عصر کرد

آخرين مطالب

شهادت اسماعیل هنیه مسلمانان را برای شکست رژیم صهیونیستی مصمم‌تر کرد سیاسی

شهادت اسماعیل هنیه مسلمانان را برای شکست رژیم صهیونیستی مصمم‌تر کرد
  بزرگنمايي:

عصر کرد - مسئولان ارشد کردستان در بیانیه‌هایی ضمن تسلیت شهادت اسماعیه هنیه، اعلام کردند: امروز جبهه مقاومت عزادار شهادت رهبر بزرگ و جان بر کف اسماعیل هنیه است، اما از خون شهیدان لاله‌های جدید می‌روید و مسلمانان و آزادیخواهان جهان را برای شکست قطعی رژیم اشغالگر قدس مصمم‌تر می‌کند.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در استان کردستان و اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان به مناسبت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس به صورت مشترک پیام تسلیتی به شرح زیر صادر کردند.
بسم الله الرحمن الرحیم
﴿وَلَتَجِدَنَّهُمْ أَحْرَصَ النَّاسِ عَلَیٰ حَیَاهٍ وَمِنَ الَّذِینَ أَشْرَکُوا ۚ یَوَدُّ أَحَدُهُمْ لَوْ یُعَمَّرُ أَلْفَ سَنَهٍ وَمَا هُوَ بِمُزَحْزِحِهِ مِنَ الْعَذَابِ أَن یُعَمَّرَ ۗ وَاللَّهُ بَصِیرٌ بِمَا یَعْمَلُونَ﴾ [البقره: 96]
بر تو (و بر همه) پیداست که یهود به حیات مادی حریص‌تر از همه خلق‌اند، حتی از مشرکان و از این رو هر یهودی آرزوی هزار سال عمر می‌کند، ولی عمر هزار سال هم او را از عذاب خدا نرهاند، و خدا به کردار ناپسند آنان بیناست.
مجاهد بزرگ مقاومت شهید اسماعیل هنیه به شهید القدس حاج قاسم سلیمانی پیوست.
او که جان خود را بر کف دست نهاده و آماده شهادت بود در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید تا ایران خونخواه وی شود.
امروز جبهه مقاومت عزادار شهادت این رهبر بزرگ و جان بر کف است اما از خون شهیدان لاله‌های جدید می‌روید و مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان را برای شکست قطعی رژیم اشغالگر قدس مصمم‌تر می‌کند.
صهیونیست‌ها گرچه آرزوی عمر هزار ساله می‌کنند اما به وعده صادق قرآن از عذاب رهایی ندارند و به دست فرزندان جبهه مقاومت نابود خواهند شد.
این‌جانبان شهادت مجاهد نستوه و اسوه صبر و مقاومت فلسطین را به محضر ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه‌ای مدظله العالی، جبهه مقاومت و امت بزرگ اسلامی تسلیت می‌گوئیم و با این شهید عزیز و همه شهیدان قدس پیمان می‌بندیم تا آخرین قطره خون برای دفاع از حریم قدس جانانه پای وعده خود خواهیم ایستاد.
شهادت اسماعیل هنیه خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی را عیان‌تر کرد روابط‌عمومی سپاه بیت‌المقدس کردستان نیز در پیامی، اقدام جنون‌آمیز رژیم سفاک صهیونیستی که منجر به شهادت اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی حماس به همراه یکی از محافظان را شد، تسلیت گفت.
در این بیانیه آمده است:
اقدام جنون‌آمیز رژیم سفاک صهیونیستی که منجر به شهادت اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظین او شد عمیقاً موجب تأثر خاطر ملت ایران شد.
بی‌شک این جنایت خوی وحشی‌گری و کودکشی این رژیم را عیان‌تر کرد و نشان داد برای نجات از باتلاق فروپاشی و پوشاندن عجز و درماندگی و ناکامی در رویارویی با جبهه مقاومت، در جنایت علیه بشریت به هیچ اصول انسانی و اخلاقی پایبند نیست.
متأسفانه در مقابل چنین جنایات بی‌سابقه در تاریخ، مدعیان حقوق بشر نه‌تن‌ها نظاره‌گر هستند، بلکه با سکوت و حمایت‌های ناجوانمردانه خود، زمینه را برای تکرار این‌گونه جنایات فراهم می‌کنند و قطعاً شریک جرم این رژیم منفور هستند.
آن شهید مجاهد که از جمله پرچم‌داران نهضت آزادی قدس شریف بود، بارها در معرض شهادت قرار گرفت و صهیونیست‌ها، عاقبت وی را در مأمن خویش پایتخت مقاومت به شهادت رساندند.
ملت قهرمان، ترور ناجوانمردانه مهمان مبارز خویش را محکوم می‌کنند و یقیناً تاوان سخت شهادت این قهرمان از سران رژیم منحوس صهیونیستی گرفته می‌شود.
به گزارش ایمنا، سایر مسئولان، ادارات و نهادهای مختلف استان کردستان نیز با صدور پیام‌هایی حادثه شهادت اسماعیل هنیه را تسلیت گفتند و محکوم کردند.
کد خبر 776895

