عصر کرد

آخرين مطالب

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما بنیاد شهید و امور ایثارگران

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما
  بزرگنمايي:

عصر کرد - تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما صبح روز سه‌شنبه 21 اسفندماه به امضا رسید.

به گزارش «ایثار»، این تفاهم‌نامه در حاشیه جلسه شورای معاونین صداوسیما منعقد شد و مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، اظهار کرد: امروز اتفاق بزرگی رخ داد و عزمی که در امانت‌داری میراث شهدا و ایثارگران بین صدا و سیما و بنیاد رقم می‌خورد، به طور حتم مورد عنایت شهدا نیز خواهد بود. برنامه‌ها و برنامه‌سازی‌هایی که تا امروز در رسانه ملی در حوزه ایثار و شهادت رقم خورده جای قدردانی دارد و نظرسنجی‌هایی که ما در بنیاد انجام می‌دهیم نشان می‌دهد که نقش رسانه ملی به عنوان یگانه پرچمدار حوزه ایثارگران در فضای عمومی کشور نقش پررنگی است، اثرگذاری و رضایت مخاطبان نیز نشان از اقدامات موثر صداوسیما در این بخش دارد.
وی افزود: ما ظرفیت‌های بزرگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران داریم، در حالی که دشمنان کشور با فعالیت 24 ساعته تمام تلاش خود را می‌کنند، باید در مقابل این ناتوی فرهنگی از تمام ظرفیت‌هایی که داریم استفاده کنیم. همچنین باید به سمت ایجاد برش‌هایی عمیق‌تر در زندگی شهدا برویم. هر شهید یا هر ایثارگر یک جریان فرهنگی است که می‌تواند الهام بخش تولید آثار متنوع فرهنگی باشد.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حاشیه امضا این تفاهم‌نامه، گفت: موضوع ایثار و شهادت یک رودخانه جاری است که تمامی ندارد. همه شهدا، چه در ایران و چه در جهان اسلام برای ما الهام بخش هستند و برای ما به عنوان رسانه، هر شهید یعنی یک داستان و روایت و درس پرمعنا.
وی با اشاره به اینکه در حوزه ایثار و شهادت، بنیاد شهید و امور ایثارگران در راس قرار دارد، تاکید کرد: ما باید با ارتباط معنادار با بنیاد شهید و امور ایثارگران ، به تقویت محتواهای تولیدی خود در سازمان صداوسیما بپردازیم. امکاناتی که برای فرهنگ سازی در این حوزه در اختیار بنیاد شهید قرار دارد، بسیار قابل توجه بوده و ما در رسانه ملی فعالیت‌هایی که در حوزه شهدا انجام می‌دهیم معمولاً جزو پر مخاطب ترین تولیدات ما هستند.
جبلی خاطرنشان کرد: مخاطب رسانه تعلق خاطر جدی به حوزه ایثار و شهادت دارد و امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه اثرات رسانه‌ای با ساختار متفاوت هنری، با استفاده از هم‌افزایی با بنیاد شهید و امور ایثارگران رقم بخورد.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: وضعیت موجود بخش اندکی از ظرفیت‌هایی است که می‌شود برای تولید آثار هنری به کار بست و رسانه ملی تمام قد آماده است تا تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد شهید بسته شده را اجرایی کند و تمام امکانات خود را جهت بسط و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به کار گیرد. 
در ادامه این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهدی محمدی مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و سرپرست اداره کل امور بین‌الملل حضور داشتند، تفاهم‌نامه به امضا رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/971283/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

نادر بی‌صدا در دفاع ذوب می‌درخشد!

باید گل سوم را زودتر به بارسا می‌زدیم

روزنامه اول ایتالیا حامی مهدی طارمی!

جدایی مشهورترین زوج فوتبالی دنیا

دیشب بارسلونا با اختلاف اینتر را له کرد!

پرسپولیس با کارتال به دنبال فراموشی فاجعه

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

رحمتی همچنان با شمس‌آذر و عنوان غول‌کش

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

هشدار وضعیت بحرانی کیفیت هوا در سرپل‌ذهاب

کارگران، مرزبانان اقتصاد و نماد استقلال ملی

برنامه ریزی برای اتصال ایلام به راه آهن از سمت کرمانشاه و خوزستان

معاون وزیر راه: ایلام از مسیر کرمانشاه و خرم‌آباد به راه آهن متصل می‌شود

غرفه منطقه آزاد کیش در روز سوم ایران اکسپو 2025 میزبان بازدیدکنندگان تخصصی و هیئت‌های بین‌المللی بود

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

رکورد شگفت‌انگیز النصر از زمان جذب رونالدو

رقیب ایران برای قهرمانی آسیا از اسپانیا می‌آید

قول مهمی که آنچلوتی به پرز داد

اگر آرتتا جام نگیرد، به‌زودی اخراج می‌شود!

ستاره‌ای غیرمنتظره بارسلونا را شوکه کرد

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است

مجتبی جباری، سرمربی استقلال: شرایط تیم ما بعد از برد مقابل پیکان بهتر شده است

مجتبی جباری: ما لیگ و جام حذفی را از هم جدا کردیم اما سایر بازی های باقی مانده در لیگ برایمان مهم است

قطعی آب و برق درد و دل اهالی نصیر شهر رباط کریم شد

سازمان تامین اجتماعی مکلف به ارائه پوشش درمانی مناسب به کارگران است

رامسر با کنوانسیون تالاب ها جهانی شده است

دولت برای خرید برق به نرخ روز، با سرمایه‌گذاران توافق کند

گپ و گفت با دانش آموختگان و تقدیر از پژوهشگران برتر

بیانیه جبهه اصلاحات ایران به مناسبت روز جهانی کارگر

برنامه ریزی اقتصادی در سطح ملی؛ کارآمد یا ناکارآمد؟/ بررسی آینده اقتصادی ایران در خاورمیانه

استاندار کردستان: تثبیت اشتغال واحدهای تولیدی فعال اولویت دولت در استان است

خارج کردن توده 5 کیلویی از شکم خانم 42 ساله در سنندج

معاون استاندار: سرانه آموزشی در برخی مناطق کردستان یک چهارم استاندارد جهانی است

سفری جسورانه به دنیایی ورای اندرونی

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

قانون گل زده در خانه حریف را برگردانید!

جهان فوتبال تسلیم فرازمینی بارسلونا

فعالیت روزانه 340 امدادگر در صحنه حادثه بندرعباس

نجات زندگی یک مادر کردستانی/ خارج کردن توده 5 کیلویی از شکم خانم 42 ساله در بیمارستان بعثت سنندج

تخصیص 250 میلیارد تومانی برای توسعه کردستان در بودجه امسال

مزایا و فواید قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (ته لنجی) تبیین شد

افتتاح 60 پروژه عمرانی محرومیت زدایی در اردبیل

نمایشگاه «رشت ساخت» به مناسبت هفته کار و کارگر گشایش یافت

آغاز عملیات گسترده محیط‌زیستی در کرمانشاه

کیش میزبان بیش از 100 تور اپراتور و فعال گردشگری از 33 کشور جهان

آلودگی به مرز هشدار رسید؛ قروه در وضعیت ناسالم برای تمامی گروه‌ها