عصر کرد

آخرين مطالب

حضور یکپارچه بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه گردشگری تهران منطقه آزاد کیش

حضور یکپارچه بخش خصوصی و سازمان منطقه آزاد کیش در نمایشگاه گردشگری تهران
  بزرگنمايي:

عصر کرد - برای اولین بار در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران سازمان و بخش خصوصی منطقه آزاد کیش به صورت یکپارچه و در سالنی اختصاصی، جاذبه ها و فرصت های سرمایه گذاری کیش را به نمایش خواهند گذاشت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، علی حسنلو سرپرست معاونت گردشگری این سازمان با اشاره به رایزنی با بخش خصوصی کیش، مدیریت نمایشگاه گردشگری تهران و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کشور برای حضور یکپارچه کیش در این نمایشگاه گفت: برای نخستین بار سازمان و بخش خصوصی منطقه آزاد کیش، در قالب یک سالن تحت عنوان جزیره زیبای کیش به مساحت 1100 متر مربع، جاذبه ها و فرصت های سرمایه گذاری این منطقه را در معرض دید عموم قرار می دهند.
وی از حضور 11 برند سرآمد بخش خصوصی کیش به همراه سازمان منطقه آزاد کیش در این نمایشگاه خبر داد و تاکید کرد: حضور بخش خصوصی در این نمایشگاه، طی فراخوان و حسب اعلام آمادگی مراکز گردشگری صورت پذیرفته و قرار است این رویه همیشگی ما برای حضور در نمایشگاه‌ها باشد.
حسنلو افزود: مجموعه شهربازی، هتل آسمان،مجموعه کی‌استون ( شامل هزاره سوم و پارک برفی پنگوئن ) ، مجموعه سافاری، شرکت همایش سازان عصر جدید ، تم پارک ژوراسیک ، مجموعه مارین دریا و مجموعه تفریحی جایروکوپتر از جمله برندهایی هستند که در این نمایشگاه حضور دارند. همچنین یک غرفه اختصاصی برای بومیان کیش اختصاص یافته است که مجموعه خانه بومیان ، مجموعه بوم‌گردی باغو و مجموعه تک بادگیر با مشارکت سازمان منطقه آزاد کیش در این نمایشگاه حضور فعالی خواهند داشت .
وی با اشاره به برگزاری پنل های آموزشی تخصصی در این نمایشگاه ، اذعان داشت که این دوره ها با مشارکت پارک علوم و فناوری های نرم برگزار خواهد شد و در پایان گواهینامه مشترک منطقه آزاد و پارک به شرکت کنندگان اعطا خواهد شد .
رییس ستاد رویداد ها ، همایش ها و نمایشگاه های منطقه آزاد کیش در ادامه گفت : گردشگری رویداد از مهم ترین راه های رونق گردشگری به ویژه در شش ماهه اول سال است و در این نمایشگاه مذاکرات متعددی با برگزار کنندگان مطرح رویداد در ابعاد کلی و بین المللی تدارک دیده شده است .
حسنلو همچنین افزود : از طریق مذاکره با فعالان گردشگری، با تعریف مسابقه « کیش زیبا » هر روزه تعدادی بسته سفر برای مخاطبان به صورت قرعه کشی تقدیم مخاطبان سالن کیش خواهد شد و با حضور بخش های فعال خصوصی در حوزه طراحی بسته های سفر ، بسته های تشویقی برای کارکنان و مخاطبان سازمان های بزرگ کشور در بخش های دولتی و خصوصی طراحی و ارائه می شود .
وی در پایان تاکید کرد: برگ برنده ما، حضور یکپارچه سازمان و بخش خصوصی منطقه آزاد کیش است و امیدواریم حضور در این نمایشگاه مثمر ثمر بوده و منشا اتفاقات خوب برای توسعه گردشگری نگین خلیج فارس باشد.

