عصر کرد

آخرين مطالب

تمرکز بر تولیدات‌ دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری در اردبیل گفتگو

تمرکز بر تولیدات‌ دانش‌بنیان و افزایش بهره‌وری در اردبیل
  بزرگنمايي:

عصر کرد - استاندار اردبیل گفت: دانش‌بنیان کردن تولیدات و افزایش بهره‌وری از جمله رویکردهای اصلی در سال سرمایه‌گذاری برای تولید در استان اردبیل است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، مسعود امامی یگانه عصر چهارشنبه در نشست با مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی در اردبیل اظهار داشت: با هدف توسعه اقتصاد دانش‌بنیان تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان، توسعه زیرساخت‌ها، آموزش و توانمندسازی این مجموعه‌ها در اولویت هدف‌گذاری است.
وی نقش مهم اقتصاد دانش‌بنیان را در افزایش سهم ارزش افزوده استان از تولید ناخالص ملی یادآور شد و تصریح کرد: در تحقق شعار سال مبنی بر سرمایه‌گذاری برای تولید توجه به اقتصاد دانش‌بنیان و تجاری‌سازی محصولات بسیار مهم و اساسی است.
استاندار اردبیل تنها راه برون رفت اقتصاد کشور و استان اردبیل را از مشکلات فعلی دانش‌بنیان کردن تولیدات و افزایش بهره‌وری اعلام کرد.
امامی یگانه ظرفیت بالای استان اردبیل را در بخش‌های کشاورزی، صنعتی، معدنی و گردشگری یادآور شد و گفت: هر چند ظرفیت‌های بالقوه زیادی در استان وجود دارد اما سهم ارزش افزوده اردبیل از تولید ناخالص ملی کمتر از هشت صدم درصد است.
وی افزود: این سهم را تنها با تکیه بر توسعه اقتصاد دانش‌بنیان می‌توان افزایش داده و در این زمینه تلاش ما بر افزایش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در استان است.
استاندار اردبیل تکمیل و بهره‌برداری از کارخانه نوآوری را به همراه توسعه شهرک زیست فناوری یادآور شد و خاطرنشان کرد: راه‌اندازی پردیس مشترک با شرکت کشت و صنعت مغان و دانشگاه محقق اردبیلی با محوریت پارک علم و فناوری را از اقدامات اولویت‌دار و زیرساختی در این حوزه اعلام کرد.
امامی یگانه اضافه کرد: ما از صندوق نوآوری و شکوفایی می‌توانیم بیشترین بهره را برده و به توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان کمکی جدی کرد.
استاندار اردبیل همچنین در دیدار با فرمانده قرارگاه شمالغرب نزاجا بیان کرد: حضور مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در دیپلماسی جهانی مرهون رشادت و پشتیبانی نیروهای مسلح است چرا که دشمنان از اقتدار نظامی ایران آگاه هستند.
امامی یگانه در ادامه یادآور شد: ارتش علاوه بر حفظ امنیت، در نقاط صفر مرزی در سایر جبهه‌های خدمت نیز خوش درخشیده است.
وی مجهز شدن کشورمان را به تجهیزات نرم‌افزاری و سخت‌‌افزاری در حوزه نظامی یادآور شد و تصریح کرد: تیپ 40 متحرک هجومی نزاجا با وفاق و همدلی در راستای امنیت و توسعه استان همراهی و همکاری خوبی را دارد.
استاندار اردبیل همچنین در ادامه پیگیری برای تأمین اعتبار مورد نیاز زیرساختی شهرک‌ها و نواحی صنعتی گفت: در نشست اخیری که با مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی داشتیم، قرار شد با هدف افزایش توان تولید و جذب سرمایه‌گذار، تکمیل و ایجاد زیرساخت‌های جدید در شهرک‌ها مورد توجه قرار گیرد.
امامی یگانه ایجاد پست برق، تکمیل تصفیه‌خانه و راه‌اندازی شهرک تخصصی تولید انرژی تجدیدپذیر را به ظرفیت 100 مگاوات یادآور شد.
انتهای پیام/131/.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/991920/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واحد ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ورق خودرو، در سی‌وششمین جشنواره ملی امتنان، به عنوان گروه کار نمونه استان چهارمحال و بختیاری انتخاب شد

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

دقیقی: به شرافت هواداران‌مان درود می‌فرستم؛ می‌خواهیم مقابل پرسپولیس دل آن‌ها را شادتر کنیم

برونو فرناندز صاحب رکورد جدیدی در مراحل حذفی لیگ اروپا شد

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

راز پنالتی یونایتد: قانون به کمک آموریم آمد!

توسعه سامانه‌های هوشمند بنادر، گامی مهم به سوی اقتصاد دریامحور

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

آقای گل لیگ یک درباره صحنه مشکوک چه می‌گوید

اتابک:کارگر رکن تولید و تولید اساس پیشرفت‌کشور درهمه ابعاد حاکمیتی‌است

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !

«طهورا»؛ نگاهی متفاوت به زنان در دوره امامت امام رضا(ع)

هکتور کوپر-عراق؛ یک امضا تا نهایی شدن!

کارتال: سه گل زدیم و بعد مدارا کردیم

اخباری: خودزنی کردیم و برد را از دست دادیم!

علت قطعی VAR یزد؛ لجبازی صداوسیما و فدراسیون!

گل اول منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط کاسمیرو

سقوط نساجی به ضرر فوتبالیست‌های مازندرانی است

محمدی: دوست دارم در تیم‌های بزرگ بازی کنم

گل دوم منچستریونایتد توسط برونو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 38

گل سوم منچستریونایتد به اتلتیک بیلبائو توسط برونو فرناندس

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

کارشناسی داوری بازی مس رفسنجان – پرسپولیس؛ یک صحنه مهم دیده نشد

ارزیابی عملکرد تیم داوری دیدار پرسپولیس – مس رفسنجان + فیلم

همدردی آقای گل پرسپولیس با مردم بندرعباس

صحنه‌های ترسناک برای آموریم: کل بیلبائو علیه یونایتد!

دقیقی: به اندازه‌ای خلق موقعیت داشتیم که برنده بازی بشویم اما نشد

اعتراض خیبر به داوری: پنالتی‌ ما سوخت

دقیقی: پرسپولیس را برای هوادارانمان می‌بریم

جهش 7 درصدی در تردد بین استانی کردستان در فروردین 1404

شهرداری مریوان مسیر توسعه و آبادانی را با جدیت دنبال می‌کند

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود؛ پیروزی ارزشمند صنعت نفت

خط فقر را با خط مرگ اشتباه می‌گیرند

سفر استاندار اربیل به قزوین با هماهنگی وزارت کشور انجام شد

احمد جمشیدی، مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شد

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

نوجوانانی که عازم حج هستند این سفرنامه را بخوانند !

بدشانسی بزرگ شماره 6؛ کنعانی مصدوم شد

تارتار: بازیکنانم کاری به پیشنهاداتشان ندارند

کارترون: اگر معجزه هست، چرا برای سپاهان نباشد!

آل کثیر مقابل دروازه مس توپ را به آسمان فرستاد

آخرین موقعیت مس مقابل دروازه پرسپولیس از دست رفت

تساوی چادرملو و فولاد؛ هوادار سقوط کرد

دست رد پیکان به افزایش فاصله و برد مهم صنعت نفت آبادان

دروازه‌بان پرسپولیس در رویای لغزش بیرانوند!