عصر کرد

آخرين مطالب

مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران در گفت‌وگو با «ایثار»:

کاهش 64 درصدی مراجعات حضوری در پی راه‌اندازی سامانه دیدار / برپایی 480 میزخدمت در هفته شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

عصر کرد - مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران در گفت‌وگو با «ایثار» گفت: با راه‌اندازی سامانه دیدار، شاهد کاهش 64 درصدی مراجعات حضوری به بنیاد شهید و امور ایثارگران بودیم.

محمد حسن علینقیان افجه‌ای، مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران در گفت‌وگو با «ایثار» در رابطه با وظایف این مرکز اظهار کرد: مرکز مراجعات و پاسخگویی ایثارگران به دنبال تسهیل در ارتباط ایثارگران با سازمان و همچنین ایجاد راهکارهایی جهت ارتباط سریع و عدم نیاز به مراجعه حضوری جامعه هدف است.
وی افزود: از زمان حضور دکتر قاضی‌زاده هاشمی در بنیاد شهید و امور ایثارگران مقرر شد که مراجعان، مکاتبات و سفرها را ساماندهی کرده و ارائه پاسخ‌های دقیق اقناعی داشته و از فناوری‌های نوین استفاده کنیم، تا جامعه هدف نیاز به مراجعه حضوری به مرکز را نداشته باشند.
افجه‌ای با اشاره به ایجاد ساز و کار نظارت بر کیفیت پاسخگویی استان‌ها و شهرستان‌ها، خاطرنشان کرد: دیگر اقدام سنجیده دکتر قاضی‌زاده هاشمی تفویض اختیارات به استان‌ها و سلب اختیار از ستاد بود به این معنی که ستاد کار ستادی و استان‌ها کار صف را انجام دهند.
مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران افزایش تعامل با سازمان‌ها و ارگان‌ها از جمله نهاد ریاست جمهوری و اداره کل ارتباطات مردمی دفتر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و دفتر فرماندهی کل قوا را از دیگر اقدامات این اداره‌کل برشمرد و افزود: در حال حاضر و بر حسب آمار ما در ستاد، در بخش مکاتباتی که با دفتر مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری و دیگر نهادها داریم، شاهد کاهش زمان پاسخگویی هستیم.
وی با اشاره به کاهش زمان پاسخگویی به درخواست‌های مکتوب از 14 روز کاری به 7 روز، تصریح کرد: علی‌رغم اینکه کیفیت پاسخ‌ها نیز بالا رفته، تمام زوایای درخواست فرد سنجیده شده و پاسخ‌ها کاملا اقناعی است و ما تعاملات خود را با این مبادی بالا بردیم تا جامعه هدف در کمترین زمان پاسخ اقناعی خود را دریافت کنند.
افجه‌ای ارائه پاسخ‌های دقیق و اقناعی و افزایش کیفیت پاسخ‌ها را از دستاوردهای اداره‌کل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران دانست و افزود: برای اینکه استان‌ها نیز پاسخ درست به ارباب رجوع دهند، بر کیفیت پاسخگویی آنها نیز نظارت داشتیم و همین امر سبب کاهش مراجعات شده است.
وی با بیان اینکه بهینه‌سازی فرآیندهای برگزاری میزخدمت سفرهای استانی و رعایت کامل معیارهای مراجع نظارتی از دیگر اقدامات است، تشریح کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولت سیزدهم و همراه با نهاد ریاست جمهوری در 61 سفر استانی از 73 سفر حضور داشته که 28 سفر توسط ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران و 33 سفر نیز به همراه رییس جمهور انجام شد.
افجه‌ای اضافه کرد: با راه‌اندازی سامانه دیدار، شاهد کاهش ملاقات چهره به چهره با ریاست عالی بنیاد بودیم که با توجه به اصلاح فرآیند و بررسی و پیگیری درخواست‌های دیدار توسط رده شهرستان، استان و معاونت‌های ستادی، عدم نیاز به دیدار با ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران را در بر داشته که در پی آن کاهش 64 درصدی مراجعات حضوری در سال 1402 نسبت به سال 1399 علی رغم پایان محدودیت‌های دوران کرونا را شاهد بودیم.
مدیرکل مراجعات و پاسخگویی ایثارگران احیا خط تلفن 1616 در قالب برنامه عملیاتی سال 1401 و افزایش 5 درصدی سهم ارتباط تلفنی نسبت به سال 1400 را از دیگر اقدامات این اداره کل برشمرد و اضافه کرد: 3 مرتبه حضور دکتر قاضی زاده هاشمی در سامانه پاسخگویی برخط دولتمردان در نهاد ریاست جمهوری و نیز برپایی 480 میز خدمت در هفته شهید در بنیاد شهرستان‌ها و استان‌ها و همچنین حضور تمام مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران در روز جمعه و در نماز جمعه پایانی سال در سراسر کشور جهت پاسخگویی انجام گرفته است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.asrekurd.ir/Fa/News/842408/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی 6 حقوقدان برای عضویت در شورای نگهبان به مجلس؛ زمان رای گیری مشخص شد