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/963375/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«ذرات آشوب» میزبان معاون امور هنری در روز ملی خلیج فارس شد

ارتقای سرانه فضای آموزشی کردستان نیازمند 5090 میلیارد تومان اعتبار است

توجه به ارزش‌های معنوی از ارکان موفقیت در نظام آموزشی است

بیش از 21 هزار داوطلب کنکور سراسری در کردستان

جزییات سالگرد ازدواج جنجالی ستاره تیم متمول صنعتی/ ضبط مشروبات الکلی و سلاح سرد؛ صاحب میهمانی و همسر بلاگرش در بازداشت، بازیکن خارجی تعهد داد و آزاد شد!

کرمانشاه با کسب 7 طلا در ووشو قهرمان شد

ترامپ سهمش را از اوکراین گرفت | توافق برای سهمیم شدن در یک سود عظیم

پیش‌بینی بانک جهانی از آینده اقتصاد ایران

باید بنیان‌های اقتصاد خراسان شمالی تقویت شود

منافع ملی، خط قرمز است

پایان مسابقات ووشو قهرمانی جوانان دختر کشور/ کرمانشاه قهرمان شد

پایان مسابقات ووشو قهرمانی و انتخابی تیم ملی جوانان دختر

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

درباره «برادران کارامازوف»

بحران بد موقع؛ ستاره بارسا دیگر درخشان نیست

پوستر پرسپولیس؛ دستهای پینه بسته، دلهای سرخ

ماموریت مهم؛ دو ستاره بارسا باید به اینتر برسند

خیره‌کننده و در اوج؛ رافینیا از مسی گذشت

همه نگران تمدید اثرگذارترین ستاره استقلال

یامال: مطمئنم که بارسا به فینال می‌رود

تمرین با رونالدو یکی‌ از بهترین لحظات دوران فوتبالم بود!

حذف اینترمیامی از چمپیونز؛ تهدید مسی پوچ بود!

بدبیاری بزرگ بارسا؛ کنده به اینتر و رئال نمی‌رسد!

پوشیدن پیراهن یونایتد یعنی جنگیدن برای قهرمانی!

قرارداد بلندمدت باعث جدایی‌ام از استقلال شد

تنومند در جام حذفی در ترکیب استقلال!

طارمی مقابل بارسلونا به یاد بندرعباس

اعتراض استقلال به زمان برگزاری دیدار حذفی

برگزاری اختتامیه استانی سومین دوسالانه قصه‌گویی «نهال امید» در تبریز

مرکز نیکوکاری حامی کارگران در کردستان افتتاح شد

ادعای نماینده نزدیک به سعید جلیلی درباره نمایندگان جنجالی شد/ حقوق مجلسی ها 40 میلیون است/ فقط از دانشگاه حقوق می گیرم/ برخی‌ ها صاحب 50 ملک شدند

آلودگی به مرز هشدارسید / قروه در وضعیت ناسالم برای تمامی گروه‌ها

ترامپ به جای کسب موفقیت اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

کارگران طلایه داران اقتصاد کشور هستند

مالیات بر سوداگری شامل 99 درصد مردم نمی‌شود

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

صحبت های شنیدنی از اردشیر رستمی

گردان: سیدحسین بهترین دروازه‌بان ایران است

مس رفسنجان با 2 غایب مقابل پرسپولیس

آخرین شایعات نقل و انتقالاتی پرسپولیس

باورکردنی نیست اسماعیل کارتال!

رئال و نصف اروپا به‌دنبال الماس جدید آرژانتینی

بسته فرصت های سرمایه گذاری در منطقه آزاد بانه و مریوان رونمایی شد

دیدار معاون حقوقی کمیته امداد کشور با استاندار کردستان

استحکام مراودات علمی و پیمودن مسیر توسعه مستلزم ایده‌پردازی دانشگاهیان است

حل مشکلات نهضت ملی مسکن، مطالبه استاندار

شاهدی بر زندگی مردم فلسطین زیر سایه آپارتاید صهیونیستی

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

اسطوره نیوکسل در خیابان گیتار می‌‌زند!