جوانان در تصمیم‌سازی‌ها اظهار کرد: به همه فرمانداران تاکید می کنیم که داشتن مشاور جوان الزامی است.
وی افزود: برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی با جوانان به‌صورت فصلی ضروری است.
وی در پایان با تاکید بر اینکه کرمانشاه به تصمیم و نیروی جوانان نیاز دارد، گفت: جوانان امروز تنها آینده‌ساز نیستند، بلکه امروز کرمانشاه به انرژی، تفکر و ایده‌های آنان نیاز دارد.
در این دیدار حدود 20 نفر از جوانان استان به بیان دغدغه ها، نقدها، پیشنهادات و راهکارهای خود درباره مهمترین مسائل استان پرداختند.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/996080/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

داستان ضرب المثل «پشت دست را داغ کردن»

روایتی از زندگی نماینده مسلمان کنگره آمریکا در بازار کتاب

خیبر راه بلیت اضافه را بر پرسپولیس بست!

سرماخوردگی جانشین حسن یزدانی را از جام تختی حذف می‌کند؟

ایران اولین تیم صعود کننده به دور حذفی جام جهانی

آخرین فرصت جانشین مسی در بارسا سوخت

ادعای عجیب؛ برگزاری دربی میلان در استرالیا!

موحدپور: ایران بهترین دروازه‌بان جهان را دارد

جشن باشکوه مردم تبریز به مناسبت قهرمانی تراکتور

رکورد جالب فولاد و یحیی؛ یک نیمکت آرام

سرمربی رده‌های پایه کاراته پسران مشخص شد

پاس‌گل های تماشایی از دی بروینه در کلاس جهانی

بازیگران نمایش «رام کردن اسب چوبی» معرفی شدند

تجلیل از معلمان کردستان در آئین «برای معلم، برای ایران»

گرامیداشت سنجرخان وزیری نماد مقاومت کردستان در سنندج برگزار می‌شود

حمام شیشه ای در کردستان!

شکوه کرامت رضوی در کردستان؛ مساجد و تکایا، کانون جشن و همدلی

مراکز نگهداری کودکان کار صاحب کتابخانه تخصصی می شود

بهار سرد کام باغات توت فرنگی کردستان را تلخ کرد

استقلال صاحب اسپانسر می شود!

یادداشت بحث‌برانگیز عراقچی در واشنگتن‌پست برخلاف سیاست ترامپ؛ یا بی‌اطلاعی یا شوخی می‌کنی!

نقشه بزرگ ترامپ برای اقتصاد ایران چیست؟

بازدید معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از پاویون MSTID FUND

پیش‌بینی مهم یک کارشناس از آینده مذاکرات/سیدعلی: اقتصاد هیچوقت مانند امروز «شرطی» نشده بود

زمان دقیق قطعی‌های روزانه در پایگاه اطلاع‌رسانی برق کرمانشاه منتشر می‌شود

عرضه «تاجان» در نمایشگاه کتاب؛ قصه دلاوری که مقابل انگلیسی‌ها ایستاد

استقلال به دنبال استخدام مربیانی از رومانی

جایزه بزرگ کورتوا در فصل شوم رئال

10 گل انفرادی کریستیانو رونالدو در لالیگا

نقشه اینتر برای بارسا؛ دروغ به سبک مورینیو!

بازیکن پرسپولیس در راه لیگ مصر

محمد عباسی: مقابل پرسپولیس از ما حمایت کنید

سوپرگلهای شگفت انگیز لیگ قهرمانان اروپا

اعزام تیم ملی فوتسال به بازی‌های کشورهای اسلامی

ریو فردیناند: از تونل افتخار خوشم نمی‌آید و حس عجیبی دارد

رئال، تقدیم سومین جام در ال‌کلاسیکو!

بازیکنان تیم قهرمان ممنوع‌المصاحبه شدند

تنها واکنش پرسپولیس به قهرمانی تراکتور

بازسازی حرکت کاکرو در تیم فوتبال ساحلی!

کشف 14 مرکز دپوی سوخت قاچاق در رباط کریم

کاهش قاچاق و برخورد با قاچاقچیان در کردستان دنبال می شود

همزیستی لک‌لک‌ها و انسان در روستای دره‌تفی مریوان

تلاطم بازار ارز ناشی از عوامل غیراقتصادی و سیاسی است

منفعت تولید و ضرر بخش‌های زیرزمینی اقتصاد از تقویت حسابرسی سیستمی

دانشگاه‌ها در پاسداشت و تبیین ارزش‌های شهدا پیشگام باشند

بازدید معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد از مرکز مشاوره ویژه ایثارگران

بخشی از کتاب/ یک عاشقانه آرام

ستار همدانی: اشتباه بوژوویچ این بود که دربی روی نیمکت استقلال نشست

و حالا الاهلی رئیس جدید آسیاست

ستار همدانی: جباری نه، استقلال برای فصل آینده سرمربی بزرگ می خواهد