عصر کرد

آخرين مطالب

شهرداری مریوان مسیر توسعه و آبادانی را با جدیت دنبال می‌کند اقتصادی

شهرداری مریوان مسیر توسعه و آبادانی را با جدیت دنبال می‌کند
  بزرگنمايي:

عصر کرد - به گزارش خبرنگار مهر، دانیال فتاحی عصر پنج شنبه در نشستی صمیمانه با اصحاب رسانه کردستان ضمن تبریک هفته کارگر و روز شورا، به ارائه گزارشی از عملکرد یک‌ساله شهرداری مریوان پرداخت.
وی با اشاره به آغاز مسئولیت خود از خردادماه سال گذشته، از تلاش‌های بی‌وقفه مجموعه شهرداری برای تحقق وعده‌ها و ایجاد تحول در شهر خبر داد.
فتاحی، با تأکید بر اهمیت پروژه‌های عمرانی در توسعه شهری، به اجرای دو پروژه مهم با محوریت مراسم اربعین و افزایش منابع درآمدی شهرداری اشاره کرد و از حمایت‌های فرماندار سابق شهرستان در این راستا قدردانی کرد.
وی بهره‌برداری از پروژه اصلاح هندسی میدان درویش و لاین رفت را که به گفته وی مطالبه‌ای 30 ساله بود، یک دستاورد مهم دانست که با همکاری استانداری و در قالب مصوبات ستاد اربعین محقق شد.
شهردار مریوان در حوزه زیباسازی و منظر شهری، از احداث آبشار مصنوعی پل زریوار و نصب مجسمه ماموستا قانع خبر داد.
وی اعتبار 10 میلیارد تومانی این پروژه را که نیمی از آن از بودجه شهرداری تأمین شده است، نشان از عزم جدی مدیریت شهری برای ارتقای جذابیت‌های بصری شهر دانست.
فتاحی همچنین به رفع موانع حقوقی نصب مجسمه ماموستا قانع با همکاری شورای تأمین شهرستان اشاره کرد.
اصلاح هندسی میدان ماموستا ناری با هزینه‌ای بالغ بر 2.5 میلیارد تومان و بهره‌برداری نمادین از آن، اجرای پروژه میدان ژینگه با اعتبار 3 میلیارد و 200 میلیون تومان و پیاده‌روسازی به مساحت 23 هزار مترمربع در نقاط مختلف شهر، از دیگر اقدامات شهرداری مریوان در راستای بهبود زیرساخت‌های شهری بوده است که فتاحی به آن‌ها اشاره کرد.
وی با اعلام پوشش بیش از 300 هزار مترمربع از معابر شهری با مصرف 32 هزار تن آسفالت برای نخستین بار، این اقدام را گامی مهم در تسهیل تردد شهروندان ارزیابی کرد.
در کنار پروژه‌های عمرانی و زیباسازی، فتاحی به اجرای طرح‌های زیباسازی شهری همچون نصب المان‌های نوری در خیابان جمهوری، خرید کالسکه‌های نوری و احیای 14 هزار مترمربع از فضای سبز معابر اشاره کرد.
شهردار مریوان در بخش دیگری از این نشست خبری، به چالش دیرینه مدیریت پسماند در شهر پرداخت.
وی با اشاره به تولید روزانه حدود 240 تن زباله، که بسیار بالاتر از استانداردهای بین‌المللی است، از چهره نازیبای ورودی شهر به دلیل وجود کوه‌های زباله و آلودگی‌های زیست‌محیطی ابراز نگرانی کرد.
فتاحی از تدوین طرح جامع مدیریت پسماند با همکاری دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و جزئیات چهار فاز این طرح شامل احداث چهار لندفیل، استخر ذخیره شیرابه، اجرای ایستگاه تفکیک 250 تنی و تولید سوخت جایگزین را تشریح کرد.
وی از آغاز فاز نخست این طرح و دستور استاندار کردستان برای تخصیص 80 میلیارد تومان تسهیلات به منظور اجرای آن خبر داد.
در پایان سخنان خود، شهردار مریوان به آخرین وضعیت پروژه‌های کمربندی غربی و شرقی شهر پرداخت.
وی اعلام کرد: کمربندی غربی تملک شده و توسط پیمانکار اداره راه در حال اجرا است و طبق اعلام این اداره، تا پنج ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید، در مورد کمربندی شرقی نیز، پس از رفع مشکلات تملک و با پیشرفت فیزیکی 13 درصدی، 800 متر از مسیر تا پایان خردادماه آسفالت خواهد شد.
شهرداری مریوان با ارائه گزارشی جامع از عملکرد یک‌ساله خود، نشان داد که در مسیر تحول و توسعه شهر گام برداشته و برای ارتقای کیفیت زندگی شهروندان برنامه‌های مدونی را در دست اجرا دارد.
کد خبر 6453655

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/995189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

برونو فرناندز صاحب رکورد جدیدی در مراحل حذفی لیگ اروپا شد

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

راز پنالتی یونایتد: قانون به کمک آموریم آمد!

توسعه سامانه‌های هوشمند بنادر، گامی مهم به سوی اقتصاد دریامحور

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

آقای گل لیگ یک درباره صحنه مشکوک چه می‌گوید

اتابک:کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت‌کشور درهمه ابعاد حاکمیتی‌است

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

کارشناسی داوری بازی مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک صحنه مهم دیده نشد

ارزیابی عملکرد تیم داوری دیدار پرسپولیس – مس رفسنجان + فیلم

همدردی آقای گل پرسپولیس با مردم بندرعباس

صحنه‌های ترسناک برای آموریم: کل بیلبائو علیه یونایتد!

دقیقی: به اندازه‌ای خلق موقعیت داشتیم که برنده بازی بشویم اما نشد

اعتراض خیبر به داوری: پنالتی‌ ما سوخت

دقیقی: پرسپولیس را برای هوادارانمان می‌بریم

جهش 7 درصدی در تردد بین استانی کردستان در فروردین 1404

شهرداری مریوان مسیر توسعه و آبادانی را با جدیت دنبال می‌کند

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود؛ پیروزی ارزشمند صنعت نفت

خط فقر را با خط مرگ اشتباه می‌گیرند

سفر استاندار اربیل به قزوین با هماهنگی وزارت کشور انجام شد

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

تارتار: بازیکنانم کاری به پیشنهاداتشان ندارند

کارترون: اگر معجزه هست، چرا برای سپاهان نباشد!

آل کثیر مقابل دروازه مس توپ را به آسمان فرستاد

آخرین موقعیت مس مقابل دروازه پرسپولیس از دست رفت

تساوی چادرملو و فولاد؛ هوادار سقوط کرد

دست رد پیکان به افزایش فاصله و برد مهم صنعت نفت آبادان

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!

صعود شهرقدسی‌ها به لیگ برتر؛ بازهم قلعه حسن خان

تساوی استقلال خورستان و خیبر در جدال همسایه‌ها

امیدواری پرسپولیس به کسب سهمیه؛ علیپور به تنهایی در صدر جدول آقای گلی