چهارشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو

بهره مندی ۴۱ هزار نفر از آب سالم و بهداشتی در مناطق روستایی کردستان

بهره مندی ۴۱ هزار نفر از آب سالم و بهداشتی در مناطق روستایی کردستان
عصر کرد - محمد فرهاد در گفتگو با خبرنگار بازار، با اشاره به اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان کردستان در راستای آبرسانی به مناطق روستایی، اظهار کرد: در سال گذشته پروژه های ...
  بزرگنمايي:

عصر کرد - محمد فرهاد در گفتگو با خبرنگار بازار، با اشاره به اقدامات شرکت آب و فاضلاب استان کردستان در راستای آبرسانی به مناطق روستایی، اظهار کرد: در سال گذشته پروژه های مختلفی برای بهره مندی روستاها از آب شرب در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شده است.
وی با اشاره به بهره برداری از چندین پروژه آبرسانی در مناطق روستایی در استان کردستان در سال قبل، گفت: در سال 1403 مجموعا 98 روستا در 10 شهرستان استان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی به صورت پایدار بهره‌مند شده‌اند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان اظهار داشت: بیشترین تعداد روستاهای آبرسانی شده در سال قبل مربوط به شهرستان دیواندره با 28 روستا و پس از آن شهرستان ‌های سقز با 16 و بیجار با 13 روستا بوده است.
وی با بیان اینکه آبرسانی پایدار به این روستاها از محل اعتبارات استانی، ملی، محرومیت زدایی، جهاد آبرسانی و خیرین آبرسان بوده است، خاطرنشان کرد: برای سال جاری هم آبرسانی به 52 روستای استان از محل منابع مختلف برنامه ریزی شده است.
فرهاد با اشاره به هزینه 1070 میلیارد ریالی برای این پروژه‌ها گفت: به این ترتیب مجموعا در سال گذشته 11 هزار خانوار روستایی معادل 41 هزار نفر از این نعمت برخوردار شدند.
وی عنوان کرد: همچنین در سال گذشته تاکنون با اقدامات انجام گرفته در حوزه ساخت مخازن آب، حدود 3 هزار مترمکعب به ظرفیت مخازن آبرسانی شهری و روستایی در استان اضافه شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کردستان گفت: در سال جاری نیز پروژه های مختلفی در روستاهای استان در دست اجراست و با بهره برداری از آنها میزان پوشش این بخش در کردستان با رشد خوبی مواجه خواهد شد.


نظرات شما