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/865580/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قتل نویسنده پرفروش

چرا فارسی یک «اَبَرزبان» است؟

به بهانه تولد 37 سالگی خوان ماتا

14سال از این گل انفرادی و خوشگل مسی در بازی مقابل رئال‌ گذشت

اخطار جدی غول والیبال ژاپن به عطایی

قطع ارتباط مسی با بارسلونا

سوپرگل رولاندو ماندراگورا به امپولی از تمام زوایا

روز سرد امارات برای شیاطین سرخ!

نیکبخت واحدی: استقلال شانس اول جام حذفی است

رئیس والیبال ایران مدال لیاقت گرفت

ژست خاص ژول کنده با جام قهرمانی کوپا دل ری

مدافع استقلال تیم خرید

نمایش «مساوات» روی صحنه می‌آید

رئال مادرید درمورد خرید مدافع میانی جدید، تردید دارد

نمایشگاه گروهی «خوشنویسی سنه» در سنندج برپا شد

بهبودیافتگان اعتیاد در کردستان از تسهیلات اشتغالزایی بهره‌مند می‌شوند

«والد آگاه،فرزند ایمن»؛آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در سنندج

ویژه‌برنامه‌های دهه کرامت در کانون های مساجد کردستان برگزار می‌شود

32 میلیون مترمکعب آب زیرزمینی در کردستان صرفه جویی شد

صدها قطعه ماهی در زرینه رود میاندوآب تلف شدند

پیگیری اختصاص اعتبار ازاوراق گواهی سپرده خاص برای تکمیل پتروشیمی زنجان

پیگیری اختصاص اعتبار اوراق گواهی سپرده خاص برای تکمیل پتروشیمی زنجان

آثار 16 استاد خوشنویسی کردستان در سنندج به نمایش درآمد

خطای انسانی عامل اصلی مرگ جوانان در جاده‌های کردستان

شعرخوانی زیبا از باران نیکراه

سرنوشت ترجمه رمان سووشون سیمین دانشور توسط امام موسی صدر

در انتظار تست DNA برای تشخیص هویت قهرمان قایقرانی ایران

آزمون و قایدی گلزن‌ترین مهاجمان ایرانی در فصل جاری

گزارشی از حال و هوای بندر لیورپول بعد از بیستمین قهرمانی این تیم در لیگ جزیره

راموس در آستانه ناکامی بزرگ در مکزیک

اینتر دو دستی قهرمانی را به ناپولی تعارف زد

بازگشت قریب‌الوقوع ستاره بارسا مقابل اینتر

محبی در روسیه دو جایزه را با هم برد

انتقاد دنیامالی از رفتارهای هنجارشکنانه‌ در فوتبال ایران

همه گل‌های ریکاردو کاکا برای رئال مادرید

تساوی‌هایی که بلای جان سپاهان شد

تماشاخانه انتظامی میزبان «ح.م یک پرتره» می‌شود

مشخص شدن زمان اکران آنلاین «دارچین تلخ»

درخشش دانش‌آموزان بیجاری در جشنواره کشوری نماز؛ کسب رتبه نخست

تفاهم‌نامه پست و مخابرات برای جهش اقتصاد دیجیتال امضا شد

توسعه ارائه خدمات رفاهی و درمانی در مجتمع ایثار گلستان

جانبازان مشاورانی دلسوز برای مسئولان بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

روایت‌هایی از سفر به بی‌نهایت در طول تاریخ

مسی همسایه شاکی بارسلونا

فصل برای مدافع سرشناس الهلال به پایان رسید

آرزوی ستاره لیورپول: کاش آرنولد هم بماند!

راز جام ندادن به تراکتور در تبریز

تورپین داور دیدار بارسلونا - اینتر شد

رده‌بندی نامزدهای کسب کفش طلا؛ پدیده اسپورتینگ در صدر

عملکرد فاجعه دو مهاجم خارجی استقلال مقابل پیکان