پس انداز سلامتی در بانک خون بند ناف

مدیرعامل فجرسپاسی: ورزشگاه پارس به لیگ برتر می‌رسد/ 2 بازیکن مطرح و 3 سرباز جذب می‌کنیم

تیم کهکشانی ایتالیا برای هفته سوم لیگ ملت‌های والیبال

ستاره لیگ ایران به ترکیه کوچ کرد!

پیروزی سخت والیبال نوجوانان ایران مقابل اندونزی

محمد دایی: باشگاه و هواداران باید از هاشمیان حمایت کنند

فلیک آب پاکی را روی دست‌های تراشتگن ریخت؛ دنبال تیم باش!

اعتراف دورسون: هم پول دادم هم فحش خوردم!

خطر سقوط والیبال نشسته در رنکینگ جهانی/ پرچمی که می‌توانست در آمریکا بالا برود

بهترین گل‌های فصل لیگ برتر با شوت راه دور

بهروز عطایی و یک اعتراف تلخ: این کارم اشتباه بود

صفحه اول روزنامه‌های کرمانشاه در 21 تیرماه

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

عامل تروریستی وابسته به سرویس بیگانه در مازندران دستگیر شد

آیا حمله به زندان اوین سبب حذف جاسوسان اسرائیل شد؟

واکنش مشاور رهبر انقلاب به طرح موضوع عدم کفایت سیاسی رئیس‌جمهور

بازگشت سرمربی خوشنام به لیگ برتر

سفر نماینده استقلال به روسیه برای مذاکره با لژیونر ایرانی

خط و نشان وحید هاشمیان برای رختکن پرسپولیس با ارونوف

بن‌بست در پروژه بازگشت علی کریمی به استقلال

اعتراف جالب رسانه لهستانی درباره تیم ملی ایران

قلی زاده غایب بزرگ لخ پوزنان در سوپرجام لهستان

گرت بیل: ژابی از کنار گذاشتن هیچ ستاره‎‌ای نمی‌ترسد

دروازه‌بان باتجربه به تیم جدید می‌رود

تیم عربستانی دست روی گزینه میلان و یووه گذاشت

نتایج ملی‌پوشان ایران در پنج وزن نخست؛ صعود سه کشتی‌گیر به نیمه نهایی

لیموچی عصا را کنار گذاشت

حیدری : فوتبال ایران به ساپینتو بدهکار است

امیرحسین اسفندیار به تیم والیبال «چلم» لهستان پیوست

عبدالرضا داوری: تندروها دنبال احیای پروژه انسدادند

گزارش سردار جلالی به سرلشکر موسوی درخصوص جنگ

تصاویری از منزل تخریب شده دانشمند شهید باکویی که همراه خانواده‌اش به شهادت رسید

سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند

چشمی بدون قرارداد در تمرین استقلال!

مدافع استقلال روزهای تلخ را فراموش کرد

تاریخ‌سازی در فصل 2025 تنیس جهان

انتخاب گرت بیل: توپ طلا را به دمبله بدهید

انتقال مهدی طارمی به فنرباغچه قطعی شده است؟

بررسی تصمیم یوفا در پرونده کریستال پالاس/ آیا عدالت اجرا شد؟

ستاره آرژانتین هم‌ تیمی جدید حسین خانزاده در لوبه

سینر: رقابت من با آلکاراس تازه شروع شده است/ بگذارید زمان قضاوت کند

آنتتوکومپو: احتمالاً در میلواکی می‌مانم

اعلام ترکیب تیم‌های ملی شمشیربازی در رقابت‌های جهانی

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

بروجردی: بر اساس نیاز کشور غنی‌سازی می‌کنیم

19 پایگاه تابستانی در کردستان

قیمت عجیب ستاره چلسی برای میلان

سوت فینال جام جهانی باشگاه‌ها در دستان علیرضا فغانی

حسین‌زاده بازیکن تراکتور: اعتماد به نفس من را گرفته بودند!