عصر کرد

آخرين مطالب

اگر جراحی دارید، پایان هفته زیر تیغ نروید! علمي

اگر جراحی دارید، پایان هفته زیر تیغ نروید!
  بزرگنمايي:

عصر کرد - نتایج یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که انجام عمل جراحی در پایان هفته می‌تواند تفاوت نگران کننده‌ای ایجاد کند.

یک مطالعه کامل روی قریب به 500 هزار عمل جراحی در کانادا، آمار نگران کننده‌ای را نشان داده است مبنی بر اینکه احتمال مرگ، تجربه عوارض یا نیاز به بازگشت به بیمارستان در صورتی که عمل جراحی درست قبل از تعطیلات آخر هفته انجام شود، حدود 5 درصد بیشتر است.
به نقل از اس‌ای، این مطالعه که توسط گروهی از مؤسسات در سراسر ایالات متحده و کانادا انجام شده است، نشان می‌دهد که خستگی آخرین روز کاری هفته بر متخصصان پزشکی مانند بقیه افراد تأثیر می‌گذارد. با این حال، احتمالاً عوامل متعددی در ایجاد این اختلاف دخیل هستند.
در حالی که محققان دلایل پشت این آمار را عمیقاً بررسی نکردند، ایده‌هایی در مورد آنچه اتفاق می‌افتد، دارند. به همین دلیل خواستار انجام کارهای بیشتری برای اطمینان از ثابت نگه داشتن استانداردهای مراقبتی در تمامی روزهای هفته هستند.
این یافته‌ها نشان می‌دهد که بیمارانی که در تعطیلات آخر هفته تحت درمان قرار می‌گیرند، در معرض افزایش خطر عوارض هستند و بر نیاز به تحقیقات بیشتر در مورد فرآیندهای مراقبت‌های جراحی برای اطمینان از مراقبت با کیفیت بالا و نتایج بیماران تاکید می‌کند.
داده‌های این مطالعه طی 12 سال جمع‌آوری شد و محققان آماری را برای نتایج 30 روزه، 90 روزه و یک ساله پس از جراحی جمع آوری کردند و مزایای عمل جراحی بعد از تعطیلات آخر هفته در تمام این دوره‌های زمانی مشهود بود.
جالب اینجاست که اگر یک جراحی به صورت اورژانسی انجام می‌شد، تفاوت بین جراحی‌های قبل از آخر هفته و بعد از آخر هفته کمتر مشخص بود. محققان فکر می‌کنند که این ممکن است به این دلیل باشد که جراحی‌های اورژانسی کمتر به روزها و هفته آینده موکول می‌شوند، به این معنی که شرایط بیماران فرصت کمتری برای بدتر شدن اوضاع می‌دهد.
تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا مشخص شود دقیقاً چه اتفاقی در اینجا می‌افتد، اما با توجه به اینکه مطالعات قبلی الگوهای مشابهی را پیدا کرده‌اند، دلایل زمینه‌ای به احتمال زیاد متعدد و متنوع هستند.
محققان می‌گویند: عوامل مختلف مانند تفاوت کارکنان، در دسترس بودن خدمات و موانع هماهنگی مراقبت، احتمالاً نقش مؤثری دارند.
یکی از اطلاعاتی که محققان به آن اشاره کردند، این بود که جراحان نوبت شیفت در آخرین روز کاری هفته در مجموع سه سال تجربه کمتری نسبت به کارکنان اولین روز کاری هفته داشتند. این می‌تواند نقطه شروعی برای بیمارستان‌هایی باشد که به دنبال ارائه مراقبت‌هایی هستند که در کل هفته پایدارتر باشد.
این تنها عاملی نیست که ممکن است بر موفقیت جراحی تأثیر بگذارد. تحقیقات قبلی نشان داده است که اگر جراح، مرد باشد، خطر مرگ برای بیماران زن به طور قابل توجهی بیشتر است، هرچند دلایل آن مشخص نیست.
در نهایت، جراحان و سایر متخصصان پزشکی همگی متعهد هستند که بهترین کار ممکن را برای بیماران خود انجام دهند و شناسایی الگوهایی مانند این برای اطمینان از این امر مفید است.
محققان می‌گویند: مطالعات بیشتری برای درک تفاوت‌های مراقبتی که ممکن است زیربنای این مشاهدات باشد و اطمینان حاصل شود که بیماران بدون توجه به کدامین روز هفته مراقبت‌های با کیفیت بالا دریافت می‌کنند، مورد نیاز است.
این پژوهش در مجله JAMA Network Open منتشر شده است.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

:::آفتاب نو::: کارشناسی داوری بازی نساجی

عزم جدی سرمایه‌گذاران برای ورود به عرصه تولید کشور/ اقتصاد کشور چشم انتظار سرمایه‌گذاران است

سخت‌ترین سال برای مردم به پایان رسید/ مهم‌ترین اتفاقات اقتصادی در سال 1403 کدامند؟

اقتصاد گردشگری؛ چشم‌انداز توسعه و فرصت‌های جدید

مارک کلاتنبرگ، کارشناس داوری انگلیسی برنامه فردوسی پور تکلیف 3 صحنه جنجالی بازی پرسپولیس و سپاهان با ملوان و نساجی را روشن کرد

آیا آبی که می‌نوشیم از بدن دایناسورها عبور کرده است؟

خلاصه بازی تیم عربستان مقابل چین + مقدماتی جام جهانی 2026

فریاد عجیب لوکیتا بر سر کیلین!

فتح ایتالیا توسط آلمان، فرار اسپانیا و شکست فرانسه و پرتغال

گل سوم اوکراین به بلژیک توسط ایلیا زابارنی در دقیقه 78

گل دوم اسپانیا به هلند توسط میکل مرینو در دقیقه 90+3

هلند 2-2 اسپانیا؛ دوئلی به رنگ تاریخ، بی‌برنده اما باشکوه

دانمارک 1-0 پرتغال؛ موج‌های والهالا، کشتی سرخ را به اعماق تاریکی برد

ایتالیا 1-2 آلمان؛ حملات هوایی آن‌ها هنوز هم ترسناک است

خلاصه بازی کرواسی 2 - فرانسه 0

گل اول اوکراین به بلژیک توسط هوتسولیاک در دقیقه 66

تیموریان: قطعی برق در حیطه وظایف من نیست

دو موقعیت عالی ایتالیا؛ ایتالیا 1-1 آلمان

تعویض ناگلزمان در یک دقیقه جواب داد!

رنار با برانکو دست به یقه شد

گل دوم آلمان به ایتالیا توسط لئون گورتسکا در دقیقه 76

گل اول دانمارک به پرتغال توسط راسموس هویلوند در دقیقه 78

عربستان 1-0 چین: سعودی‌ها در رویای صعود

بازار سرمایه در سال 1403؛ از ناامیدی تا امیدواری/ بورس در سال 1404 صعودی می‌شود؟

محبی: امیدوارم این فیفادی را با 6 امتیاز به اتمام برسانیم

گل اول بلژیک به اوکراین توسط روملو لوکاکو در دقیقه 40

گل اول کرواسی به فرانسه توسط آنته بودیمیر در دقیقه 26

گل دوم کرواسی به فرانسه توسط ایوان پریشیچ در دقیقه 45

مهدی طارمی: یک بار درباره دلار 90 تومانی صحبت کردم تمام رسانه های ورزشی من را زدند

با رئیس جمهور پس از پیروزی برابر امارات

گل دوم هلند به اسپانیا توسط تیانی ریندرز در دقیقه 46

توضیحات نبی درباره بازی‌های تدارکاتی ایران در راه جام جهانی

گل اول آلمان توسط کلین داینشت در دقیقه 49

اظهارات جنجالی مهدی طارمی درباره قطعی برق ورزشگاه آزادی

گل اول ایتالیا به آلمان توسط تونالی در دقیقه 9

گل اول اسپانیا به هلند توسط نیکو ویلیامز در دقیقه 9

گل اول هلند به اسپانیا توسط کودی خاکپو در دقیقه 28

واکنش قلعه نویی به حضور پزشکیان در ورزشگاه آزادی برای تماشای دیدار ایران و امارات

محمد محبی: بازیکنان امارات می گفتند شما در اینجا برق ندارید؟

قلعه نویی: با یک جلسه کار تاکتیکی به دیدار امارات رفتیم

پیروزی قطر، عربستان، اردن و توقف عراق

جهانبخش: باید هدف‌مان صعود به مرحله حذفی جام جهانی باشد

حرفهای جنجالی طارمی درباره ورزشگاه آزادی؛برای مسئولان متاسفم

مهدی طارمی: باید از لحاظ ساختار تیمی شرایط را بهتر کنیم

قلعه‌نویی: امارات فقط یک موقعیت داشت

عصبانیت شدید بیرانوند: حرف نزن میلاد!

برد تیم ملی مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال در آزادی جنجالی

برد تیم ملی ایران مقابل امارات در طولانی‌ترین بازی سال

احیای 11 واحد تولیدی با اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران

اولین واکنش وزیر صمت به تعیین شعار سال 1404